Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Davina Michelle nieuwkomer bij 'oude' line-up Concert at Sea

Davina Michelle nieuwkomer bij 'oude' line-up Concert at Sea

BROUWERSDAM (ANP) - Bijna alle artiesten die dit weekeinde zouden optreden op het muziekfestival Concert at Sea op de Brouwersdam komen volgend jaar alsnog. Met uitzondering van Crowded House, waar de organisatie nog geen bevestiging van heeft, is iedereen er weer bij. Davina Michelle is aan de line-up toegevoegd, zo werd zaterdag bekend. Concert at Sea vindt volgend jaar plaats op 24, 25 en 26 juni.

"We zijn superblij dat heel veel artiesten er volgend jaar alsnog bij zijn", laat de organisatie weten. Onder anderen The Script, Kensington, BLØF, Krezip, Chef’Special, DI-RECT, Racoon, Miss Montreal, Snelle, Ronnie Flex, Suzan & Freek en Van Dik Hout staan straks weer op het affiche.

Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland is een van de grootste festivals van Nederland. Tienduizenden mensen komen er op af. Het is tevens het paradepaardje van de band BLØF, die het festival volgend jaar voor de vijftiende keer organiseert.

Populair

Het beperkte aantal teruggegeven kaarten ging zaterdag in de verkoop. Ze bleken populair: de weekendkaarten en dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag van Concert at SEA 2021 zijn uitverkocht. De kaartjes waren zaterdag in een half uur uitverkocht. Voor het festival op de Brouwersdam zijn alleen nog dagkaarten voor donderdag 24 juni beschikbaar.

Omdat het festival dit weekeinde niet gehouden kon worden is er een livestream waarop eerdere concerten worden uitgezonden, BLØF live verzoekjes van fans speelt en fans via Zoom-rooms hun verhalen kunnen delen rondom het festival. De Concert at HOME livestream is al door ruim 100.000 mensen bekeken, meldt de organisatie zaterdag. "Met Concert at HOME proberen we het festivalgevoel in huis te brengen. De reacties zijn overweldigend en hartverwarmend", aldus Paskal Jakobsen van BLØF. "Het werkt als een soort collectieve groepstherapie, door op deze manier toch met elkaar verbonden te zijn."

Meer uit Binnenland

Nabestaanden noemen verdachte dubbele moord leugenaar

ZWOLLE (ANP) - Nabestaanden van de twee slachtoffers van de schietpartij in een McDonald's in Zwolle in maart 2022 hebben de verdachte en anderen gevraagd te stoppen met leugens over de familie. Volgens verdachte Veysel Ü. werd hij door de twee slachtoffers bedreigd en afgeperst. "Stop met deze valse beschuldigingen", zei de zoon van een van de slachtoffers dinsdag in de rechtbank.

9 minuten geleden
Vermiste man Den Haag mogelijk ontvoerd

DEN HAAG (ANP) - De 27-jarige man uit Den Haag die sinds zondagochtend wordt vermist, is mogelijk ontvoerd. Dat meldt de politie dinsdag. Het onderzoeksteam "houdt er sterk rekening mee dat hij tegen zijn wil ergens wordt vastgehouden".

44 minuten geleden
Kinderhulpfonds overspoeld met cadeau-aanvragen voor arme kinderen

DEVENTER (ANP) - Niet eerder stonden zoveel kinderen op de wachtlijst van het Nationaal Fonds Kinderhulp voor Actie Pepernoot, bedoeld om kinderen uit arme gezinnen toch een sinterklaascadeau te geven. Het fonds zegt dit jaar overspoeld te zijn met aanvragen. Dinsdag om 12.00 uur stonden er nog 18.684 kinderen op de wachtlijst. "Dat is superveel. Het is niet realistisch om te denken dat we ze allemaal kunnen blij maken", stelt een woordvoerster.

1 uur geleden
VAE als voorzitter bij klimaattop: risicovol maar ook een kans

DEN HAAG (ANP) - Wereldwijd hebben al veel organisaties zich uitgesproken tegen het voorzitterschap van de Verenigde Arabische Emiraten op de komende klimaattop. De kritiek zwol aan toen het land bekendmaakte dat de voorzitter van de COP28 klimaatgezant Sultan Ahmed al-Jaber moest worden, topman bij ADNOC, het staatsoliebedrijf van de VAE. Twee dagen voor het begin van de grote top zien experts het voorzitterschap als "risicovol, maar een potentiële kans".

1 uur geleden
Chemours laat afval in België verbranden als recycling niet kan

DORDRECHT (ANP) - Zo lang recycling in de Verenigde Staten niet mogelijk is, bewaart de Chemours-fabriek in Dordrecht op het eigen terrein afvalwater met daarin herbruikbare stoffen. Het bedrijf hoopt dat het transport hiervan naar de Amerikaanse vestiging in Fayetteville snel hervat kan worden. Als de maximale opslagcapaciteit in Dordrecht wordt bereikt, gaat het water met daarin chemische stoffen naar België om verbrand te worden.

1 uur geleden
Rechtbank legt agent 200 uur taakstraf op voor fatale aanrijding

BREDA (ANP) - De rechtbank in Den Bosch heeft een 26-jarige agent uit Eindhoven veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur. Hij veroorzaakte vorig jaar december een dodelijk ongeval door veel te snel te rijden. Bij de aanrijding op de Dr. Cuyperslaan in het Eindhovense stadsdeel Woensel-Zuid kwam een 31-jarige motorrijder om het leven.

1 uur geleden
Verdachte dubbele moord McDonald's zwijgt

ZWOLLE (ANP) - "Dan gaat Nederland het zien, dat ik onschuldig ben", zei Veysel Ü. toen hij onderzocht werd in het Pieter Baan Centrum. Maar bij de start van de behandeling van de strafzaak rond de dubbele moord in een McDonald's-restaurant in Zwolle zwijgt de 34-jarige verdachte.

3 uur geleden