Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Duitse media: trainer Baumgart weg bij Köln na nederlaag bij Union

Duitse media: trainer Baumgart weg bij Köln na nederlaag bij Union

KEULEN (ANP/DPA) - Steffen Baumgart is niet langer de trainer van 1. FC Köln. De 51-jarige coach en de club uit de Duitse Bundesliga hebben dat samen besloten, melden Duitse media.

Het vertrek van Baumgart volgt op de 2-0-nederlaag bij Union Berlin in de Duitse competitie woensdagavond. Door het verlies staat Köln nu voorlaatste in de Bundesliga met 10 punten. Ook Mainz en Darmstadt hebben 10 punten.

Het is onduidelijk wie de opvolger wordt van Baumgart. Hij was ruim twee jaar in dienst bij de club.

Meer uit Voetbal

Verdediger Tete gaat vijfde seizoen in bij Fulham

LONDEN (ANP) - De Engelse voetbalclub Fulham heeft de optie in het contract van Kenny Tete gelicht, waardoor de 28-jarige verdediger nu tot de zomer van 2025 verbonden is aan de Londenaren.

3 uur geleden
AZ blijft hopen en wil met twee goals verschil winnen van Utrecht

ALKMAAR (ANP) - AZ sluit het Eredivisieseizoen zondag af met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht en hoopt nog altijd FC Twente af te lossen als de nummer 3 op de ranglijst. Het gat tussen beide ploegen bedraagt twee punten (66 om 64).

3 uur geleden
Juventus stopt per direct samenwerking met trainer Allegri

TURIJN (ANP/AFP) - De Italiaanse voetbalclub Juventus heeft per direct afscheid genomen van trainer Massimiliano Allegri, die zich woensdag in de slotfase van en na de gewonnen bekerfinale tegen Atalanta (1-0) liet gaan.

3 uur geleden
De Roon moet finale Europa League missen door blessure

BERGAMO (ANP) - Marten de Roon heeft op X bevestigd dat hij de Europa League-finale van Atalanta tegen Bayer Leverkusen aan zich voorbij moet laten gaan. De Nederlandse middenvelder is niet op tijd hersteld van zijn opgelopen blessure in de verloren Italiaanse bekerfinale tegen Juventus (0-1).

4 uur geleden
Sparta-doelman Olij 'door het dolle heen' na selectie voor Oranje

ROTTERDAM (ANP) - Nick Olij behoort tot de voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal. De doelman van Sparta Rotterdam vernam het nieuws donderdag van keeperstrainer Patrick Lodewijks.

4 uur geleden
Bayer Leverkusen één duel verwijderd van Bundesliga-historie

LEVERKUSEN (ANP/DPA) - Bayer Leverkusen kan zaterdag in het laatste competitieduel van het seizoen opnieuw een record vestigen. Als de landskampioen niet verliest van FC Augsburg wordt het de eerste club ooit die ongeslagen blijft op het hoogste niveau in Duitsland.

4 uur geleden
Recordhouder Schöne van NEC gaat nog een jaar door

NIJMEGEN (ANP) - Lasse Schöne speelt ook volgend seizoen nog voor NEC. De 37-jarige Deen verlengt zijn aflopende contract met één jaar. De middenvelder is met 441 wedstrijden al de buitenlander met de meeste duels in de Eredivisie ooit.

5 uur geleden