Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Brobbey mist duel van Leipzig met PSG in Champions League

Brobbey mist duel van Leipzig met PSG in Champions League

LEIPZIG (ANP) - Brian Brobbey mist volgende week het duel tussen zijn Duitse club RB Leipzig en Paris Saint-Germain in de Champions League. De Nederlandse spits heeft een spierblessure en staat volgens de medische staf van Leipzig tien tot veertien dagen aan de kant. Brobbey (19) raakte afgelopen week geblesseerd in de EK-kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje tegen Zwitserland (2-2).

De oud-Ajacied viel na bijna een half uur spelen geblesseerd uit in Lausanne en keerde terug naar zijn Duitse club. Brobbey ontbreekt daarom dinsdagavond in Nijmegen tegen Jong Wales.

Brobbey moet zich vooralsnog tevredenstellen met invalbeurten bij Leipzig. Hij viel zes keer in, waarvan twee keer in de Champions League. De Amsterdammer kon niet voorkomen dat zijn ploeg verloor bij Manchester City (6-3) en van Club Brugge (1-2). Leipzig speelt zaterdag in de Bundesliga tegen SC Freiburg en drie dagen later in Parijs voor de Champions League tegen PSG, de club van de sterren Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé.

Meer uit Voetbal

Voetbalsters Ajax kloppen Feyenoord in halve finale na verlenging

AMSTERDAM (ANP) - De voetbalsters van Ajax hebben zich geplaatst voor de nationale bekerfinale. Het elftal van coach Suzanne Bakker won op sportpark De Toekomst na verlenging van Feyenoord: 2-1. Excelsior en Fortuna Sittard spelen woensdag in de andere halve eindstrijd tegen elkaar.

23 minuten geleden
Arteta wil met Arsenal einde maken aan slechte reeks bij Bayern

MÜNCHEN (ANP/RTR) - Arsenal wil woensdag in de uitwedstrijd tegen Bayern München een einde maken aan een reeks slechte resultaten tegen de Duitse topclub. De Londenaren verloren de laatste twee uitduels met Bayern in de Champions League met 5-1. Van de laatste zes uitwedstrijden tegen Bayern won Arsenal er slechts eentje.

1 uur geleden
Real-coach Ancelotti denkt niet aan vorige nederlagen bij ManCity

MANCHESTER (ANP) - Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti wil niet te veel terugdenken aan de eerdere nederlagen van zijn ploeg bij Manchester City. Hij richt zich volledig op de wedstrijd van woensdag in het Etihad Stadium, na de 3-3 van vorige week in Madrid.

1 uur geleden
Borussia Dortmund met Maatsen en zonder Malen tegen Atlético

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund start met Ian Maatsen in de basis in de tweede kwartfinalewedstrijd tegen Atlético Madrid in de Champions League. De Spaanse ploeg verdedigt om 21.00 uur in Dortmund een 2-1-voorsprong uit de eerste wedstrijd.

2 uur geleden
FC Barcelona verdedigt met De Jong voorsprong tegen PSG

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona begint de thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain in de kwartfinales van de Champions League met Frenkie de Jong in de basis. De Oranje-international vormt samen met Ilkay Gündogan en Pedri het middenveld.

2 uur geleden
Licentiecommissie verwacht in enkele dagen nieuws over Vitesse

ZEIST (ANP) - De licentiecommissie van de KNVB verwacht binnen enkele werkdagen naar buiten te kunnen treden over haar besluitvorming over Vitesse. Dat meldde de woordvoerder van de onafhankelijke commissies van de voetbalbond.

4 uur geleden
Tennisster Rus overtuigend naar tweede ronde in Rouen

ROUEN (ANP) - Arantxa Rus heeft zich op overtuigende wijze geplaatst voor de tweede ronde van het WTA-tennistoernooi van Rouen. De 33-jarige Nederlandse stond tegen de Amerikaanse Robin Montgomery slechts vier games af: 6-3 6-1. De partij duurde iets langer dan anderhalf uur.

6 uur geleden