Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Directeur Van Mosselveld verruilt RKC Waalwijk voor FC Groningen

Directeur Van Mosselveld verruilt RKC Waalwijk voor FC Groningen

WAALWIJK (ANP) - Frank van Mosselveld is bezig aan zijn laatste maanden bij RKC Waalwijk. De algemeen directeur maakt de overstap naar FC Groningen, dat momenteel op de derde plaats in de eerste divisie staat. Bij Groningen wordt Van Mosselveld de opvolger van Wouter Gudde.

"Hoewel FC Groningen op dit moment een niveau lager speelt, zie ik een club met een enorme potentie en historie. Graag wil ik eraan gaan bijdragen om na dit seizoen FC Groningen weer naar het niveau te brengen waarop de club thuis hoort", aldus Van Mosselveld, die een contract ondertekent tot de zomer van 2029.

Meer uit Voetbal

Oud-trainer Del Bosque gaat toezicht houden op Spaanse bond

MADRID (ANP) - Oud-bondscoach Vicente del Bosque wordt verantwoordelijk voor het overheidstoezicht op de Spaanse voetbalbond. Het ministerie van Sport heeft vorige week een commissie opgericht om de bond te controleren, nadat de RFEF beslissingen zou hebben genomen die buiten zijn bevoegdheid lagen. De 73-jarige Del Bosque wordt voorzitter van de commissie.

32 minuten geleden
Hélène Hendriks en Noa Vahle aan de slag bij Ziggo Sport

HILVERSUM (ANP) - Presentatrices Hélène Hendriks en Noa Vahle gaan vanaf augustus aan de slag bij Ziggo Sport. Dat heeft de sportzender dinsdag bekendgemaakt bij de presentatie van de plannen over de uitzendingen rondom het Europees voetbal van volgend seizoen.

1 uur geleden
Van Breukelen deelt schaal uit bij kampioenschap PSV

EINDHOVEN (ANP) - Wanneer PSV zondag op eigen veld de landstitel verovert zal de bijbehorende trofee, de zogenoemde schaal, worden uitgereikt door Hans van Breukelen. De voormalig doelman en 73-voudig international noemt het op de site van de Eindhovense club "een eer" dat hij een rol speelt bij de festiviteiten.

2 uur geleden
Keeperstrainer Boschker stopt, praat met Twente over andere rol

ENSCHEDE (ANP) - Sander Boschker stopt na dit seizoen na zes jaar als keeperstrainer bij het eerste elftal van FC Twente. Omdat de club volgend seizoen Europees voetbal gaat spelen, heeft de oud-doelman voor die functie een diploma nodig, maar hij is gestopt met de opleiding daarvoor. De 53-jarige Boschker en de club zijn nu in overleg over een andere functie binnen de technische staf.

3 uur geleden
Duizenden fans bij open training aanstaand kampioen PSV

EINDHOVEN (ANP) - Duizenden PSV-supporters zijn dinsdagochtend op de open training van hun club in het Philips-stadion afgekomen. Op die manier willen ze hun ploeg aanmoedigen richting de kampioenswedstrijd van zondag in eigen huis tegen Sparta Rotterdam. Op beelden op sociale media is te zien dat een groot deel van de onderste ring is gevuld met supporters.

4 uur geleden
Ex-topspits Ronaldo niet langer eigenaar oude club Cruzeiro

BELO HORIZONTE (ANP/RTR) - Oud-voetballer Ronaldo is niet langer grootaandeelhouder van het Braziliaanse Cruzeiro, de club waar hij zijn profloopbaan begon. De voormalige spits van onder meer PSV, Barcelona, Internazionale en Real Madrid had via zijn bedrijf Tara Sports Brazil in 2021 90 procent van de aandelen vergaard. Cruzeiro meldt dat het bedrijf BPW Sports dat aandelenpakket overneemt voor een bedrag van omgerekend zo'n 65 miljoen euro.

5 uur geleden
VS en Mexico toch geen kandidaat voor organisatie WK 2027

CHICAGO (ANP/RTR) - De Verenigde Staten en Mexico hebben hun bod op de organisatie van het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen in 2027 ingetrokken. Dat betekent dat Nederland, dat het toernooi samen met Duitsland en België wil organiseren, een concurrent minder heeft. Ook Brazilië dingt mee naar de organisatie.

14 uur geleden