Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Darter Van Gerwen weer eens naar halve finale Premier League

Darter Van Gerwen weer eens naar halve finale Premier League

BELFAST (ANP) - Darter Michael van Gerwen heeft weer eens de halve finales bereikt in de Premier League of Darts. De Nederlander won in de negende speelronde in Belfast in de kwartfinales met 6-4 van Michael Smith. Van Gerwen was in de weken hiervoor vier keer op rij uitgeschakeld in de kwartfinales.

De partij begon met drie breaks op rij. Daarna was Smith de eerste die de leg wist te winnen die hij zelf was begonnen. De Engelsman hield die marge vast tot Van Gerwen er 4-4 van maakte. De Brabander pakte daarna zijn eigen leg en won vervolgens de partij door 150 uit te gooien.

Van Gerwen treft later donderdag in de halve finale de Engelsman Luke Littler die eerder met 6-5 won van Luke Humphries.

Meer uit Sport

Eindzege Romandië voor Rodríguez, slotrit voor Godon

VERNIER (ANP) - De Spanjaard Carlos Rodríguez heeft de Ronde van Romandië gewonnen. De slotrit, met start en finish in Vernier, was een prooi voor de Fransman Dorian Godon. Het was de tweede ritzege in Romandië voor de renner van Decathlon-AG2R.

32 minuten geleden
Motorcoureur Bendsneyder breekt opnieuw sleutelbeen

JEREZ DE LA FRONTERA (ANP) - Motorcoureur Bo Bendsneyder heeft bij een val in de Grote Prijs van Spanje een sleutelbeen gebroken. Dat bevestigde de organisatie van de MotoGP. Bendsneyder komt uit in de Moto-2-klasse. Hij had de race op het circuit van Jerez de la Frontera al vroeg moeten verlaten.

53 minuten geleden
Titelverdediger Bagnaia boekt eerste zege van seizoen in MotoGP

JEREZ DE LA FRONTERA (ANP) - Regerend wereldkampioen Francesco Bagnaia heeft voor het derde jaar op rij de Grote Prijs van Spanje in de MotoGP gewonnen. De Italiaan van Ducati liep daarmee in de WK-stand in op Jorge Martín. De Spanjaard van Pramac Racing ging in leidende positie onderuit op het circuit van Jerez de la Frontera en moest de strijd staken.

1 uur geleden
Tennisser Griekspoor schakelt Rune uit in Madrid

MADRID (ANP) - Tallon Griekspoor heeft de vierde ronde bereikt van het masterstoernooi in Madrid. De beste tennisser van Nederland was met 6-4 4-6 6-3 te sterk voor de Deen Holger Rune, de nummer 12 van de wereld.

2 uur geleden
Geen Spelen voor Brinkman na opgave in marathon van Hamburg

HAMBURG (ANP) - Atlete Nienke Brinkman is er bij de marathon van Hamburg niet in geslaagd de olympische limiet te lopen. De 30-jarige Nederlandse stapte na ruim 15 kilometer uit.

4 uur geleden
Turnster Douglas maakt 8 jaar na laatste olympisch goud rentree

KATY (ANP/RTR) - Turnster Gabrielle Douglas heeft na acht jaar haar rentree gemaakt. De 28-jarige Amerikaanse, winnares van drie gouden medailles op de Olympische Spelen, verzekerde zich tijdens een evenement in Texas van kwalificatie voor de Amerikaanse kampioenschappen van volgende maand.

6 uur geleden
James leidt basketballers Los Angeles naar zege op Denver

LOS ANGELES (ANP/AFP) - De basketballers van Los Angeles Lakers hebben de achterstand op Denver Nuggets in de eerste ronde van de play-offs van de Western Conference teruggebracht tot 3-1. Aan de hand van LeBron James won de ploeg in Los Angeles met 119-108 van de titelverdediger in de Amerikaanse profcompetitie NBA.

7 uur geleden