Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Doelman Neuer nog onzeker voor topper Bayern tegen Dortmund

Doelman Neuer nog onzeker voor topper Bayern tegen Dortmund

MÜNCHEN (ANP/DPA) - Doelman Manuel Neuer heeft de groepstraining bij Bayern München nog niet hervat in aanloop naar de topper tegen Borussia Dortmund. De 38-jarige keeper liep bij de training van het Duits elftal vorige week een spierblessure in zijn bovenbeen op.

Neuer trainde nog individueel donderdag. Mocht hij niet kunnen spelen zaterdag tegen Dortmund, dan is Sven Ulreich zijn vervanger.

Ook middenvelder Aleksandar Pavlovic en verdediger Raphael Guerreiro ontbraken bij de groepstraining. Harry Kane trainde wel weer met het team mee. De spits liep een enkelblessure op in de vorige Bundesligawedstrijd tegen Darmstadt en miste de interlands van Engeland tegen Brazilië en België. Hij is naar verwachting fit om te spelen tegen Dortmund.

Meer uit Voetbal

Voetbalsters FC Barcelona weer naar finale Champions League

LONDEN (ANP) - De voetbalsters van FC Barcelona hebben voor de vierde keer op rij de finale van de Champions League bereikt door in Londen met 2-0 van Chelsea te winnen. Met die uitslag maakte de Catalaanse club de 1-0-nederlaag uit de eerste wedstrijd van de halve finales ongedaan.

57 minuten geleden
Bayer Leverkusen behoudt in blessuretijd ongeslagen status

LEVERKUSEN (ANP) - VfB Stuttgart is er net niet in geslaagd een einde te maken aan een bijzondere reeks van de Duitse landskampioen Bayer Leverkusen. De bezoekers leidden diep in blessuretijd met 2-1, maar een doelpunt van Robert Andrich zorgde ervoor dat de ploeg van coach Xabi Alonso ook voor de 46e keer een nederlaag wist te voorkomen.

59 minuten geleden
Kane aast op doelpuntenrecord van Lewandowski in Bundesliga

MÜNCHEN (ANP/AFP) - Harry Kane heeft zijn zinnen gezet op het doelpuntenrecord in de Bundesliga. De Engelse spits van Bayern München scoorde tegen Eintracht Frankfurt (2-1) twee keer en staat nu op 35 competitietreffers. Het record staat op naam van Robert Lewandowski met 41 goals in het seizoen 2020/21.

1 uur geleden
Juventus en AC Milan scoren niet in strijd om tweede plaats

TURIJN (ANP) - Juventus en AC Milan zijn in de strijd om de tweede plaats achter kampioen Internazionale in de Italiaanse Serie A op 0-0 blijven steken. Daarmee hielden de bezoekers uit Milaan hun voordelige marge op 5 punten.

1 uur geleden
Zorgen bij Bayern om De Ligt voor duel met Real

MÜNCHEN (ANP/DPA) - Bayern München moet het dinsdag in de halve finales van de Champions League tegen Real Madrid mogelijk doen zonder Matthijs de Ligt. De Nederlandse verdediger bleef in het duel met Eintracht Frankfurt (2-1) na de rust achter in de kleedkamer nadat hij eerder op het veld was behandeld aan een knie. Ook het meespelen van Konrad Laimer, Jamal Musiala en Leroy Sané in het eerste van twee duels met de Spanjaarden is onzeker.

2 uur geleden
Tennisser Nadal toont glimp van oude vorm bij zege op De Minaur

MADRID (ANP) - Rafael Nadal heeft de derde ronde van het masterstoernooi van Madrid bereikt. De 37-jarige Spanjaard versloeg de Australiër Alex de Minaur in twee sets: 7-6 (6) 6-3. De Minaur was eerder deze maand in het toernooi van Barcelona nog te sterk voor de 22-voudig grandslamwinnaar.

3 uur geleden
Sheffield United gedegradeerd na nederlaag bij Newcastle

NEWCASTLE (ANP) - Newcastle United heeft met een 5-1-zege het lot van Sheffield United bezegeld. De bezoekers kwamen nog op voorsprong in Newcastle, maar gingen na een 1-1-ruststand in de tweede helft ten onder. Door de nederlaag is de degradatie na één jaar Premier League een feit.

3 uur geleden