Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Coach Slot: nu niet gelijk polonaise gaan lopen bij Feyenoord

Coach Slot: nu niet gelijk polonaise gaan lopen bij Feyenoord

LUZERN (ANP) - Coach Arne Slot van Feyenoord probeerde na de fraaie uitzege bij FC Luzern (0-3) in de derde voorronde van de Conference League onder het vrolijke gezang van de Rotterdamse fans nog een beetje nuchter te blijven. "Een prima prestatie, hier kunnen we mee verder", zei hij bij ESPN.

"Het spel was een stuk beter dan in onze twee duels met FC Drita in de tweede voorronde. Maar we moeten nu niet gelijk de polonaise gaan lopen. We moeten niet gaan overdrijven. Dit geeft ons een heel goede uitgangspositie voor de return, maar ik heb niet de illusie dat we vanaf vandaag alleen nog maar Feyenoord op deze manier gaan zien."

Volgens Slot kwam de speelwijze van FC Luzern goed uit voor Feyenoord. "Deze tegenstander neemt veel meer risico in de opbouw. Mijn spelers hebben er ongelooflijk veel energie ingelegd om die opbouw te voorkomen en daaruit kansen te creëren. En deze tegenstander geeft ons ook meer ruimte om te voetballen. Maar het hielp natuurlijk eveneens dat we veel minder balverlies hadden. Onze uitvoering was nu een stuk beter en het oogde ook fris en fit."

Slot was zeer tevreden over de Oostenrijkse verdediger Gernot Trauner, die debuteerde bij Feyenoord. "Hij heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld. Rustig en comfortabel aan de bal, maar ook met een paar goede ingrepen. Heel mooi voor hem dat zijn eerste wedstrijd zo goed is verlopen."

Meer uit Voetbal

Athletic Club verslaat Atlético Madrid weer en bereikt bekerfinale

BILBAO (ANP) - Athletic Club heeft zich ten koste van Atlético Madrid geplaatst voor de finale van de Spaanse beker. De voetbalclub uit Bilbao zegevierde met 3-0 na het eerste duel in Madrid al met 1-0 te hebben gewonnen.

5 uur geleden
Bacuna is trots op spel van FC Groningen in De Kuip

GRONINGEN (ANP) - Voor FC Groningen duurde de halve eindstrijd van de KNVB-beker tegen Feyenoord in De Kuip zo'n half uurtje te lang. De nummer 6 van de Keuken Kampioen Divisie kwam verdiend op voorsprong, maar ging onderuit na treffers van Dávid Hancko (62e minuut) en Ondrej Lingr (83e minuut).

5 uur geleden
Feyenoord vreest ernstige knieblessure voor Stengs

ROTTERDAM (ANP) - Trainer Arne Slot kon na de zege van Feyenoord op FC Groningen (2-1) in de halve eindstrijd van de KNVB-beker nog geen duidelijkheid geven over de ernst van de knieblessure van Calvin Stengs. "Dat hij pijn heeft, dat is duidelijk", zei hij. "Jullie hebben hem ook zien huilen. Hopelijk was dat ook een beetje van de schrik."

5 uur geleden
Fans Atlético Madrid naar ziekenhuis na confrontatie in Bilbao

BILBAO (ANP) - Fans van Atlético Madrid zijn in Bilbao voor aanvang van de halve finale van de Spaanse beker tegen Athletic Club gewond geraakt door een confrontatie in een bar met aanhangers van de thuisclub. Meerdere Madrileense supporters moesten met letsel naar het ziekenhuis worden gebracht. Atlético-voorzitter Enrique Cerezo spreekt in gesprek met Movistar Plus+ over "meerdere ernstig gewonden".

6 uur geleden
Hancko helpt Feyenoord met treffer naar bekerfinale

ROTTERDAM (ANP) - Moe maar voldaan wandelde Dávid Hancko na afloop van de halve eindstrijd van de KNVB-beker tussen Feyenoord en FC Groningen (2-1) naar de perskamer van De Kuip. "Het ging zeker niet vanzelf", zei de verdediger. "Ik was in de tweede helft ook best moe, net als enkele ploeggenoten. Maar we zijn blijven strijden, gelukkig met succes. Dit is top."

6 uur geleden
Invaller Lingr schiet Feyenoord naar bekerfinale tegen NEC

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft zich naar de bekerfinale geknokt. De club kwam in de tweede helft van de halve eindstrijd tegen FC Groningen terug van een achterstand en zegevierde met 2-1. Ondrej Lingr, ingevallen voor de onzichtbare Ayase Ueda , maakte in de 83e minuut het winnende doelpunt.

7 uur geleden
Feyenoord verslaat FC Groningen en treft NEC in bekerfinale

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft met veel moeite de finale van de KNVB-beker bereikt. De nummer 2 van de Eredivisie rekende in de slotfase af met FC Groningen, de nummer 6 van de Keuken Kampioen Divisie. Ondrej Lingr, ingevallen voor Ayase Ueda, maakte in de 83e minuut het winnende doelpunt: 2-1.

7 uur geleden