Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Coach Kameroen toch vooral trots op zijn spelers

Coach Kameroen toch vooral trots op zijn spelers

LUSAIL (ANP) - Hoewel Kameroen is uitgeschakeld op het WK voetbal in Qatar, was coach Rigobert Song na de onverwachte zege op Brazilië (1-0) vooral trots op zijn spelers. "We hebben een mooi resultaat geboekt tegen een groot voetballand. Helaas hebben we het hier in Qatar in onze eerste wedstrijd laten afweten. Daarom moeten we naar huis. Vandaag was het goed."

"Maar we gaan naar huis met het idee dat we de volgende keer er weer bij zijn", vervolgde Song. "We hebben een zeer jonge selectie. Wat we nodig hebben is ervaring om in dit soort grote wedstrijden te spelen. Ja, we zijn teleurgesteld, maar we weten ook dat we op de goede weg zijn."

Meer uit Voetbal

Ten Hag weet niet of hij trainer van Manchester United blijft

LONDEN (ANP) - Trainer Erik ten Hag weet niet of hij volgend seizoen nog trainer van Manchester United is. "Daar ga ik niet over", zei hij na de zege op landskampioen Manchester City (2-1) in de finale van de FA Cup. "Het enige wat ik kan doen, is mijn ploeg verder ontwikkelen. Dit is een project voor me. Ik kwam hier toen het een puinhoop was. Nu zijn we sterker, maar we zijn niet waar we willen zijn."

7 minuten geleden
Celtic klopt Rangers en pakt na landstitel ook beker

GLASGOW (ANP) - Celtic heeft naast de landstitel ook de Schotse beker gewonnen. Het elftal van trainer Brendan Rodgers won in de finale in Glasgow met 1-0 van rivaal Rangers. Invaller Adam Idah maakte in de negentigste minuut het doelpunt.

18 minuten geleden
NAC Breda met ruime zege (0-3) op FC Emmen naar finale play-offs

EMMEN (ANP) - NAC Breda is weer een stap dichter bij promotie naar de Eredivisie. De Brabanders, die in het seizoen 2018/2019 voor het laatst op het hoogste niveau speelden, bereikten ten koste van FC Emmen de finale van de play-offs. NAC won in Drenthe met 3-0, nadat de eerste wedstrijd in 1-1 was geëindigd.

22 minuten geleden
Depay krijgt geen speeltijd in laatste competitieduel Atlético

SAN SEBASTIAN (ANP) - Atlético Madrid heeft zonder Memphis Depay het seizoen met een zege afgesloten. De nummer 4 van La Liga won de uitwedstrijd tegen Real Sociedad met 2-0. Samuel Lino opende de score. De ingevallen Reinildo Mandava bepaalde in blessuretijd de eindstand.

32 minuten geleden
Bekritiseerde trainer Ten Hag wint FA Cup met Manchester United

LONDEN (ANP) - Trainer Erik ten Hag heeft een bewogen seizoen met Manchester United afgesloten met winst van de FA Cup. Hij verraste met zijn ploeg landskampioen Manchester City op een volgepakt Wembley (2-1).

37 minuten geleden
Oranje mist verdedigster Casparij in duels met Finland

ZEIST (ANP) - Verdedigster Kerstin Casparij mist de komende interlands van Oranje door een blessure. Bondscoach Andries Jonker heeft Marit Auée van FC Twente opgeroepen als vervangster. Oranje speelt komende vrijdag eerst thuis tegen Finland in de EK-kwalificatie, dinsdag 4 juni moeten de 'Leeuwinnen' aantreden in het Finse Tampere.

2 uur geleden
Verdediger Aké begint met City aan finale FA Cup tegen United

LONDEN (ANP) - Nathan Aké begint om 16.00 uur met Manchester City aan de finale van de FA Cup tegen Manchester United. De verdediger van het Nederlands elftal is voldoende hersteld van een teenblessure om te kunnen starten op Wembley.

3 uur geleden