Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

City-doelman Ederson mist seizoensfinale door oogblessure

City-doelman Ederson mist seizoensfinale door oogblessure

MANCHESTER (ANP) - Het seizoen voor Manchester City-doelman Ederson zit erop. Hij kampt met een blessure aan zijn oog en komt niet meer in actie. Hij mist daardoor ook de finale van de FA Cup op 25 mei, meldt de club. Manchester United is dan de tegenstander.

De Braziliaanse sluitpost raakte dinsdag geblesseerd in het uitduel met Tottenham Hotspur, dat City met 0-2 won. Ederson werd vervangen door Stefan Ortega.

Manchester City kan zondag voor de vierde keer op rij kampioen van Engeland worden. Een thuisoverwinning op West Ham is voldoende. Arsenal staat tweede en speelt tegen Everton.

Meer uit Voetbal

Oranje traint voor zo'n 1500 Duitsers in Wolfsburg

WOLFSBURG (ANP) - Het Nederlands elftal is onder luid applaus van zo'n 1500 Duitsers aan de tweede training in Wolfsburg voor het EK begonnen. Het EK-lied 'Larger Than Life' van Armin van Buuren en Chef'Special galmde door het stadion toen bondscoach Ronald Koeman en zijn 25 internationals het speelveld van het AOK Stadion betraden. Veel toeschouwers wapperden met oranje vlaggen, met daarop het logo van de KNVB.

11 minuten geleden
Bondscoach Koeman zag geen goede vervanger voor Koopmeiners

WOLFSBURG (ANP) - Ronald Koeman vond het niet nodig ook een vervanger voor de geblesseerde Teun Koopmeiners op te roepen. "En wat er ook gebeurt hier op het EK, ik zal nooit als excuus opvoeren dat ik hier geen 26 maar 25 spelers heb" , vertelde hij vlak voor een training in Wolfsburg.

27 minuten geleden
Koeman twijfelt of Lewandowski op EK ontbreekt tegen Oranje

WOLFSBURG (ANP) - Bondscoach Ronald Koeman weet niet of het klopt dat Robert Lewandowski zondag niet met Polen tegen het Nederlands elftal kan spelen op het EK. "Ik heb het gehoord, maar ik weet niet of het allemaal waar is. Ik heb altijd twijfels. We zien het zondag wel", zei hij op een persconferentie.

48 minuten geleden
Koeman weet basisopstelling voor openingsduel met Polen

WOLFSBURG (ANP) - Ronald Koeman weet met welk elftal hij zondag begint aan de eerste groepswedstrijd op het EK tegen Polen. Dat vertelde de bondscoach tijdens een persconferentie in de Volkswagen Arena in Wolfsburg.

50 minuten geleden
Ook Pelova valt langdurig weg bij Oranjevrouwen met knieblessure

LONDEN (ANP) - Oranje-international Victoria Pelova is voorlopig uit de roulatie door een gescheurde voorste kruisband. De middenveldster, bij Oranje vaak vleugelspeelster, liep de blessure vorige week op in het EK-kwalificatieduel bij Finland (1-1). Eerder dit jaar werd Oranje-speelster Jill Roord al getroffen door deze veelvoorkomende blessure in het vrouwenvoetbal. Vivianne Miedema ontbrak vorig jaar lang door de kwetsuur.

1 uur geleden
Koeman praat op EK niet meer over De Jong en Koopmeiners

WOLFSBURG (ANP) - Ronald Koeman wil op het Europees kampioenschap voetbal niet meer praten over Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners. Beide spelers kunnen door blessures niet meedoen aan het eindtoernooi, wat zorgde voor teleurstelling in de selectie van het Nederlands elftal.

1 uur geleden
Deense trainer Priske officieel opvolger Slot bij Feyenoord

ROTTERDAM (ANP) - Brian Priske is de nieuwe trainer van Feyenoord, zo heeft de club bevestigd. De 47-jarige Deen is de opvolger van Arne Slot, die de club uit Rotterdam na drie seizoenen heeft verlaten voor FC Liverpool. Priske begint op 1 juli en heeft een contract getekend voor drie jaar bij de laatste winnaar van de KNVB-beker.

2 uur geleden