Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Doelman Casteels verlaat Belgische kamp wegens blessure

Doelman Casteels verlaat Belgische kamp wegens blessure

TUBEKE (ANP) - Doelman Koen Casteels heeft de Belgische voetbalselectie verlaten met een blessure. Bondscoach Roberto Martínez roept voorlopig geen vervanger op voor de 29-jarige keeper van VfL Wolfsburg, die pas drie interlands achter zijn naam heeft staan.

De Belgen treden zaterdag in Dublin in een oefenwedstrijd aan tegen Ierland en drie dagen later is in Brussel Burkino Faso de tegenstander.

Martínez heeft met Thomas Kaminski (Blackburn Rovers), Simon Mignolet (Club Brugge) en Matz Sels (Strasbourg) nog drie keepers tot zijn beschikking. Thibaut Courtois van Real Madrid is er niet bij omdat de coach van de Belgen geen spelers heeft opgeroepen met meer dan vijftig interlands achter hun naam.

Meer uit Voetbal

Chelsea neemt afscheid van trainer Pochettino

LONDEN (ANP) - Chelsea heeft 'in gezamenlijk overleg' afscheid genomen van trainer Mauricio Pochettino. De 52-jarige Argentijn was sinds vorige zomer coach bij de Londense club.

1 uur geleden
Feyenoorder Trauner in voorselectie Oranje-opponent Oostenrijk

WENEN (ANP) - Bondscoach Ralf Rangnick van Oostenrijk heeft Feyenoorder Gernot Trauner opgenomen in zijn voorselectie voor het EK voetbal in Duitsland. Oostenrijk is op 25 juni de derde tegenstander van het Nederlands elftal na de groepswedstrijden tegen Polen en Frankrijk.

2 uur geleden
Geblesseerde De Roon hoopt dat Atalanta zegereeks Leverkusen stopt

DUBLIN (ANP/AFP) - Atalanta-middenvelder Marten de Roon heeft goede hoop dat zijn ploeg de ongeslagen reeks van Bayer Leverkusen dit seizoen kan beëindigen in de finale van de Europa League woensdag. "Ze lijken onoverwinnelijk, maar misschien kunnen wij de zaken veranderen", zei de Oranje-international, die zelf de eindstrijd moet missen door een blessure.

2 uur geleden
Bondscoach Jonker heeft Groenen en Van Domselaar terug bij Oranje

ZEIST (ANP) - Voetbalsters Jackie Groenen en Daphne van Domselaar keren net als Lieke Martens terug in de selectie van het Nederlands elftal. Voor Martens zijn de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Finland op 31 mei en 4 juni de laatste wedstrijden als international, maakte ze samen met de KNVB bekend.

3 uur geleden
Voetbalster Martens stopt na komende kwalificatieduels bij Oranje

ZEIST (ANP) - Voetbalster Lieke Martens stopt na de komende twee kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal tegen Finland als international. Dat meldt voetbalbond KNVB bij het bekendmaken van de selectie van bondscoach Andries Jonker voor de wedstrijden op 31 mei in Rotterdam en 4 juni in het Finse Tampere.

4 uur geleden
Rashford en Henderson niet in Engelse EK-selectie

LONDEN (ANP) - Marcus Rashford van Manchester United is door de Engelse bondscoach Gareth Southgate gepasseerd voor het EK voetbal volgende maand in Duitsland. De 26-jarige aanvaller kende een slecht seizoen bij de ploeg van coach Erik ten Hag.

7 uur geleden
Commissaris Van Wijk haalt hard uit naar bestuursraad van Ajax

AMSTERDAM (ANP) - Leo van Wijk weet niet of het nog goedkomt tussen de raad van commissarissen en de bestuursraad van Ajax, die ruim 73 procent van de aandelen van Ajax in handen heeft. "Ik heb heel veel moeite met het accepteren van het gedrag van de grootaandeelhouder", zei de oud-topman van KLM op een buitengewone vergadering voor aandeelhouders van de club uit Amsterdam. "Ik zie nog niet hoe dat zo makkelijk is op te lossen."

7 uur geleden