Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Broekers-Knol als laatste bewindspersoon uit thuisisolatie

Broekers-Knol als laatste bewindspersoon uit thuisisolatie

DEN HAAG (ANP) - Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol van Justitie en Veiligheid, de laatste bewindspersoon die uit voorzorg thuis zat te werken, kan weer op haar ministerie aan de slag gaan.

Ze heeft twee weken thuis gewerkt omdat ze in contact was geweest met iemand die het coronavirus onder de leden bleek te hebben. Broekers-Knol heeft volgens haar woordvoerder geen klachten gehad.

Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) en Stientje van Veldhoven (Milieu en Wonen) zijn de andere twee bewindspersonen die preventief thuis hebben gewerkt na een ontmoeting met een collega die besmet was.

De leden van het kabinet werken de komende tijd in verband met het coronavirus zoveel mogelijk vanuit huis.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Advies: na succesvolle zaterdag, ook zondag nog thuisblijven

DEN HAAG (ANP) - Het dringende advies om zaterdag ondanks het mooie lenteweer thuis te blijven werd op de meeste plekken goed opgevolgd. Maar ook voor zondag geldt het advies dat mensen vooral thuis moeten blijven.

1 uur geleden
Repatriëring Nederlanders uit Australië begonnen

SCHIPHOL (ANP) - KLM begint zondag met de repatriëring van een groep van 2000 Nederlanders vanuit Australië en Nieuw-Zeeland.

1 uur geleden
Gewonde bij schietincident in Hoogeveen

HOOGEVEEN (ANP) - Bij een schietincident aan de Adriaan Baasstraat in het Drentse Hoogeveen is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon gewond geraakt. De politie heeft een verdachte aangehouden in de omgeving.

3 uur geleden
Grote groep negeert samenscholingsverbod in Arnhem

ARNHEM (ANP) - In Arnhem is zaterdagavond een grote groep mensen tegen de regels in bij elkaar gekomen. Dat gebeurde op de Rijnkade, langs de rivier. 25 mensen hebben een proces-verbaal gekregen en een iemand is aangehouden voor belediging, meldt burgemeester Ahmed Marcouch.

3 uur geleden
Gestrande Nederlanders in Argentinië naar huis

DEN HAAG (ANP) - De Nederlanders in Argentinië die zich hebben geregistreerd als reizigers die naar huis willen, kunnen mee op een vlucht van KLM op 7 april. In een bericht van de Nederlandse ambassade in Buenos Aires staat dat mensen een bevestigingsmail krijgen dat voor hen een plek is gereserveerd.

5 uur geleden
Man overleden na steekincident in Eindhoven

EINDHOVEN (ANP) - Bij een steekincident op de galerij van een flatgebouw aan de Tellegenstraat in Eindhoven is een man om het leven gekomen. Het slachtoffer is ter plaatse nog gereanimeerd en ook de traumaheli werd opgeroepen. Hulp mocht echter niet baten. De politie doet onderzoek. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

5 uur geleden
Vliegtuig kapot, repatrianten vanuit Suriname gestrand

PARAMARIBO (ANP) - Rond de 200 mensen die vrijdag vanuit Suriname naar Nederland teruggebracht zouden worden, zijn gestrand. Het door de overheid ingehuurde vliegtuig van TUI bleek een mankement te hebben. Alle passagiers zijn in twee hotels in Paramaribo ondergebracht. Dat heeft Jerry Slijngaard, voorzitter van het Covid-19 managementteam, zaterdag bevestigd aan het ANP.

7 uur geleden