Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bosz mist Krüzen en had voormalig assistent ook titel gegund

Bosz mist Krüzen en had voormalig assistent ook titel gegund

EINDHOVEN (ANP) - PSV-trainer Peter Bosz miste bij de festiviteiten na de met PSV behaalde landstitel één persoon, zijn voormalige assistent Hendrie Krüzen. "Ik heb 23 jaar lang met hem samengewerkt en ook dit spelsysteem ontwikkeld. Nu ik deze prijs kon halen, is hij er niet bij. Dat doet mij veel pijn, hij had erbij moeten zijn", vertelde de coach in het Philips Stadion.

Bosz en Krüzen hadden onder meer Ajax, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon onder hun hoede. Het duo werd in het voorjaar van 2021 ontslagen bij laatstgenoemde Franse club. Krüzen ging een jaar later als assistent bij Heracles aan de slag. Bosz ondertekende een contract bij PSV, toen Krüzen nog bij Heracles zat.

Meer uit Voetbal

Atalanta plaatst zich na zege op Lecce voor Champions League

LECCE (ANP) - Atalanta speelt volgend seizoen in de Champions League. De club kan de vijfde positie van de Serie A niet meer ontgaan na een uitzege op Lecce (0-2)

1 uur geleden
Voetbalster Miedema neemt met doelpunt afscheid van Arsenal

LONDEN (ANP) - Vivianne Miedema heeft met een doelpunt afscheid genomen van Arsenal. De 27-jarige spits van Oranje scoorde eenmaal in de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen Brighton & Hove Albion (5-0).

3 uur geleden
Besuijen schiet FC Emmen naar halve finales play-offs

DORDRECHT (ANP) - Vicente Besuijen heeft FC Emmen naar de halve finales van de play-offs voor promotie naar de Eredivisie geschoten. De 23-jarige aanvaller maakte in de 88e minuut het enige doelpunt van een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht (0-1).

3 uur geleden
Trainer De Zerbi vertrekt bij Brighton & Hove Albion

BRIGHTON (ANP) - Trainer Roberto de Zerbi neemt aan het einde van het seizoen afscheid van Brighton & Hove Albion. De 44-jarige Italiaan zit zondag tijdens een thuisduel met Manchester United voor het laatst op de bank bij de ploeg waarvoor de Nederlanders Bart Verbruggen, Jan Paul van Hecke en Joël Veltman uitkomen.

3 uur geleden
Duel tussen FC Dordrecht en FC Emmen gestaakt na onweer

DORDRECHT (ANP) - Het duel tussen FC Dordrecht en FC Emmen in de play-offs om promotie naar de Eredivisie is vlak na rust gestaakt. Scheidsrechter Martin van den Kerkhof stuurde alle spelers naar de kleedkamers toen het begon te onweren.

4 uur geleden
Kampioen Leverkusen blijft ongeslagen in Bundesliga

LEVERKUSEN (ANP) - Bayer Leverkusen heeft een prachtig seizoen in de Bundesliga in stijl afgesloten. De kampioen won in de laatste speelronde ook van FC Augsburg (2-1) en vestigde zo een record. Nog nooit eerder bleef een ploeg een seizoen lang ongeslagen in de Bundesliga.

4 uur geleden
1. FC Köln degradeert uit Bundesliga

HEIDENHEIM (ANP) - 1. FC Köln is na vijf jaar uit de Bundesliga gedegradeerd. De club verloor in de laatste speelronde van 1. FC Heidenheim (4-1) en is op de zeventiende en voorlaatste positie van de ranglijst geëindigd.

4 uur geleden