Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Duikers vinden geen spoor van vermiste Nederlander in Antwerpen

Duikers vinden geen spoor van vermiste Nederlander in Antwerpen

ANTWERPEN (ANP/BELGA) - Een zoekactie van de politie naar een in Antwerpen vermiste Nederlander heeft geen resultaat opgeleverd. Duikers zochten donderdagmiddag in het water bij het zogeheten Eilandje in de Schelde tevergeefs naar aanwijzingen.

De 23-jarige Max Meijer uit Ossendrecht is sinds zondagochtend vermist na een avondje stappen in Antwerpen. Hij was in de vroege uren nog een broodje gaan eten met een vriend. Camerabeelden hebben vastgelegd dat hij rond 05.45 uur alleen op een brug liep. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Zijn geparkeerde auto is wel in de buurt gevonden. Familie en vrienden hebben in de omgeving flyers uitgedeeld. De Belgische politie riep dinsdag in een tv-programma getuigen of mensen met mogelijk relevante informatie op zich te melden.

De politie zoekt nog naar een man die om 08.15 uur werd gefilmd met over zijn arm een jas die lijkt op die van Meijer.

Meer uit Binnenland

Politie dringt betogers pro-Palestijns protest UvA naar achteren

AMSTERDAM (ANP) - De mobiele eenheid van de politie dringt betogers van het pro-Palestijnse studentenprotest op de Roeterseilandcampus in Amsterdam een stuk naar achteren. Hierbij zijn ook enkele betogers geslagen, ziet een verslaggever van het ANP.

10 minuten geleden
ME viel pand UvA binnen om studenten weg te halen, geen ontruiming

AMSTERDAM (ANP) - De Mobiele Eenheid (ME) van de politie is het pand op de Roeterseilandcampus van de UvA binnengevallen om studenten die daar binnen zijn en weg willen op te halen, zegt een politiewoordvoerder. Er is geen sprake van een ontruiming van het universiteitsgebouw.

46 minuten geleden
Mobiele Eenheid valt pand UvA binnen

AMSTERDAM (ANP) - De Mobiele Eenheid (ME) is om 15.25 uur het pand van de Universiteit van Amsterdam (UvA) binnengevallen op de Roeterseilandcampus. Daar was sinds maandagmiddag een protest gaande, demonstranten hadden verschillende ingangen gebarricadeerd.

1 uur geleden
Verdachte Schammenkamp in Spanje al eens veroordeeld in drugszaak

ROTTERDAM (ANP) - Verdachte Jalal O. (35), die ontkent iets te maken te hebben met drugsproductie in de geƫxplodeerde garagebox aan de Schammenkamp in Rotterdam, is al eerder veroordeeld geweest in een drugszaak. In november 2022 is hij in een Spaanse zaak veroordeeld tot een taakstraf en een voorwaardelijke gevangenisstraf, bleek maandag in de rechtbank in Rotterdam.

1 uur geleden
Demonstranten in gang College van Bestuur UvA

AMSTERDAM (ANP) - In het ABC-gebouw van de Universiteit van Amsterdam (UvA) op de Roeterseilandcampus hebben demonstranten verschillende gangen gebarricadeerd. Een van de plekken waar ze tot zijn doorgedrongen is de gang waar het College van Bestuur van de universiteit huisvest, is te zien op beelden van een ANP-fotograaf.

1 uur geleden
8,5 jaar cel voor ontvoering Insiya in hoger beroep

AMSTERDAM (ANP) - De 44-jarige Shehzad H. is maandag in hoger beroep veroordeeld tot 8,5 jaar gevangenisstraf voor de gewelddadige ontvoering in 2016 van zijn destijds 2-jarige dochter Insiya naar India. De celstraf is een half jaar korter dan eerder opgelegd door de rechtbank, omdat de behandeling van de zaak te lang heeft geduurd.

1 uur geleden
UvA doet aangifte om demonstratie en sluit Maagdenhuis

AMSTERDAM (ANP) - De Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft aangifte gedaan om de demonstratie die momenteel gaande is op de Roeterseilandcampus. "Het gebouw is gesloten, daar zitten momenteel mensen in", zegt een woordvoerder van de universiteit. De Amsterdamse driehoek (burgemeester, politiechef en hoofdofficier van justitie) overlegt momenteel over de ontstane situatie.

2 uur geleden