Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Djokovic lijkt van plan eind februari terug te keren in Dubai

Djokovic lijkt van plan eind februari terug te keren in Dubai

DUBAI (ANP) - Novak Djokovic lijkt van plan om eind volgende maand zijn rentree te maken in Dubai. De Servische nummer 1 van de wereld staat op de deelnemerslijst van het toernooi in de Verenigde Arabische Emiraten. Het toernooi zelf heeft zijn komst nog niet bevestigd.

Djokovic (34) heeft dit jaar nog geen wedstrijd gespeeld na zijn terugtrekking bij de Australian Open als gevolg van een weken durende rel. Vlak voor de start van het eerste grandslamtoernooi van dit jaar moest hij het land verlaten. Djokovic' visum was ingetrokken omdat hij geen goede reden had om een medische vrijstelling te krijgen om zonder vaccinatiebewijs het land in te mogen.

Het ATP-toernooi van Dubai, waar Djokovic al vijf keer de titel pakte, begint op maandag 21 februari.

Richard Krajicek, de toernooidirecteur van het ABN AMRO World Tennis Tournament, hoopt Djokovic nog te kunnen verleiden om naar Rotterdam te komen. Het ABN AMRO-toernooi begint over anderhalve week in Ahoy.

Meer uit Sport

Wereldkampioene Kopecky doet woensdag toch mee aan Waalse Pijl

CHARLEROI (ANP) - Wereldkampioene Lotte Kopecky doet woensdag toch mee aan de Waalse Pijl. "Ze start als luxeknecht", meldt haar ploeg SD Worx-Protime.

44 minuten geleden
Olympische vlam voor Spelen in Parijs ontstoken in Griekenland

OLYMPIA (ANP/RTR) - In Griekenland is de olympische vlam traditioneel ontstoken voor de Olympische Spelen van Parijs komende zomer. Dat gebeurde zoals altijd in Olympia, de plaats waar de Olympische Spelen zijn ontstaan.

1 uur geleden
Olympische basketbalselectie VS gevuld met NBA-sterren

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse basketbalselectie voor de Olympische Spelen is zo goed als rond, schrijven onder meer The Athletic en CBS Sports. Het mannenteam bestaat uit NBA-sterren zoals LeBron James, Kevin Durant en Stephen Curry.

3 uur geleden
Tennisser Murray hoeft geen operatie te ondergaan

LONDEN (ANP/Belga) - Tennisser Andy Murray hoeft geen operatie te ondergaan voor zijn enkelblessure. Het is nog wel onduidelijk wanneer hij zijn rentree kan maken op de baan.

16 uur geleden
Nadal bevestigt deelname aan tennistoernooi van Barcelona

BARCELONA (ANP/RTR) - Rafael Nadal heeft bevestigd dat hij deze week zijn rentree maakt tijdens het tennistoernooi van Barcelona. "Dinsdag sta ik op de baan", zei de 37-jarige Spanjaard, die aangaf dat hij niet wist of hij kon spelen toen hij in Barcelona arriveerde.

17 uur geleden
Tennisser Alcaraz hoopt op deelname aan masterstoernooi Madrid

MADRID (ANP/AFP) - Carlos Alcaraz hoopt dat hij zijn titel op het masterstoernooi van Madrid kan verdedigen. De Spaanse nummer 3 van de wereldranglijst zegt echter dat het onzeker is of hij fit genoeg is om dat te kunnen doen.

18 uur geleden
Ethiopiƫr Lemma wint marathon Boston na lange solo

BOSTON (ANP) - De Ethiopische atleet Sisay Lemma heeft de marathon van Boston op zijn naam geschreven. De 33-jarige marathonloper won in een tijd van 2.06.17 en bleef daarmee zijn landgenoot Mohamed Esa en de Keniaan Evans Chebet voor. Chebet had de marathon de afgelopen twee jaar gewonnen.

19 uur geleden