Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Christine le Duc lanceert online erotiekplatform

Christine le Duc lanceert online erotiekplatform

SLUIS (ANP) - Erotiekbedrijf Christine le Duc komt met een online erotiekplatform voor vrouwen met daarop onder meer erotische verhalen, workshops en adviezen van experts. Daarvoor werkt het bedrijf samen met 18 vrouwelijke bedrijven, experts en stichtingen. Een van die bedrijven is Ann Summers, het grootste erotiekconcern van het Verenigd Koninkrijk.

Op het platform, genaamd Club le Duc, komen erotische luisterverhalen van Rouze en producten van Sexual Healing, een bedrijf dat "designproducten ontwikkelt om je lichaam beter te leren kennen en ontdekken". Ook geven seksuologen, psychologen en experts van Christine le Duc tips voor een gezond seksleven.

Christine le Duc wil met het platform niet alleen de drempel voor spannende aankopen verlagen maar ook "alle interessante nieuwe ontwikkelingen op het gebied van erotiek voor vrouwen een podium geven". Ook mannen hebben wat aan het platform, omdat zij er "kunnen leren hoe de vrouw met erotiek wil omgaan", aldus de erotiekketen.

Daarnaast wil de seksshop de beperkingen van sociale media, waar erotische content vaak wordt geblokkeerd, omzeilen. "Met een eigen platform zijn we daarin vrij, zonder discussies te krijgen. Natuurlijk hebben wij ook onze eigen waarden om het platform voor vrouwen laagdrempelig en toegankelijk te houden, maar die bepalen we liever zelf", aldus Audrey van Ham, directrice van Christine le Duc.

Meer uit Financieel

Moeder Booking.com verwacht forse boete van Spaanse toezichthouder

AMSTERDAM (ANP) - De Spaanse concurrentiewaakhond CNMC wil het moederbedrijf van Booking.com een boete geven van 490 miljoen euro voor misbruik van zijn grote dominantie in de markt. Dat bevestigt een woordvoerder van het internetbedrijf voor hotelboekingen na berichtgeving door Het Financieele Dagblad.

5 uur geleden
Socialemediaplatform Reddit gaat naar de beurs in New York

NEW YORK (ANP/RTR/BLOOMBERG) - Het Amerikaanse socialemediaplatform Reddit gaat naar de beurs in New York. De onderneming heeft daarvoor een aanvraag ingediend bij beurstoezichthouder SEC. Dit wordt de eerste beursgang van een groot socialemediabedrijf sinds de notering van Pinterest in 2019.

5 uur geleden
AI-enthousiasme beleggers stuwt Wall Street naar nieuwe records

NEW YORK (ANP) - Het grote enthousiasme bij beleggers voor alles wat met kunstmatige intelligentie (AI) te maken heeft, zorgde donderdag voor nieuwe records op Wall Street. De belangrijkste beursgraadmeters in New York zijn met de hoogste slotstanden ooit de handel uit gegaan, nadat maker van chips voor AI-toepassingen Nvidia na sterke resultaten de grootste koerssprong ooit neerzette.

5 uur geleden
Europese witwaswaakhond naar ECB-thuisstad Frankfurt

BRUSSEL (ANP) - De nieuwe Europese witwaswaakhond wordt ondergebracht in Frankfurt. De Duitse stad, die ook al de Europese Centrale Bank (ECB) herbergt, is verkozen boven onder meer Parijs, Brussel en Madrid.

6 uur geleden
Recordresultaten Kinepolis na succes met Barbie en Super Mario

GENT (ANP/BELGA) - De Belgische bioscoopketen Kinepolis, met negentien vestigingen ook een grote speler in Nederland, heeft vorig jaar recordresultaten geboekt. In het eerste volledige jaar zonder coronamaatregelen zag de keten de bezoekersaantallen weer flink aantrekken, vooral geholpen door een sterke filmzomer met films als Barbie en Oppenheimer. Ook The Super Mario Bros. Movie was vorig jaar een grote publiekstrekker.

7 uur geleden
Topman Nvidia hoort bijna bij 20 rijkste mensen ter wereld

SANTA CLARA (ANP/BLOOMBERG) - Topman Jensen Huang van chipconcern Nvidia hoort bijna bij de rijkste twintig mensen ter wereld. Door de enorme koerswinst van zijn bedrijf op Wall Street werd hij donderdag in een klap zo'n 8,5 miljard dollar rijker.

9 uur geleden
Flinke koerssprong Nvidia helpt beurswaarde ASML verder omhoog

AMSTERDAM (ANP) - Chipmachinemaker ASML was donderdag de grote winnaar bij de hoofdfondsen aan de Amsterdamse beurs. Het aandeel profiteerde van de enorme koerssprong van chipconcern Nvidia op Wall Street. Ook branchegenoten ASMI en Besi gingen met flinke winsten de handel uit.

10 uur geleden