Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dode in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk, vrouw opgepakt

Dode in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk, vrouw opgepakt

WOLPHAARTSDIJK (ANP) - In een arbeidsmigrantenhotel in het Zeeuwse Wolphaartsdijk is zondag rond 19.00 uur een dode man gevonden. Een vrouw, die eveneens in het hotel aan de Lepelstraat verblijft, is aangehouden. Haar betrokkenheid bij de dood van de bewoner wordt onderzocht, meldt de politie.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak van het slachtoffer.

Meer uit Binnenland

Grote kans op buien tijdens Nationale Herdenking op de Dam

HOUTEN (ANP) - Op de Dam in Amsterdam, maar ook elders in het land, is zaterdagavond grote kans op regen. Weeronline heeft de buiensituatie rond 20.00 uur in kaart gebracht en meldt dat de hevigste buien in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland plaatsvinden.

34 minuten geleden
Voorzitter Bosma herdenkt oorlogsslachtoffers in de Tweede Kamer

DEN HAAG (ANP) - In de Tweede Kamer heeft voorzitter Martin Bosma de oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht. Hij bracht in zijn toespraak een hommage aan de helden van de oorlog.

1 uur geleden
410 lokale 4 mei-herdenkingen aangemeld voor herdenkingskaart

AMSTERDAM (ANP) - Dit jaar hebben zich 410 organisatoren gemeld voor de zogeheten 'digitale herdenkingskaart', laat een woordvoerder van het Nationaal Comité 4 en 5 mei weten. Via deze online kaart kunnen mensen direct zien waar in Nederland herdenkingen plaatsvinden.

1 uur geleden
Vrouw slaat andere vrouw op hoofd met plastic bierpul in Breda

BREDA (ANP) - De politie heeft vrijdagavond laat een vrouw opgepakt omdat zij in een horecagelegenheid in Breda een andere vrouw op haar hoofd sloeg met een plastic bierpul. Het slachtoffer, een 26-jarige Bredase, werkt in een horecazaak aan de Havenmarkt. Rond 23.55 uur gooide de vrouw "uit het niets" bier over haar heen en sloeg met de bierpul van hard plastic tegen haar hoofd, verklaarde ze tegenover de politie. Ze liep daarbij een hoofdwond op.

2 uur geleden
Brand Oss onder controle, pand gecontroleerd uitgebrand

OSS (ANP) - De brand bij het distributiecentrum Vice Versa aan de Kanaalstraat in Oss is na ruim 28 uur onder controle, meldt de veiligheidsregio Brabant-Noord zaterdag. Het hele pand is verloren gegaan. Het was een grote loods van 300 bij 150 meter die vol stond met levensmiddelen. Er wordt nog nageblust.

3 uur geleden
Treinen sloegen vorig jaar bijna 2800 keer station over

UTRECHT (ANP) - Treinen van NS zijn vorig jaar 2788 keer voorbijgereden aan een station waar ze eigenlijk hadden moeten stoppen. Op een totaal aantal stops van 12 miljoen is dat 0,02 procent, meldt de NS zaterdag.

5 uur geleden
Bedrijfspand Oss geheel uitgebrand, brand nog niet onder controle

OSS (ANP) - Het distributiecentrum Vice Versa aan de Kanaalstraat in Oss is tot de grond toe afgebrand, maar de brandweer heeft het vuur nog niet onder controle. Dat meldt de veiligheidsregio Brabant-Noord zaterdagochtend. De naastgelegen panden zijn gespaard gebleven.

5 uur geleden