Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Coach Slot tevreden over ploeg vier dagen na bekerfinale

Coach Slot tevreden over ploeg vier dagen na bekerfinale

DEVENTER (ANP) - Feyenoord-coach Arne Slot was blij met hoe zijn ploeg had gespeeld bij Go Ahead Eagles. De Rotterdammers versloegen de club uit Deventer vier dagen na de gewonnen bekerfinale tegen NEC met 3-1.

"Het seizoen lijkt over als je kijkt naar de ranglijst", zei Slot bij ESPN. "Wat laat je dan zien enkele dagen na de bekerfinale? Nou, daar was ik heel tevreden over. We hebben negentig minuten gedomineerd en in de tweede helft volwassen naar de overwinning toegespeeld."

Slot zag zijn ploeg moeite hebben om in de tweede helft verder afstand te nemen. "Wat we vaker gezien hebben is dat we in de tweede helft veel kansen nodig hebben om afstand te nemen van de tegenstander. Dat heeft ons vandaag niet opgebroken, maar er zijn wedstrijden geweest waarin dat wel zo is. Daarom staan we ook 9 punten achter PSV."

De Feyenoord-coach gaf vooraf aan de wedstrijd aan dat hij graag trainer van Liverpool wil worden. "Daar maak ik geen geheim van", zei hij over de geruchten en na afloop kwam hij er nog eens op terug. "Ik heb een geweldige tijd bij Feyenoord gehad en als Liverpool zich meldt, zou het gek zijn als dat niet een geweldige vervolgstap zou zijn. We wachten eerst respectvol af totdat de clubs een akkoord hebben. Ik heb alle vertrouwen erin dat dat gaat komen, want ik denk dat ze me dat zomaar een beetje gunnen."

Meer uit Voetbal

PSV'er Schouten: eerste grote succes, net als de trainer

EINDHOVEN (ANP) - Voor PSV'er Jerdy Schouten heeft zijn keuze om Bologna vorig jaar zomer voor PSV te verruilen goed uitgepakt. "Dit is mijn eerste grote prijs, net als voor de trainer. Ik kon hier alleen maar van dromen toen ik terugkwam. Bij Excelsior of Heracles word je dit niet", sprak de 27-jarige middenvelder na het binnenhalen van de landstitel. Schouten voetbalde eerder voor Excelsior en Peter Bosz was coach van Heracles.

11 minuten geleden
Rumoer rond club kwam spel degradant Volendam 'niet ten goede'

VOLENDAM (ANP) - FC Volendam-aanvoerder Damon Mirani zegt dat de degradatie uit de Eredivisie deels een gevolg is van de onrust rond de club dit seizoen. Voorzitter Jan Smit werd eind vorig jaar ontslagen en de hele technische staf, onder leiding van technisch directeur Wim Jonk, besloot daarop op te stappen.

16 minuten geleden
PSV-coach Bosz hoopt dat titel leidt tot meer aanvallend voetbal

EINDHOVEN (ANP) - Peter Bosz hoopt dat de landstitel van PSV trainers inspireert tot het spelen van aanvallend voetbal. De Apeldoorner rekende op 60-jarige leeftijd af met het feit dat hij nog nooit een hoofdprijs had gewonnen op het hoogste niveau.

23 minuten geleden
Ajax blijft vijfde en duwt Volendam naar eerste divisie

VOLENDAM (ANP) - Ajax heeft FC Volendam het laatste zetje richting de Keuken Kampioen Divisie gegeven. Het team van trainer John van 't Schip zegevierde in Volendam met 4-1. Daardoor kan de thuisploeg zich twee speelronden voor het einde van de competitie niet meer handhaven.

33 minuten geleden
FC Utrecht houdt dankzij 1-0-zege op Vitesse zicht op plek vijf

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht houdt dankzij een minimale thuiszege op Vitesse nog kans om zich direct te plaatsen voor Europees voetbal. De Deen Victor Jensen bezorgde de ploeg van trainer Ron Jans amper twee minuten na zijn invalbeurt de overwinning (1-0). Daardoor blijft de achterstand op concurrent Ajax, de huidige nummer 5, twee duels voor het einde 3 punten.

38 minuten geleden
Spelers bezorgen PSV-coach Bosz 'bierdouche' op persconferentie

EINDHOVEN (ANP) - PSV-trainer Peter Bosz heeft tijdens de persconferentie na de kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam een 'bierdouche' gekregen van zijn spelers. Toen de Apeldoorner bezig was aan zijn terugblik op het seizoen, stormde de gehele selectie de persruimte binnen. De spelers gooiden een grote kan met bier leeg over het hoofd van Bosz.

42 minuten geleden
FC Volendam neemt na twee jaar afscheid van Eredivisie

VOLENDAM (ANP) - FC Volendam is na twee jaar gedegradeerd uit de Eredivisie. De club kan zich na de thuisnederlaag tegen Ajax (1-4) niet meer handhaven in de laatste twee speelronden van de competitie.

44 minuten geleden