Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dalot, Fred, Rashford en Shaw langer bij Manchester United

Dalot, Fred, Rashford en Shaw langer bij Manchester United

MANCHESTER (ANP) - Diogo Dalot, Fred, Marcus Rashford en Luke Shaw hebben hun aflopende contracten bij Manchester United verlengd. Ze zijn nu minimaal tot de zomer van 2024 aan de huidige nummer 5 van de Premier League verbonden.

"We zijn er blij mee", laat trainer Erik ten Hag op de website van United weten. "We gaan de goede kant op met onze ploeg en deze spelers hebben een grote bijdrage geleverd. We willen ze nog beter maken en bij onze club houden. We willen een team samenstellen met het oog op de toekomst. Deze spelers moeten daar deel van uitmaken."

Manchester United speelt dinsdag tegen Nottingham Forest in de Premier League.

Meer uit Voetbal

Volendam-speler Ould-Chikh geopereerd aan tumor in onderrug

VOLENDAM (ANP) - FC Volendam-speler Bilal Ould-Chikh is succesvol geopereerd aan een goedaardige tumor in zijn onderrug, meldt hij via Instagram. "De tumor is volledig verwijderd. Voor nu focus ik mij op mijn herstel, zodat ik weer kan aansluiten in de voorbereiding van het nieuwe seizoen en in augustus zien jullie mij weer knallen op het veld", schrijft de aanvaller, die totdat hij eind maart uitviel een vaste waarde was bij de Volendammers.

26 minuten geleden
Ongeslagen kampioen Leverkusen veel te sterk voor tiental Bochum

BOCHUM (ANP) - De Duitse kampioen Bayer Leverkusen heeft zijn recordreeks aan wedstrijden zonder nederlaag verder uitgebouwd met een overtuigende 5-0-zege op VfL Bochum. De ploeg van trainer Xabi Alonso verloor eind mei vorig jaar voor het laatst een officiële wedstrijd (3-0 tegen Bochum) en bleef zondag voor de vijftigste keer ongeslagen. Donderdag in de halve finale van de Europa League tegen AS Roma kreeg Leverkusen het Europese record alleen in handen (Benfica bleef tussen december 1963 en februari 1965 48 duels zonder nederlaag).

37 minuten geleden
Trainer Van Bommel blijft verliezen met Antwerp

ANTWERPEN (ANP) - Antwerp heeft drie dagen na de verloren bekerfinale tegen Union opnieuw een nederlaag in de play-offs om het kampioenschap geleden. Ondanks een treffer van de Nederlandse middenvelder Gyrano Kerk verloor de ploeg van trainer Mark van Bommel thuis met 2-1 van Cercle Brugge. Beide ploegen waren al kansloos voor de landstitel.

1 uur geleden
Juventus ontsnapt aan blamage tegen gedegradeerd Salernitana

TURIJN (ANP) - Juventus heeft ternauwernood een blamage voorkomen in de Italiaanse Serie A. De ploeg uit Turijn stond in eigen huis na negentig minuten voetballen met 1-0 achter tegen het al gedegradeerde Salernitana, maar wist er dankzij een goal in blessuretijd van Adrien Rabiot nog een gelijkspel uit te slepen (1-1).

1 uur geleden
Bayern München herpakt zich en neemt tweede plaats weer over

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München heeft zich hersteld van de pijnlijke uitschakeling in de Champions League tegen Real Madrid. Het elftal van de vertrekkende trainer Thomas Tuchel was in eigen stadion met 2-0 te sterk voor VfL Wolfsburg.

2 uur geleden
Koploper Arsenal maakt in voorlaatste duel bij United geen fout

MANCHESTER (ANP) - Koploper Arsenal heeft op Old Trafford tegen Manchester United geen fout gemaakt in de spannende strijd om de landstitel in Engeland. De 'Gunners' wonnen hun voorlaatste competitieduel met 1-0 van de ploeg van trainer Erik ten Hag, die zo voor de vierde keer op rij niet won en slechte zaken deed in de jacht op Europees voetbal.

2 uur geleden
Aanvoerder De Jong baalt van mislopen puntenrecord met PSV

SITTARD (ANP) - PSV-aanvoerder Luuk de Jong baalde zichtbaar van het gelijkspel van de kampioen bij Fortuna Sittard. "Gelukkig maken we nog de 1-1 en verliezen we niet, maar het is natuurlijk wel balen dat je niet wint. We hadden mooie dingen kunnen neerzetten", zei de spits tegen ESPN over het puntenrecord in de Eredivisie. Met nog één wedstrijd te gaan kan PSV (88 punten) het record van Ajax uit 1971/1972 (93 punten volgens de huidige telling) nu niet meer evenaren.

3 uur geleden