Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Directeur Koevermans van Feyenoord heeft nog veel vragen

Directeur Koevermans van Feyenoord heeft nog veel vragen

ROTTERDAM (ANP) - Algemeen directeur Mark Koevermans van Feyenoord hoopt de komende dagen antwoord te krijgen op veel vragen."Er is iedere dag een call met de clubs en de Eredivisie CV", vertelt hij op de website van zijn club "Dinsdag hebben we een belangrijk overleg met de KNVB over alle scenario's."

De eredivisie wordt hervat en afgewerkt voor 3 augustus. De andere optie is dat het seizoen al voorbij is. "Stel dat we wel van juni tot augustus de competitie af kunnen maken, dan vraag je je af op welke dagen we gaan voetballen", zegt Koevermans. "Hoe gaan we de inhaalwedstrijden AZ - Feyenoord en FC Utrecht tegen Ajax inhalen? Wat gebeurt er met de bekerfinale?"

Koevermans ziet ook in dat er dit seizoen misschien helemaal niet wordt gespeeld. "Dan spelen we onze vier thuiswedstrijden niet meer", beseft hij. "Wat gebeurt er met de televisiegelden van FOX? Wordt er een kampioen of nummer één uitgeroepen? Gaat er iemand degraderen en promoveren er clubs? Ik kan nog wel tien vragen opnoemen. Dat zijn zaken die we de komende dagen met de clubs en KNVB kunnen bespreken."

Meer uit Sport

KNSB: marathon op natuurijs op zijn vroegst zaterdagavond

UTRECHT (ANP) - Schaatsbond KNSB verwacht dat als de vorst aanhoudt een marathon op natuurijs op zijn vroegst zaterdagavond mogelijk is. Natuurijscoördinator Geert-Jan Muskens acht de kans echter groter op zondag. "Als er heel goede vorst is, ook overdag, dan zou de marathon zaterdagavond kunnen", zegt Muskens. Hij schat die kans op 25 procent. "De kans op een marathon op zondagochtend is 50 procent."

2 uur geleden
Organisatie Tour onthult meer etappeplaatsen voor 2025

LILLE (ANP) - De organisatie van de Ronde van Frankrijk heeft meer etappeplaatsen voor 2025 prijsgegeven. Eerder was al bekendgemaakt dat de Tour in dat jaar start in Lille. De eerste etappe finisht in juli na 185 kilometer ook in de Franse stad.

2 uur geleden
Mondiale badmintonbond schort lidmaatschap Rusland op

LAUSANNE (ANP/RTR) - De internationale badmintonbond (BWF) heeft het lidmaatschap van de nationale badmintonfederatie van Rusland (NBFR) opgeschort. Daartoe is besloten nadat bleek dat de Russische bond de lidmaatschapsvoorwaarden had overtreden, zo meldt de BWF op de website.

3 uur geleden
Zieke zwemmer Peaty niet in actie in Rotterdam

ROTTERDAM (ANP) - De Britse zwemmer Adam Peaty komt toch niet in actie bij de Rotterdam Qualification Meet. De wereldrecordhouder op de 50 en 100 meter schoolslag is ziek.

4 uur geleden
Nog te weinig vorst in Winterswijk voor marathon op natuurijs

WINTERSWIJK (ANP) - Volgens ijsmeester Hendrik van Prooije van de Winterswijkse IJsclub is het nog onbekend wanneer de eerste marathon op natuurijs zal worden verreden. "Sowieso lukt dat vrijdag nog niet", zei Van Prooije tegen het ANP.

6 uur geleden
Basketballers Orlando Magic boeken achtste zege op rij in NBA

WASHINGTON (ANP/RTR) - De basketballers van Orlando Magic hebben de achtste zege op rij in de Amerikaanse competitie NBA behaald. De ploeg won met 139-120 van Washington Wizards. Franz Wagner was de grote man bij de Magic. De Duitser maakte 31 punten. Bij de Wizards was Kyle Kuzma topscorer met 24 punten.

7 uur geleden
Arsenal-coach Arteta onder de indruk van eigen ploeg na CL-zege

LONDEN (ANP/AFP) - Arsenal-trainer Mikel Arteta was onder de indruk van de prestatie van zijn ploeg na de 6-0-zege op RC Lens in de Champions League. De Engelse formatie verzekerde zich met de overwinning van de groepswinst in de poule van PSV. "We hebben het op een prachtige manier gedaan", zei de coach na afloop.

15 uur geleden