Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Coronazorgen bij Juventus en Torino

Coronazorgen bij Juventus en Torino

TURIJN (ANP) - De duels van Juventus en Torino, dinsdagavond in de Serie A, worden mogelijk uitgesteld. Bij titelverdediger Juventus, dat Spezia ontvangt, is een staflid positief getest op het coronavirus. Stadgenoot Torino kon afgelopen weekeinde al niet in actie komen na een corona-uitbraak, maar ook de uitwedstrijd tegen Lazio is hoogst onzeker.

"De club staat in contact met de gezondheidsautoriteiten over hoe de protocollen toe te passen zodat training en wedstrijden kunnen doorgaan", meldt Juventus. Bij Torino is het vrijwel uitgesloten dat er dinsdag wordt gevoetbald. De selectie zou tot middernacht in quarantaine moeten blijven. Het duel met Sassuolo van afgelopen weekeinde werd al verplaatst naar 17 maart.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Voetbal

Guardiola: slecht voor sport als het niet uitmaakt of je verliest

MANCHESTER (ANP) - Pep Guardiola heeft bedenkingen over de Super League, of in ieder geval over de opzet daarvan. "Sport is geen sport meer als succes is gegarandeerd. Er hoort een relatie te bestaan tussen inspanning en beloning", zei de trainer van Manchester City.

35 minuten geleden
Rummenigge vervangt Juventus-voorzitter Agnelli in bestuur UEFA

MONTREUX (ANP) - Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge van Bayern München keert terug in het bestuur van de Europese voetbalfederatie FIFA. De 65-jarige Rummenigge vervangt Andrea Agnelli als afgevaardigde van de ECA, de belangenorganisatie van bijna 250 clubs uit Europa. Agnelli legde die functie maandag neer, omdat hij met Juventus wil meedoen aan de nieuwe Super League.

52 minuten geleden
Duitse bond: schors clubs die bezig zijn met Super League

BERLIJN (ANP) - De Duitse voetbalbond DFB wil dat de twaalf clubs die bezig zijn met de plannen voor een Super League worden geschorst. Ook de jeugdteams zouden niet meer in actie mogen komen.

1 uur geleden
KNVB-voorzitter Spee volgt Van Praag op in hoofdbestuur UEFA

MONTREUX (ANP) - Het Nederlandse voetbal blijft vertegenwoordigd in het hoofdbestuur van de Europese voetbalbond UEFA. KNVB-voorzitter Just Spee kreeg op het congres van de UEFA in de Zwitserse stad Montreux genoeg stemmen om toe te treden tot het uitvoerend comité. Spee neemt de plek over van Michael van Praag, zijn voorganger bij de KNVB die na drie termijnen van vier jaar uit het UEFA-bestuur verdwijnt.

2 uur geleden
Ceferin belooft veilig EK, IOC kijkt mee om te leren voor Spelen

MONTREUX (ANP) - Voorzitter Aleksander Ceferin van de Europese voetbalbond UEFA belooft dat het EK van komende zomer ondanks alle coronaperikelen "veilig" wordt gehouden. "We nemen geen risico's. We nemen alle beslissingen in samenspraak met de politieke leiders in de gastlanden, die ik wil bedanken voor hun ongelooflijke steun", zei Ceferin op het congres van de bond in de Zwitserse stad Montreux.

2 uur geleden
Infantino tegen Super Leagueclubs: je bent erin of eruit

MONTREUX (ANP) - Voorzitter Gianni Infantino van de wereldvoetbalbond FIFA heeft op het congres van de Europese federatie UEFA een dreigement geuit richting de clubs die een eigen Super League willen opzetten. "Ze moeten leven met de consequenties van hun keuze. Je bent erin of je bent eruit, je kan niet voor de helft meedoen en voor de helft niet", zei Infantino. "Laat dat heel duidelijk zijn. Denk daar goed over na."

4 uur geleden
Real-voorzitter Pérez: Super League gaat voetbal juist redden

MADRID (ANP) - De Super League is geen gevaar voor de voetbalsport maar juist de noodzakelijke redding. Dat zegt Florentino Pérez, de voorzitter van Real Madrid.

7 uur geleden