Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Deense international Kjær verlengt contract bij AC Milan

Deense international Kjær verlengt contract bij AC Milan

MILAAN (ANP) - De Deense international Simon Kjær blijft AC Milan trouw. De 32-jarige verdediger heeft zijn contract bij de Italiaanse club verlengd tot medio 2024. Zijn oude verbintenis zou volgend jaar zomer aflopen. Hij speelde eerder in Italië voor Palermo, AS Roma en Atalanta.

Kjær komt sinds januari 2020 voor AC Milan uit. Hij speelde tot dusver 66 wedstrijden voor de club uit Milaan.

Kjær, goed voor ruim honderd interlands, kreeg in augustus van dit jaar de President's Award van de Europese voetbalunie UEFA toegewezen. De Deense aanvoerder ontving deze onderscheiding voor de professionele en waardige wijze waarop hij optrad nadat zijn ploeggenoot Christian Eriksen op het veld in elkaar was gezakt tijdens de EK-wedstrijd op 12 juni tegen Finland in Kopenhagen.

De middenvelder van Internazionale werd op het veld succesvol gereanimeerd en werkt nu vol goede moed aan zijn volledige herstel. Kjær was als één van de eersten op het veld bij Eriksen om eerste hulp te verlenen. Hij legde onder meer zijn ploeggenoot in een stabiele positie, zorgde ervoor dat de andere Deense spelers in een kring om hem heen gingen staan terwijl Eriksen werd gereanimeerd en ving op het veld diens hevig geëmotioneerde partner op.

Meer uit Voetbal

Feyenoord-doelman Bijlow gunt trainer Slot transfer naar Liverpool

DEVENTER (ANP) - Justin Bijlow gunt zijn trainer Arne Slot een transfer naar Liverpool. "Het is jammer voor onze club", zei de doelman van Feyenoord op een persmoment na het gewonnen uitduel met Go Ahead Eagles (1-3). "Maar net zoals met een speler, gun je ook hem een mooie stap omdat hij het zo goed heeft gedaan."

10 minuten geleden
Fernández komt dit seizoen niet meer in actie voor Chelsea

LONDEN (ANP/RTR) - Enzo Fernández komt dit seizoen niet meer in actie voor Chelsea. De middenvelder heeft een liesblessure opgelopen en is zeker zes weken uitgeschakeld. Zijn club uit Londen meldt dat de Argentijn inmiddels succesvol geopereerd is.

1 uur geleden
Coach Slot tevreden over ploeg vier dagen na bekerfinale

DEVENTER (ANP) - Feyenoord-coach Arne Slot was blij met hoe zijn ploeg had gespeeld bij Go Ahead Eagles. De Rotterdammers versloegen de club uit Deventer vier dagen na de gewonnen bekerfinale tegen NEC met 3-1.

8 uur geleden
Van Praag voelt zich niet beschadigd na terugkeer Kroes bij Ajax

AMSTERDAM (ANP) - Michael van Praag vindt niet dat de raad van commissarissen van Ajax gezichtsverlies heeft geleden door Alex Kroes als technisch directeur terug te laten keren bij de club uit Amsterdam. "Het zou best erg zijn als ik niet naar al die mensen zou hebben geluisterd die graag met Alex door wilden", zei de voorzitter van het toegangsorgaan na een ingelaste ledenvergadering op jeugdcomplex De Toekomst. "Dat was best slecht geweest."

9 uur geleden
PSV kan 25e landstitel op Bevrijdingsdag behalen tegen Sparta

HEERENVEEN (ANP) - PSV wordt op z'n vroegst zondag 5 mei landskampioen. De Eindhovenaren versloegen sc Heerenveen in Friesland met 8-0, maar zagen daarna Feyenoord bij Go Ahead Eagles ook geen fout maken: 1-3.

9 uur geleden
Feyenoord stelt officiële titel PSV uit met zege bij Go Ahead

DEVENTER (ANP) - Feyenoord heeft met een zege bij Go Ahead Eagles voorkomen dat PSV zich onderweg naar huis vanuit Heerenveen al officieel kampioen mag noemen. De Rotterdammers wonnen in Deventer met 3-1 en hebben met nog drie wedstrijden te spelen de achterstand op de koploper teruggebracht naar 9 punten. Het doelsaldo van PSV is echter veel beter.

9 uur geleden
Union houdt titelkansen levend met zege bij Antwerp

ANTWERPEN (ANP) - Union blijft in de race voor de Belgische voetbaltitel. Het elftal van de Duitse trainer Alexander Blessin won met 3-0 bij Antwerp en houdt koploper Anderlecht en Club Brugge zo in het vizier. Anderlecht heeft 41 punten, Club Brugge 39 en Union 38.

9 uur geleden