Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bruce leidt Newcastle United ook in 1000e wedstrijd als coach

Bruce leidt Newcastle United ook in 1000e wedstrijd als coach

NEWCASTLE (ANP/RTR) - Steve Bruce is ook dit weekend de trainer van Newcastle United in het duel met Tottenham Hotspur. De 60-jarige manager zal op de bank zitten bij de 'Magpies' in zijn duizendste wedstrijd als coach.

Na de overname van de Engelse club door het Saudische investeringsfonds Public Investment Fund, waren er speculaties dat Bruce snel vervangen zou worden. Newcastle is ook matig begonnen aan het seizoen en staat na zeven speelronden voorlaatste met 3 punten.

De nieuwe directeur van de club, Amanda Staveley, zei echter dat de de nieuwe eigenaren geduldig zijn. "Verandering komt niet altijd na één nacht, het kost tijd en we volgen een plan en strategie waar uitvoerig over is nagedacht", aldus de directeur. "We hebben met Steve en de spelers gesproken en hebben hun deze week tijd en ruimte gegeven om zich te richten op de voorbereiding voor de belangrijke wedstrijd van zondag."

Staveley zei ook dat Bruce heel professioneel is in de omgang en dat hij het team zondag zal leiden. "Als we veranderingen gaan doorvoeren is hij de eerste die het zal weten."

Meer uit Voetbal

Van Hanegem benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau

ROTTERDAM (ANP) - Willem van Hanegem is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De voormalig voetballer van Feyenoord en oud-trainer kreeg de koninklijke onderscheiding van burgemeester Ankie Broekers-Knol van Bloemendaal, de gemeente waar hij woont.

1 uur geleden
Girona weer tweede na zege op Rayo Vallecano

GIRONA (ANP) - Girona staat weer tweede in La Liga na de zege op Rayo Vallecano. De Catalaanse club won met 3-0 in eigen huis door een doelpunt van Viktor Tsyhankov en twee late treffers van Sávio.

3 uur geleden
Dybala helpt AS Roma met hattrick aan zege op Torino

ROME (ANP) - Vier dagen na de uitschakeling van Feyenoord in de Europa League heeft AS Roma een 3-2-overwinning geboekt op Torino. Paulo Dybala tekende voor alle treffers van de thuisploeg. Roma-verdediger Dean Huijsen maakte een eigen doelpunt.

5 uur geleden
Bayern München stelt Eberl aan als algemeen directeur sport

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München heeft Max Eberl aangesteld als algemeen directeur sport. De 50-jarige oud-speler, die een contract tekende tot de zomer van 2027, gaat samenwerken met de huidige technisch directeur Christoph Freund.

7 uur geleden
Scheidsrechter Gözübüyük fluit topper tussen PSV en Feyenoord

ZEIST (ANP) - Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft zondag de leiding bij de topper tussen PSV en Feyenoord. De wedstrijd in Eindhoven tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst begint om 14.30 uur.

7 uur geleden
Tomasson eerste buitenlandse bondscoach Zweedse voetbalelftal

STOCKHOLM (ANP) - Jon Dahl Tomasson is aangesteld als bondscoach van het Zweedse voetbalelftal. De 47-jarige Deen, die in Nederland actief was als speler en trainer, is de eerste buitenlandse coach van de Zweden.

8 uur geleden
Everton krijgt vier punten terug na beroep tegen puntenmindering

EVERTON (ANP) - Everton heeft zonder te spelen vier punten erbij gekregen. De Engelse voetbalclub tekende met succes beroep aan tegen de eerder opgelegde aftrek van tien punten voor het overtreden van de financiële regels. Die straf is nu verminderd tot zes punten, hebben de club en de Premier League bekendgemaakt.

10 uur geleden