Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Chelsea houdt aansluiting door zege op Aston Villa

Chelsea houdt aansluiting door zege op Aston Villa

BIRMINGHAM (ANP) - Chelsea is door een uitzege van 3-1 op Aston Villa op gelijke hoogte gekomen met Liverpool in de Premier League. Beide ploegen hebben 41 punten, 6 minder dan koploper Manchester City. Liverpool staat tweede, omdat het een beter doelsaldo heeft en ook nog een wedstrijd tegoed heeft.

De ploeg van coach Thomas Tuchel kwam op 'Boxing Day', de traditioneel drukke voetbaldag op tweede kerstdag, na een klein half uur op achterstand door een eigen goal van Reece James. Jorginho stelde kort daarna al orde op zaken door een strafschop binnen te schieten: 1-1.

Romelu Lukaku maakte een wervelende invalbeurt. De spits moest een aantal wedstrijden aan de kant blijven vanwege een coronabesmetting, maar hij vierde zijn rentree met een spetterende goal in de 56e minuut en zette Chelsea op voorsprong. Aston Villa probeerde nog wel wat terug te doen, maar had geen succes. In blessuretijd mocht Jorginho nogmaals aanleggen voor een strafschop en ook deze keer faalde hij niet.

Meer uit Voetbal

Doelman Neuer hervat groepstraining bij Bayern München

MÜNCHEN (ANP) - Doelman Manuel Neuer heeft de groepstraining bij Bayern München hervat. Hij brak vorig jaar december zijn rechterbeen tijdens het skiën.

14 minuten geleden
FC Barcelona maakte afgelopen seizoen 304 miljoen euro winst

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona heeft afgelopen seizoen 304 miljoen euro winst gemaakt. De kampioen van Spanje had rekening gehouden met een positief resultaat van 274 miljoen euro.

1 uur geleden
Van Praag als voorzitter in raad van commissarissen Ajax

ZEIST (ANP) - Michael van Praag gaat in de raad van commissarissen van Ajax aan de slag als voorzitter. In die functie volgt de 76-jarige bestuurder de woensdag opgestapte Pier Eringa op.

2 uur geleden
Ministerie meldt meer voetbalarrestaties in Engeland en Wales

LONDEN (ANP) - Het aantal arrestaties bij voetbalwedstrijden in Engeland en Wales heeft vorig seizoen het hoogste aantal bereikt in negen jaar tijd. Het ministerie van Binnenlandse Zaken registreerde 2264 aanhoudingen. Er waren 1624 stadionverboden van kracht. Er zijn voor het eerst ook arrestaties bij wedstrijden in het vrouwenvoetbal meegenomen in de cijfers.

2 uur geleden
NCD noemt appje Ajax-commissaris in Op1-uitzending 'zorgwekkend'

AMSTERDAM (ANP) - De Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) vindt het "zorgwekkend" dat een van de leden van de raad van commissarissen van Ajax vanwege zorgen over haar eigen veiligheid woensdag niet durfde af te reizen naar talkshow Op1. "Ik hoor dit met grote zorg aan. Dit keuren we ten strengste af", reageert NCD-voorzitter Paul Geraeds.

3 uur geleden
KNVB-directeur: gevaarlijk om regels rond staken aan te passen

ZEIST (ANP) - Marianne van Leeuwen, directeur betaald voetbal, heeft bevestigd dat de regels rond het staken van wedstrijden niet worden aangepast. Er was behoorlijk wat ophef nadat het duel tussen Ajax en Feyenoord was gestaakt. Volgens coach Arne Slot van Feyenoord wordt hiermee competitievervalsing in de hand gewerkt. Maar de voetbalbond wil de situatie niet veranderen.

3 uur geleden
Van Praag keert als commissaris terug bij Ajax

AMSTERDAM (ANP) - Michael van Praag keert terug bij Ajax. De oud-voorzitter gaat aan de slag in de raad van commissarissen van de club uit Amsterdam, zo bevestigen ingewijden. Ajax wil vooralsnog alleen kwijt dat het in gesprek is met Van Praag en Leo van Wijk over een mogelijke positie in de rvc.

4 uur geleden