Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dimitrov verliest van Paire in tweede ronde Australian Open

Dimitrov verliest van Paire in tweede ronde Australian Open

MELBOURNE (ANP) - Grigor Dimitrov is in de tweede ronde van de Australian Open uitgeschakeld. De halvefinalist van 2017 verloor met 6-4 6-4 6-7 (4) 7-6 (2) van de Fransman Benoît Paire.

De als 26e geplaatste Dimitrov wist vier keer tot de laatste acht door te dringen in Melbourne. Vorig jaar haalde de Bulgaar (30) ook de kwartfinales.

Voor de 32-jarige Paire is het de eerste keer sinds Wimbledon 2019 dat hij twee wedstrijden weet te winnen op een grand slam.

Paire is de volgende tegenstander van de Griek Stefanos Tsitsipas, die zich in vier sets langs de Argentijn Sebastián Báez sloeg. Het werd 7-6 (1) 6-7 (5) 6-3 6-4 voor de als vierde geplaatste Griek.

Meer uit Sport

Ongenaakbare Verstappen heeft de Red Bull nog sneller gemaakt

SHANGHAI (ANP) - Max Verstappen heeft alles op orde voor de Grote Prijs van China op zondag. De drievoudig wereldkampioen had zijn Red Bull volledig onder controle in de kwalificatierace en greep ook in de vijfde race van dit jaar de poleposition. "De auto voelde in de kwalificatie nog beter aan, het was heel fijn rijden. Die laatste geklokte ronde was heel netjes. Het was ook lekker om in droog weer te rijden", zei de coureur van Red Bull in het flashinterview na afloop.

1 uur geleden
Verstappen pakt in China voor de vijfde keer dit jaar de pole

SHANGHAI (ANP) - Max Verstappen heeft voor de vijfde keer dit jaar poleposition veroverd in de Formule 1. De drievoudig wereldkampioen van Red Bull was evenals in de vier voorgaande grands prix de snelste in de kwalificatie voor de Grote Prijs van China.

2 uur geleden
Alonso opnieuw bestraft voor gevaarlijk rijden in Formule 1

SHANGHAI (ANP) - Fernando Alonso is voor de tweede keer dit seizoen in de Formule 1 bestraft voor een roekeloze actie. De Spanjaard van Aston Martin kreeg na de sprintrace bij de Grote Prijs van China tien seconden tijdstraf voor het veroorzaken van een aanrijding met zijn landgenoot Carlos Sainz van Ferrari.

3 uur geleden
Hamilton was vergeten hoe het voelt om aan de leiding te rijden

SHANGHAI (ANP) - Lewis Hamilton was vergeten hoe het voelde om aan de leiding te rijden in een Formule 1-race, zei de zevenvoudig wereldkampioen na zijn tweede plaats in de sprintrace bij de Grote Prijs van China. "Het voelde goed en ik ben dankbaar voor het moment. Het is ook mijn beste resultaat in tijden", meldde de coureur van Mercedes op de website van de Formule 1.

3 uur geleden
Boos AS Roma voelt zich benadeeld door Serie A

ROME (ANP/RTR) - AS Roma verzet zich tegen het besluit van de Serie A om de resterende achttien minuten van de gestaakte wedstrijd tegen Udinese op 25 april uit te spelen. De Italiaanse club spreekt in een verklaring van een 'oneerlijk' besluit, omdat het nadelig is voor Roma in de voorbereiding op de halve finales van de Europa League tegen Bayer Leverkusen.

5 uur geleden
Dominante zege Verstappen in sprintrace China

SHANGHAI (ANP) - Max Verstappen heeft in de Grote Prijs van China met groot machtsvertoon de eerste sprintrace van dit jaar in de Formule 1 gewonnen. De drievoudig wereldkampioen startte als vierde op het circuit van Shanghai, maar eindigde na drie inhaalacties als eerste in de race over 100 kilometer. De coureur van Red Bull verstevigde met de verdiende 8 punten zijn leidende positie in het wereldkampioenschap.

5 uur geleden
Van Rijthoven maakt half mei rentree en speelt Roland Garros

PARIJS (ANP) - Tennisser Tim van Rijthoven maakt half mei zijn rentree in het tenniscircuit. Hij wil eind volgende maand gaan deelnemen aan de kwalificaties van Roland Garros.

15 uur geleden