Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Borussia-aanvaller Sancho na blessureleed terug op trainingsveld

Borussia-aanvaller Sancho na blessureleed terug op trainingsveld

DORTMUND (ANP/RTR) - Aanvaller Jadon Sancho is terug op het trainingsveld bij Borussia Dortmund. De voetballer keerde terug in de aanloop naar de returnwedstrijd in de Champions League tegen Manchester City van woensdag, nadat hij meer dan een maand afwezig was geweest wegens een spierblessure.

Sancho was niet inzetbaar sinds de zege van Borussia Dortmund op Borussia Mönchengladbach in de kwartfinale van de Duitse beker op 2 maart. De 21-jarige aanvaller ontbrak daardoor ook bij de 2-1-nederlaag regen Manchester City vorige week en kon ook niet meespelen met de wedstrijden van de Engelse nationale ploeg.

Sancho werkte maandag een individuele training af. Of de aanvaller woensdag tegen ManCity al kan meespelen, is nog niet bekend.

Meer uit Voetbal

België mist niet fitte Lukaku in oefeninterland tegen Ierland

TUBEKE (ANP) - De Belgische bondscoach Domenico Tedesco kan zaterdag niet beschikken over Romelu Lukaku in het oefenduel met Ierland. De Belgische voetbalbond KBVB meldt dat de aanvaller van AS Roma kampt met overbelasting van de lies.

21 minuten geleden
Duitsers oefenen voor EK voetbal nog tegen Oekraïne en Griekenland

FRANKFURT (ANP/DPA) - De nationale voetbalploeg van Duitsland speelt kort voor het EK in eigen land nog twee oefenduels. Op 3 juni neemt het team van bondscoach Julian Nagelsmann het in Neurenberg op tegen Oekraïne, vier dagen later is Griekenland in Mönchengladbach de tegenstander.

27 minuten geleden
Voetbalsters Ajax treffen Chelsea in kwartfinale Champions League

AMSTERDAM (ANP) - De voetbalsters van Ajax nemen het dinsdag om 18.45 uur in de Johan Cruijff ArenA op tegen Chelsea in de kwartfinales van de Champions League. Hoewel de tegenstander de koploper is in de "de nummer 1 competitie van Europa", acht Ajax-trainster Suzanne Bakker haar speelsters niet kansloos.

7 uur geleden
Ajax-directeur Kroes acht titel volgend seizoen niet realistisch

HILVERSUM (ANP) - Algemeen directeur Alex Kroes van Ajax, denkt niet dat de club volgend seizoen kan meestrijden om de titel. De algemeen directeur noemde dat in een interview in Rondo van Ziggo Sport "waarschijnlijk niet realistisch".

10 uur geleden
Frans elftal voor het eerst sinds juni 2017 zonder Griezmann

PARIJS (ANP/AFP) - Het voetbalelftal van Frankrijk speelt zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Duitsland voor het eerst sinds juni 2017 zonder Antoine Griezmann. Voor de 32-jarige aanvaller van Atlético Madrid, die zich moest afmelden door een enkelblessure, komt zo een einde aan een recordreeks van 84 interlands op rij in het Franse elftal.

14 uur geleden
Fenerbahçe overweegt zich terug te trekken na aanval op spelers

ISTANBUL (ANP) - Fenerbahçe overweegt zich terug te trekken uit de Turkse competitie na de aanval op spelers in de uitwedstrijd tegen Trabzonspor op zondag. Supporters van Trabzonspor kwamen na het laatste fluitsignaal het veld op en zochten de confrontatie met veiligheidsmedewerkers en de voetballers van Fenerbahçe. Trabzonspor verloor met 3-2.

15 uur geleden
Koeman wil met spelers die 'wij zijn' en niet 'ik zijn' naar EK

ZEIST (ANP) - Met een training voor veel en enthousiast publiek in Zeist begon het Nederlands elftal al een beetje aan de voorbereiding op het EK van komende zomer in Duitsland. "Zoveel tijd en ruimte hebben we niet meer met elkaar", zei bondscoach Ronald Koeman. "Dus je kan wel zeggen dat we gestart zijn."

16 uur geleden