Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Courtois keert tegen Bayern München terug in selectie Real Madrid

Courtois keert tegen Bayern München terug in selectie Real Madrid

MADRID (ANP/BELGA) - Thibaut Courtois is door trainer Carlo Ancelotti opgenomen in de selectie van Real Madrid voor de halve finale van de Champions League tegen Bayern München van dinsdag. De 31-jarige doelman liep in augustus een zware knieblessure op en kwam dit seizoen nog niet in actie.

Courtois was in maart al dicht bij een rentree, maar liep op de training een scheur in de meniscus van zijn rechterknie op. Andriy Loenin is dit seizoen zijn vervanger. Het is onduidelijk of Courtois beschikbaar is voor België tijdens het EK. De keeper raakte vorig jaar in conflict met bondscoach Domenico Tedesco, nadat hij de aanvoerdersband aan Kevin De Bruyne was kwijtgeraakt.

Meer uit Voetbal

Duitsland met Pavlovic naar EK voetbal in eigen land

FRANKFURT (ANP/DPA) - Bondscoach Julian Nagelsmann van Duitsland heeft Aleksandar Pavlovic opgenomen in zijn selectie voor het EK voetbal. De 20-jarige middenvelder is dit seizoen doorgebroken bij Bayern München. Verdedigers Nico Schlotterbeck (Borussia Dortmund) en Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) zijn ook zeker van een plaats in de Duitse selectie.

2 uur geleden
Van Boekel videoscheidsrechter bij finale van Europa League

NYON (ANP) - Pol van Boekel is op 22 mei videoscheidsrechter bij de finale van de Europa League tussen Atalanta en Bayer Leverkusen. Dat heeft de Europese voetbalbond bekendgemaakt.

5 uur geleden
Spits Giroud vertrekt na drie seizoenen bij AC Milan

MILAAN (ANP) - Olivier Giroud vertrekt aan het einde van het seizoen bij AC Milan. De 37-jarige spits heeft besloten zijn aflopende contract niet te verlengen.

5 uur geleden
Guardiola wil historie schrijven met Manchester City

MANCHESTER (ANP/RTR) - Manchester City heeft een historische prestatie voor het grijpen in het Engelse voetbal. De club kan dit seizoen voor de vierde keer op rij de titel veroveren in de Premier League en dat is een club niet eerder gelukt.

6 uur geleden
Blessure Aké lijkt mee te vallen, maar onzeker voor Spurs

MANCHESTER (ANP) - De blessure van Nathan Aké lijkt niet ernstig. Trainer Pep Guardiola van Manchester City zei in een persconferentie dat de verdediger zich zondag al een stuk beter voelde en maandag mogelijk al weer kan trainen. Hij liet zich niet uit over de inzetbaarheid van Aké dinsdag in de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

7 uur geleden
Oranje-international Miedema na zeven jaar weg bij Arsenal

LONDEN (ANP) - Vivianne Miedema vertrekt bij Arsenal. De 27-jarige spits van Oranje kwam zeven jaar lang uit voor de Londense club en heeft een aflopend contract.

8 uur geleden
Maduro volgt Pastoor op als trainer Almere City FC

ALMERE (ANP) - Hedwiges Maduro begint bij Almere City FC aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. De achttienvoudig international van Oranje komt over van Ajax, waar hij als assistent bij het eerste elftal werkt. Bij Almere is Maduro de opvolger van Alex Pastoor, die een maand geleden bekendmaakte na dit seizoen te vertrekken. Hij heeft een contract voor twee seizoenen getekend.

8 uur geleden