Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Depay krijgt geen speeltijd in laatste competitieduel Atlético

Depay krijgt geen speeltijd in laatste competitieduel Atlético

SAN SEBASTIAN (ANP) - Atlético Madrid heeft zonder Memphis Depay het seizoen met een zege afgesloten. De nummer 4 van La Liga won de uitwedstrijd tegen Real Sociedad met 2-0. Samuel Lino opende de score. De ingevallen Reinildo Mandava bepaalde in blessuretijd de eindstand.

Atlético was al zeker van de vierde eindklassering, achter kampioen Real Madrid, nummer 2 FC Barcelona en nummer 3 Girona. Trainer Diego Simeone gunde Depay geen speeltijd. De aanvaller bleef het hele duel op de bank. Het lijkt erop dat de spits van het Nederlands elftal mag vertrekken bij Atlético Madrid.

Meer uit Voetbal

Oranje mag volgens buitenlandse media Weghorst dankbaar zijn

HAMBURG (ANP) - Na de overwinning op Polen in de eerste groepswedstrijd van het EK zijn de buitenlandse media het erover eens dat het Nederlands elftal supersub Wout Weghorst dankbaar mag zijn. Het was een verdiende overwinning, maar daar had Oranje de invaller wel voor nodig.

45 minuten geleden
Databureau: Oranje voor 96 procent zeker naar achtste finales

WOLFSBURG (ANP) - Het Nederlands elftal kan een plaats in de achtste finales van het EK voetbal nauwelijks meer ontgaan. Volgens sportdatabureau Nielsen's Gracenote is de kans 96 procent dat Oranje zich tussen de beste zestien ploegen van het toernooi schaart.

59 minuten geleden
Weghorst met 'juiste mindset' steeds belangrijker voor Oranje

HAMBURG (ANP) - Wout Weghorst had anderhalve week geleden in de oefenwedstrijd tegen Canada (4-0) een minuut nodig om als invaller te scoren en in het eerste pouleduel met Polen (2-1) op het EK was het zondag na twee minuten al raak.

1 uur geleden
Bellingham werkt aan zelfvertrouwen met rake kopbal

GELSENKIRCHEN (ANP) - De Engelse sterspeler Jude Bellingham werkte aan zijn zelfvertrouwen tegen Servië. De pas 20-jarige aanvallende middenvelder van Real Madrid rende na ruim een kwartier voetballen onvervaard het strafschopgebied binnen en kopte de bal na een voorzet van Bukayo Saka hard in het doel. Het was de winnende goal voor Engeland.

7 uur geleden
Bellingham helpt Engeland aan moeizame zege op Servië

GELSENKIRCHEN (ANP) - Engeland heeft zijn eerste groepswedstrijd op het EK in Duitsland met de nodige moeite gewonnen. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate versloeg in Gelsenkirchen Servië met 1-0. De enige treffer viel al vroeg in de wedstrijd en kwam op naam van Jude Bellingham.

10 uur geleden
Eriksen dacht niet aan drama op vorig EK, maar alleen aan voetbal

STUTTGART (ANP/DPA) - Christian Eriksen heeft in de EK-wedstrijd van Denemarken tegen Slovenië geen moment gedacht aan het drama dat hem drie jaar geleden overkwam tijdens de eerste wedstrijd van het vorige EK tegen Finland. Eriksen kreeg in dat duel een hartstilstand en moest gereanimeerd worden. Publiek en spelers waren destijds in shock.

10 uur geleden
Manchester United wil door met 'beste trainer' Ten Hag

BAARN (ANP) - Manchester United wil graag verder met Erik ten Hag als coach. Dat heeft de oud-coach van Ajax gezegd op tv bij de NOS. "Er is met andere kandidaten gesproken, maar uiteindelijk kwamen ze tot de conclusie dat ze de beste trainer al hebben", zei de Tukker.

11 uur geleden