Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

CAS bevestigt dat NAC nog geld krijgt van FC Chiasso

CAS bevestigt dat NAC nog geld krijgt van FC Chiasso

BREDA (ANP) - NAC krijgt nog een transfersom van FC Chiasso voor de overgang van Rai Vloet naar de Zwitserse club in 2018. Volgens de Bredase club uit de Keuken Kampioen Divisie heeft sporttribunaal CAS NAC in deze zaak in het gelijk gesteld.

Eerder kreeg NAC ook al gelijk van de FIFA, maar Chiasso bleef weigeren te betalen en ging in beroep bij het CAS. NAC ontving donderdag het vonnis, waarin het opnieuw als winnaar in het conflict tevoorschijn kwam. Hoeveel geld de Brabanders krijgen is niet bekendgemaakt.

Waarom Chiasso niet betaalde is onduidelijk. Vloet speelde geen enkele wedstrijd voor die club, maar werd meteen doorverkocht aan het Italiaanse Frosinone Calcio.

Vloet speelt inmiddels bij Heracles Almelo.

Meer uit Voetbal

Feyenoord moet vier vakken leeg houden tegen Excelsior om vuurwerk

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord moet van voetbalbond KNVB de vakken X, R, S en T verplicht leeg houden bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op 19 mei tegen Excelsior. De straf is een direct gevolg van het afsteken van vuurwerk door supporters tijdens de halve finale van de KNVB-beker tegen FC Groningen, meldt de club. Die moet ook een boete van 15.000 euro betalen.

38 minuten geleden
Ramzi gaat Oranje voor spelers jonger dan achttien jaar trainen

ZEIST (ANP) - Adil Ramzi is vanaf 1 juli de coach van de Nederlandse voetbalploeg voor spelers jonger dan 18 jaar. "Ik ben trots dat ik het vertrouwen krijg om aan de slag te gaan met de grootste talenten van Nederland", laat oud-speler van PSV, AZ, FC Twente, FC Utrecht en Willem II weten.

1 uur geleden
Franse doelman Maignan kampt met dijbeenblessure

MILAAN (ANP) - Doelman Mike Maignan van AC Milan heeft zo'n anderhalve maand voor de start van het EK een dijbeenblessure opgelopen. De 28-jarige Fransman is voorlopig uitgeschakeld en wordt volgens zijn Italiaanse club volgende week opnieuw onderzocht.

2 uur geleden
De Ligt groot vraagteken voor Bayern richting kraker tegen Real

MÜNCHEN (ANP) - Trainer Thomas Tuchel van Bayern München beslist pas op het laatste moment of hij een beroep doet op Matthijs de Ligt en Dayot Upamecano in de thuiswedstrijd van dinsdagavond tegen Real Madrid. Beide verdedigers ontbraken maandag op de afsluitende training voor de belangrijke wedstrijd in de halve finale van de Champions League.

3 uur geleden
Jacobs nieuwe hoofd jeugdopleiding van Feyenoord

ROTTERDAM (ANP) - Zeb Jacobs gaat aan de slag als hoofd jeugdopleiding bij Feyenoord. De 29-jarige Belg wordt de opvolger van Rini Coolen die aan het einde van het seizoen vertrekt. Jacobs komt over van Rangers FC, waar hij de afgelopen jaren ook de jeugdopleiding leidde. Hij zet binnenkort zijn handtekening onder een driejarig contract.

3 uur geleden
Verdediger Silva (39) verlaat Chelsea aan einde van seizoen

LONDEN (ANP) - Thiago Silva vertrekt aan het einde van het seizoen na vier jaar bij Chelsea. "Deze club betekent veel voor me", vertelt de 39-jarige verdediger uit Brazilië op de website van zijn club uit Londen. "Ik kwam hier voor één jaar en het zijn er vier geworden. Hopelijk kan ik hier ooit terugkeren in een andere rol. Ik kom graag terug."

4 uur geleden
Paauw, Nijland en Van der Laan strijden om voorzitterschap KNVB

ZEIST (ANP) - Frank Paauw, Hans Nijland en Jeanet van der Laan zijn de kandidaten voor het voorzitterschap van de KNVB. De nationale voetbalbond meldt dat er geen andere mensen zich meer voor de deadline van afgelopen zondag 24.00 uur bij de nationale voetbalbond hebben gemeld.

7 uur geleden