Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Duel tussen FC Utrecht en Go Ahead even stilgelegd om vuurwerk

Duel tussen FC Utrecht en Go Ahead even stilgelegd om vuurwerk

UTRECHT (ANP) - De wedstrijd tussen FC Utrecht en Go Ahead Eagles voor deelname aan Europees voetbal is in de slotfase tijdelijk stilgelegd. Scheidsrechter Allard Lindhout besloot daartoe nadat supporters van beide clubs vuurwerk naar elkaar hadden gegooid.

Lindhout stuurde beide teams naar de kleedkamers. Na tien minuten kwamen de elftallen weer naar buiten voor het vervolg. Direct daarna maakte Go Ahead Eagles een achterstand ongedaan: 1-1.

Zaterdag ging het ook al mis bij de ontmoeting tussen Excelsior en ADO Den Haag. Die wedstrijd, in de strijd voor promotie/degradatie, lag een uur stil nadat fans van ADO vuurwerk op het veld hadden gegooid en zich misdroegen.

Meer uit Voetbal

Poolse topscorer Lewandowski traint individueel met bal

HANNOVER (ANP) - Robert Lewandowski is weer op het trainingsveld van Polen verschenen. De spits van FC Barcelona oefende nog individueel in Hannover, maar trapte wel alweer tegen een bal.

1 uur geleden
Ervaren Duitse doelman Neuer sluit zich op EK af voor kritiek

HERZOGENAURACH (ANP/DPA) - Manuel Neuer sluit zich op het EK voetbal in eigen land af voor kritiek. De 38-jarige doelman van Bayern München is sinds het WK van 2010 de eerste keuze bij de Duitse ploeg, maar na recente mindere optredens is zijn positie onderwerp van discussie. Met Marc-André ter Stegen heeft Neuer een belangrijke concurrent.

2 uur geleden
Spaanse keeper Simón laat zich na EK aan pols opereren

FRANKFURT (ANP/DPA) - De Spaanse doelman Unai Simón laat zich na het EK voetbal opereren aan een pols. Volgens de 27-jarige keeper van Athletic Club levert de blessure geen problemen op tijdens het toernooi in Duitsland.

2 uur geleden
Ex-voorzitter Rubiales in februari voor rechter voor kus Hermoso

MADRID (ANP) - Luis Rubiales, de voormalig voorzitter van de Spaanse voetbalbond, moet zich in februari volgend jaar bij de rechter verantwoorden voor de kus op de mond van voetbalster Jennifer Hermoso. De rechtbank besloot eerder in mei dat de zaak tegen Rubiales was toegelaten.

3 uur geleden
Verdediger Sergio Ramos (38) vertrekt bij Sevilla

SEVILLA (ANP) - Sergio Ramos vertrekt bij de Spaanse voetbalclub Sevilla. De 38-jarige verdediger uit Spanje heeft de clubleiding laten weten dat hij na de zomer niet terugkeert bij de club waar hij zijn loopbaan begon. Hij speelde pas weer sinds vorig jaar bij Sevilla.

3 uur geleden
Opa Koeman ontspant dag na zege op Polen met kleinkinderen

WOLFSBURG (ANP) - Ronald Koeman kwam een dag na de late zege op Polen (2-1) op het EK handen en voeten tekort. "Opa, opa, kijk eens. Ik schiet de bal precies tussen de twee pionnetjes door", riep een van zijn kleindochters nadat de training van het Nederlands elftal in het AOK Stadion in Wolfsburg net was afgerond. Een andere kleindochter wilde tegelijkertijd ook aandacht van de bondscoach. "Opa, opa, wil je deze vasthouden?", zei ze enthousiast toen ze haar schoenen in de handen van Koeman duwde en op haar sokken met een bal aan haar voet weer wegrende.

3 uur geleden
Oranje traint met lach daags na succesvolle ouverture van EK

WOLFSBURG (ANP) - Met beide handen veelal in zijn zij ziet Ronald Koeman op de training van het Nederlands elftal nogmaals dat hij veel aanvallende opties heeft bij het Nederlands elftal. Steven Bergwijn draait tijdens een partijspel de ene na de andere bal in de verre hoek en Joshua Zirkzee maakt het mooiste doelpunt van de training. De sierlijke spits, vlak voor het EK alsnog opgeroepen, scoort met een hakbal achter zijn standbeen.

3 uur geleden