Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Telegraaf: Molenaar doet aangifte tegen rvc-lid FC Volendam

De Telegraaf: Molenaar doet aangifte tegen rvc-lid FC Volendam

VOLENDAM (ANP) - Advocaat en ex-profvoetballer Keje Molenaar heeft aangifte gedaan tegen rvc-lid Elma de Koekkoek van FC Volendam. Molenaar laat weten zich beschadigd te voelen door uitspraken van De Koekkoek, die hem "niet integer" zou hebben genoemd. Molenaar had - in een aan de raad van commissarissen en het bestuur verstuurde brief - al aangekondigd aangifte te zullen doen, zo meldt De Telegraaf.

"Ik houd u daarom aansprakelijk voor de door mij reeds geleden en nog te lijden schade en zal morgen aangifte tegen u laten doen bij de politie van smaad en laster", schreef hij naar aanleiding van De Koekkoeks uitspraken. "Daarnaast laat ik u hierdoor weten dat uw lastercampagne en die van de rvc 'succesvol' is geweest nu ik heb besloten mij volledig terug te trekken in het belang van FC Volendam."

De oud-speler van FC Volendam, Ajax, Feyenoord en Oranje zegt niet langer beschikbaar te zijn als vicevoorzitter en zich helemaal uit FC Volendam terug te trekken zolang deze rvc daar zit. Het bestuur onder leiding van voorzitter Jan Smit had Molenaar voorgedragen als vicevoorzitter, maar de voordracht werd geweigerd door de raad van commissarissen.

De Koekkoek liet aan de krant weten niet te zijn geschrokken van de brief van Molenaar.

Meer uit Voetbal

Spaanse tienersensatie Yamal nu ook jongste finalist op EK

BERLIJN (ANP) - Lamine Yamal heeft weer een record toegevoegd aan zijn erelijst. De Spaanse aanvaller mag zich nu ook de jongste speler ooit in een EK-finale noemen. Yamal, 17 jaar en 1 dag oud, staat om 21.00 uur aan de aftrap van de Europese eindstrijd tegen Engeland in het Olympiastadion van Berlijn.

2 uur geleden
Spanje start met Carvajal en Le Normand in finale tegen Engeland

BERLIJN (ANP) - Dani Carvajal en Robin Le Normand beginnen om 21.00 uur met Spanje aan de finale van het EK tegen Engeland. Beide verdedigers waren geschorst voor de halve eindstrijd tegen Frankrijk (2-1). Ze werden toen vervangen door Jesús Navas en Nacho, die nu weer plaatsmaken voor het tweetal.

2 uur geleden
Ten Hag haalt spits Zirkzee naar Manchester United

MANCHESTER (ANP) - Spits Joshua Zirkzee vervolgt zijn carrière bij Manchester United. De Nederlandse international heeft bij de club van trainer Erik ten Hag een contract getekend tot de zomer van 2029. Dat meldt United via officiële kanalen.

4 uur geleden
Malacia weer terug op het trainingsveld van Manchester United

MANCHESTER (ANP) - Tyrell Malacia is terug op het trainingsveld van Manchester United. De 24-jarige linksback is hersteld van een langdurige knieblessure die hem het gehele afgelopen seizoen aan de kant heeft gehouden.

5 uur geleden
Burgemeester Arnhem doet oproep aan KNVB om Vitesse te helpen

ARNHEM (ANP) - Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft in een brief aan de KNVB een oproep gedaan om voetbalclub Vitesse te helpen met de licentie. "Vitesse heeft een nieuwe kans nodig om de wederopbouw mogelijk te maken. Geef ons die kans", schrijft de burgemeester.

7 uur geleden
Japanner Sugawara verruilt AZ voor Southampton

SOUTHAMPTON (ANP) - De Japanse international Yukinari Sugawara verruilt AZ voor Southampton in de Premier League. De 24-jarige verdediger tekent een contract voor vier jaar in Southampton.

9 uur geleden
Uruguay derde op Copa América na zege op Canada na strafschoppen

CHARLOTTE (ANP/RTR) - Uruguay is derde geworden op de Copa América. De ploeg van coach Marcelo Bielsa versloeg in de wedstrijd om de derde plaats in het Amerikaanse Charlotte Canada na strafschoppen. Luis Suárez zorgde in de reguliere speeltijd voor de late gelijkmaker: 2-2.

13 uur geleden