Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Burgemeester Snijders van Zwolle positief getest op corona

Burgemeester Snijders van Zwolle positief getest op corona

ZWOLLE (ANP) - Burgemeester Peter Snijders van Zwolle is positief getest op corona. Dat meldt de gemeente Zwolle op de website.

"Ik blijf samen met mijn gezin thuis totdat ik geen symptomen meer heb en hersteld ben. Op dit moment voel ik me relatief goed en heb ik alleen wat lichte verkoudheidsklachten. Mijn taken worden overgenomen door prima collega’s, zodat het werk voor de stad en regio gewoon door kan gaan", aldus Snijders.

Snijders, behalve burgemeester ook voorzitter van de Veiligheidsregio IJsselland, deed maandag een test nadat hij in het weekend wat verkoudheidsklachten had gekregen. "Ondanks de voorzorgsmaatregelen blijkt maar weer dat we het virus niet moeten onderschatten. Ik ben blij dat ik mij snel heb laten testen en hierdoor weet waar ik aan toe ben. Daarbij doe ik bij dezen ook de oproep om je vooral te laten testen, ook bij de geringste klachten."

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Louis53 4 dagen geleden
Ach ja dat is ook maar een mens netwaar

Meer uit Binnenland

Ludieke picknick horecaondernemers Breda rustig verlopen

BREDA (ANP) - Tientallen horecaondernemers in Breda namen zaterdag deel aan een ludieke picknick in de stad waarmee ze aandacht vroegen voor de moeilijke situatie waarin de horeca zich bevindt. In het bijzonder werd voor het openen van de terrassen gepleit. De starttijd voor de picknick was 12.05 uur. Dit omdat het voor veel ondernemers al 5 óver 12 is, aldus de initiatiefnemers. De actie verliep rustig.

29 minuten geleden
'Kom op Koningsdag niet naar Eindhoven'

EINDHOVEN (ANP) - Kom op Koningsdag niet naar Eindhoven: de koninklijke familie bezoekt de stad op een besloten locatie. Die oproep doet de gemeente Eindhoven zaterdag. Willem Alexander viert zijn 54e verjaardag op 27 april weliswaar in Eindhoven, maar dan zonder publiek in verband met corona. Iedereen kan thuis vanaf de bank kijken naar het bezoek van het koningspaar, laat de gemeente weten.

2 uur geleden
Zwolse terrassen open, maar niet voor publiek

ZWOLLE (ANP) - Horecaondernemers in Zwolle hebben zaterdag de terrassen voor hun cafés en restaurants uitgestald. Ook zondag worden de terrassen opgezet, maar gasten zijn niet welkom. Mensen wordt gevraagd wel iets af te halen, maar dit naast de met linten afgezette terrassen te nuttigen.

4 uur geleden
Tilburg herdenkt en eert 'coronahelden'

TILBURG (ANP) - Een jaar na het begin van de coronapandemie in Nederland is in Tilburg een kunstwerk onthuld als eerbetoon aan 'coronahelden' die zich hebben ingezet voor hun medemens. Dat gebeurde zaterdag voor het Paleis-Raadhuis in de binnenstad. Het zogeheten dankraam is geïnspireerd op een gebrandschilderd raam dat in 1951 is gemaakt nadat Tilburg als laatste stad in Nederland een ontwrichtende pokkenepidemie over zich heen had gekregen. Het werk is gemaakt door kunstenares Riëtte Sommerdijk. Zij verwerkte er elementen in van in totaal 170 inzendingen.

5 uur geleden
Horecaondernemers Breda klaar voor ludieke picknick

BREDA (ANP) - Tientallen horecaondernemers in Breda staan gereed voor de ludieke picknick in de stad waarmee ze aandacht vragen voor de moeilijke situatie waarin de horeca zich bevindt. In het bijzonder wordt voor het openen van de terrassen gepleit. De starttijd voor de picknick is 12.05 uur. Dit omdat het voor veel ondernemers al 5 óver 12 is, aldus de initiatiefnemers.

5 uur geleden
Ramen Joods restaurant HaCarmel opnieuw beklad

AMSTERDAM (ANP) - De ramen van het Joodse restaurant HaCarmel op de Amstelveenseweg in Amsterdam zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw beklad.

6 uur geleden
Aanhoudingen in werkend drugslab in Kootstertille

KOOTSTERTILLE (ANP) - Twee mannen van 47 en 53 jaar zijn vrijdagavond aangehouden in een werkend drugslaboratorium in het Friese Kootstertille (gemeente Achtkarspelen). De inval door de politie werd gedaan na een tip.

7 uur geleden