Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Telegraaf: Molenaar doet aangifte tegen rvc-lid FC Volendam

De Telegraaf: Molenaar doet aangifte tegen rvc-lid FC Volendam

VOLENDAM (ANP) - Advocaat en ex-profvoetballer Keje Molenaar heeft aangifte gedaan tegen rvc-lid Elma de Koekkoek van FC Volendam. Molenaar laat weten zich beschadigd te voelen door uitspraken van De Koekkoek, die hem "niet integer" zou hebben genoemd. Molenaar had - in een aan de raad van commissarissen en het bestuur verstuurde brief - al aangekondigd aangifte te zullen doen, zo meldt De Telegraaf.

"Ik houd u daarom aansprakelijk voor de door mij reeds geleden en nog te lijden schade en zal morgen aangifte tegen u laten doen bij de politie van smaad en laster", schreef hij naar aanleiding van De Koekkoeks uitspraken. "Daarnaast laat ik u hierdoor weten dat uw lastercampagne en die van de rvc 'succesvol' is geweest nu ik heb besloten mij volledig terug te trekken in het belang van FC Volendam."

De oud-speler van FC Volendam, Ajax, Feyenoord en Oranje zegt niet langer beschikbaar te zijn als vicevoorzitter en zich helemaal uit FC Volendam terug te trekken zolang deze rvc daar zit. Het bestuur onder leiding van voorzitter Jan Smit had Molenaar voorgedragen als vicevoorzitter, maar de voordracht werd geweigerd door de raad van commissarissen.

De Koekkoek liet aan de krant weten niet te zijn geschrokken van de brief van Molenaar.

Meer uit Voetbal

De Jong weet nog niet of hij eerste duel van Oranje op EK haalt

ZEIST (ANP) - Frenkie de Jong durft nog niet te zeggen of hij op 16 juni voor het Nederlands elftal in actie kan komen tijdens de eerste groepswedstrijd van het EK tegen Polen. "Die datum is keurig omcirkeld", vertelde de middenvelder vlak voor een training van Oranje in Zeist. "Als alles loopt zoals het moet, dan is het haalbaar."

5 minuten geleden
Oranje traint zonder Malen, De Jong, Koopmeiners en Reijnders

ZEIST (ANP) - Het Nederlands elftal is nog zonder Donyell Malen aan een training in Zeist begonnen. De aanvaller verloor zaterdagavond met Borussia Dortmund van Real Madrid (0-2) in de finale van de Champions League. Hij meldt zich snel in het trainingskamp van Oranje voor het EK in Duitsland.

7 minuten geleden
Engelse keepster Earps mist EK-kwalificatieduel met Frankrijk

MANCHESTER (ANP/RTR) - Bondscoach Sarina Wiegman van de Engelse voetbalvrouwen kan dinsdag in de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Frankrijk geen beroep doen op keepster Mary Earps. De 31-jarige Earps liep vrijdag een lichte heupblessure op tijdens de verloren thuiswedstrijd tegen Frankrijk (1-2).

16 minuten geleden
Simons verwacht zijn beste spel ook snel bij Oranje te spelen

ZEIST (ANP) - In de vorm van zijn leven bereidt Xavi Simons zich met het Nederlands elftal voor op het EK in Duitsland. "Het kan natuurlijk altijd beter", zegt de 21-jarige aanvaller vlak voor een training van Oranje in Zeist. "Maar ik denk dat dit wel mijn beste seizoen ooit was."

30 minuten geleden
Mexicaans voetbalteam Pachuca wint voor zesde keer Champions Cup

PACHUCA (ANP/Belga) - De Mexicaanse voetbalploeg Pachuca heeft zaterdagavond (lokale tijd) de eindzege gepakt in de Concacaf Champions Cup, het belangrijkste toernooi voor clubs uit Noord-Amerika, de Caraïben en Centraal-Amerika. Pachuca versloeg het Amerikaanse Colombus Crew in de finale met 3-0. Voor de Mexicaanse ploeg is het de zesde Champions Cup zege.

2 uur geleden
Bellingham beleeft 'mooiste avond van zijn leven' met CL-zege

LONDEN (ANP) - Real Madrid-middenvelder Jude Bellingham beleefde zaterdagavond naar eigen zeggen de 'mooiste avond van zijn leven'. Met Real won hij de Champions League na een 2-0 overwinning op zijn oude club Borussia Dortmund.

3 uur geleden
Real-coach Ancelotti jubelt na CL-zege: 'hier wen je nooit aan'

LONDEN (ANP/DPA) - Real Madrid-coach Carlo Ancelotti won zaterdagavond zijn vijfde Champions League als trainer en verstevigde daarmee zijn eigen record.

4 uur geleden