Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Celtics en Grizzlies trekken stand gelijk in play-offs NBA

Celtics en Grizzlies trekken stand gelijk in play-offs NBA

BOSTON (ANP) - Boston Celtics heeft de stand gelijkgetrokken in de tweede ronde van de play-offs in de Eastern Conference tegen Milwaukee Bucks. De basketballers uit Boston wonnen de tweede wedstrijd met 109-86. Boston had het eerste duel afgelopen zondag verloren van de titelverdediger in de Amerikaanse profcompetitie NBA.

Jaylen Brown zorgde voor 30 punten, vijf rebounds en zes assists bij de Celtics. Dankzij zijn scores nam de thuisploeg al in de eerste helft van de wedstrijd een beslissende voorsprong. Jayson Tatum was goed voor 29 punten en Grant Williams voor 21. Bij de Bucks was sterspeler Giannis Antetokounmpo topscorer met 28 punten. Jrue Holiday maakte er 19.

Memphis Grizzlies won het tweede duel in de play-offs van de Western Conference met 106-101 van Golden State Warriors. De basketballers uit Memphis hadden de eerste wedstrijd thuis nog nipt verloren, maar waren wel de sterkste in het tweede duel in Tennessee.

Ja Morant had daar met zijn hoogste score ooit van 47 punten een groot aandeel in. De 22-jarige basketballer leidde zijn team met 18 punten in het laatste kwart naar de overwinning. Stephen Curry maakte 27 punten voor de Warriors. Jordan Poole voegde daar 20 punten aan toe.

Meer uit Sport

Tennisser Koolhof strandt vroegtijdig in dubbelspel Roland Garros

PARIJS (ANP) - Tennisser Wesley Koolhof is met zijn dubbelpartner Nikola Mektic al in de tweede ronde van Roland Garros uitgeschakeld. Het als zevende geplaatste duo verloor in drie sets van de Australiërs Max Purcell en Jordan Thompson: 6-4 4-6 4-6. De partij duurde zo'n 2,5 uur.

42 minuten geleden
Motorcoureur Veijer tweede in Moto3-race in Italië

MUGELLO (ANP) - Motorcoureur Collin Veijer is tweede geworden bij de Moto3-race van de Grote Prijs van Italië. Op het circuit van Mugello moest hij alleen de Colombiaan David Alonso, die vanaf pole vertrok, voor zich dulden. De Japanner Ryusei Yamanaka eindigde als derde.

55 minuten geleden
Tennisster Swiatek staat geen enkele game af tegen Potapova

PARIJS (ANP) - Tennisster Iga Swiatek heeft zich moeiteloos geplaatst voor de kwartfinales op Roland Garros. De Poolse nummer 1 van de wereld was in twee sets te sterk voor de Russische Anastasia Potapova, de mondiale nummer 41. Na 40 minuten was het al 6-0 6-0.

1 uur geleden
Jamaicaan Seville snelste atleet van dit jaar op 100 meter

KINGSTON (ANP/BELGA) - De 23-jarige Jamaicaanse atleet Oblique Seville heeft zaterdagavond (lokale tijd) de snelste 100 meter van dit jaar gelopen. Bij wedstrijden in Kingston (Jamaica) klokte hij 9,82 seconden. Daarmee hield hij de Amerikaanse wereldkampioen Noah Lyles (9,85) achter zich.

3 uur geleden
Djokovic grapt na latertje op Roland Garros over feestje

PARIJS (ANP/RTR) - Titelverdediger Novak Djokovic plaatste zich in de nacht van zaterdag op zondag voor de achtste finales van Roland Garros. Djokovic, die pas om 3.06 uur zijn partij tegen de Italiaan Lorenzo Musetti afsloot, zat na afloop nog vol adrenaline. De Serviër grapte daarom tegen het publiek dat hij open stond voor een eventueel feestje in de vroege uurtjes van de zondagochtend.

4 uur geleden
Griekspoor hoopt sterker uit nederlaag tegen Zverev te komen

PARIJS (ANP) - Tallon Griekspoor was teleurgesteld na zijn nederlaag tegen Alexander Zverev in de derde ronde van Roland Garros, maar de tennisser wil zijn optreden ook van een positieve kant bekijken. "Ik hoop dat deze wedstrijd mij helpt in de toekomst", keek hij op de persconferentie ook alweer vooruit.

6 uur geleden
Latertje voor Djokovic op Roland Garros

PARIJS (ANP/RTR) - Titelverdediger Novak Djokovic heeft op Roland Garros in vijf sets de Italiaan Lorenzo Musetti verslagen, 7-5 6-7(6) 2-6 6-3 6-0.

9 uur geleden