Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Brand op industrieterrein in Heerhugowaard

Brand op industrieterrein in Heerhugowaard

HEERHUGWAARD (ANP) - In twee panden van Caravan Service Centre op een industrieterrein aan de Stevinstraat in Heerhugowaard heeft zaterdagavond en -nacht een felle brand gewoed. Een pand is volgens een woordvoerster van de veiligheidsregio verloren gegaan, het tweede liep brandschade op. Twee aanpalende gebouwen hebben rook en roetschade opgelopen.

De brand ontstond in een gebouw waarin een autospuiterij was gevestigd en sloeg over naar een naastgelegen pand waarin caravans stonden gestald. De brandweer wist te voorkomen dat twee andere gebouwen in de brand gingen. Rond 00.15 uur was de brand onder controle. Er is volgens de veiligheidsregio een kleine hoeveelheid asbest vrijgekomen. Die wordt opgeruimd.

Volgens de woordvoerster is de oorzaak onbekend, al wordt brandstichting uitgesloten.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Paar honderd demonstreren tegen pedofilie in Utrecht

UTRECHT (ANP) - Een paar honderd mensen hebben zondagmiddag op het Jaarbeursplein in Utrecht gedemonstreerd tegen pedofilie. Onder waren veel leden van motorclubs. De organisatie riep herhaaldelijk op voldoende afstand te nemen volgens de coronamaatregelen. De meeste mensen hielden zich daar aan. Niet alle betogers droegen mondkapjes.

3 uur geleden
Opnieuw kerkdiensten met meer dan 30 bezoekers

LEERDAM (ANP) - Ook zondag blijken er kerken in Nederland te zijn die meer mensen toelaten dan het dringend geadviseerde maximum van dertig in een binnenruimte. Zo woonden zondagochtend in Leerdam in de Sealthiëlkerk zo’n 230 mensen de dienst bij.

4 uur geleden
Paar honderd demonstreren tegen pedofilie in Utrecht

UTRECHT (ANP) - Een paar honderd mensen hebben zich zondagmiddag verzameld op het Jaarbeursplein in Utrecht voor een demonstratie tegen pedofilie. Onder hen zijn veel leden van motorclubs. De organisatie roept herhaaldelijk op voldoende afstand te nemen volgens de coronamaatregelen. De meeste mensen houden zich daar aan. Niet alle betogers dragen mondkapjes.

5 uur geleden
32 meer coronapatiënten in ziekenhuizen

ZEIST (ANP) - Het afgelopen etmaal is het aantal coronapatiënten in ziekenhuizen toegenomen met 32. Daarmee is het totaal aantal besmette mensen dat nu in een ziekenhuis wordt behandeld opgelopen tot 2147, meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS).

5 uur geleden
Drukte bij De Horsten, politie roept op thuis te blijven

WASSENAAR (ANP) - Het is zondag druk bij de koninklijke landgoederen De Horsten in Wassenaar. "De Horsten worden ondanks de Covidmaatregelen druk bezocht", schrijft de politie op Twitter. "Wees verstandig en blijf thuis".

5 uur geleden
Rutte overlegt op Catshuis over snelle stijging besmettingen

DEN HAAG (ANP) - Op het Catshuis overlegt een deel van het kabinet onder leiding van premier Mark Rutte weer informeel met deskundigen onder wie Jaap van Dissel van het RIVM over de aanpak van de coronacrisis. Het is dinsdag twee weken geleden dat het kabinet een gedeeltelijke lockdown afkondigde.

5 uur geleden
RIVM meldt 10.211 nieuwe besmettingen, cijfer wel vertekend

DEN HAAG (ANP) - Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft 10.211 positieve coronatesten geregistreerd. Dit dagcijfer geeft waarschijnlijk wel een vertekend beeld, omdat zaterdag een gedeelte van de cijfers ontbrak. Die data zijn alsnog toegevoegd aan de rapportage van zondag, legde het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) eerder uit.

5 uur geleden