Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bologna maakt verblijf AZ-huurling Odgaard permanent

Bologna maakt verblijf AZ-huurling Odgaard permanent

ALKMAAR (ANP) - Jens Odgaard keert niet meer terug naar AZ. De 25-jarige Deen wordt definitief overgenomen door Bologna, waar hij sinds februari op huurbasis speelt. De nummer 3 van de Serie A licht een koopoptie in het contract van de aanvaller.

Odgaard maakte sinds zijn overgang twee treffers in acht competitieduels voor de Italiaanse club, die volgend seizoen in de Champions League speelt. Voor AZ was hij goed voor veertien doelpunten in 71 wedstrijden.

Meer uit Voetbal

Sterspeler Lewandowski van Polen mist EK-duel met Oranje

WARSCHAU (ANP) - Sterspeler Robert Lewandowski van Polen mist de wedstrijd tegen het Nederlands elftal op het EK voetbal. Dat meldt de voetbalbond van Polen. De aanvaller liep maandag in de oefeninterland tegen Turkije (2-1-winst) een spierscheuring op.

27 minuten geleden
Nederlands elftal op weg naar Wolfsburg

ROTTERDAM (ANP) - Het Nederlands elftal is op weg naar Wolfsburg. De selectie van trainer Ronald Koeman vertrok even na 13.00 uur vanaf Rotterdam met het vliegtuig naar Braunschweig. Vanaf daar gaat Oranje met de bus naar het Ritz-Carlton-hotel in Wolfsburg, de verblijfplaats tijdens het EK.

1 uur geleden
Weduwe Beckenbauer draagt beker voor openingsceremonie EK

FRANKFURT (ANP/DPA) - De weduwe van de dit jaar overleden voetballegende Franz Beckenbauer draagt vrijdag de trofee voor het EK voetbal het veld op voor de openingsceremonie in München. Heidi Beckenbauer wordt bijgestaan door oud-aanvoerders Jürgen Klinsmann en Bernard Dietz van Duitsland.

1 uur geleden
Feyenoord haalt palen en netten weg rond veld in De Kuip

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord verwijdert bij competitiewedstrijden de palen en netten die rond het veld in De Kuip staan om te voorkomen dat er vanaf de tribunes spullen op het veld worden gegooid. De Rotterdamse club plaatste de netten in april vorig jaar na invoering van nieuwe regels door de KNVB.

2 uur geleden
Oranjespeler Memphis Depay veroorzaakt run op witte zweetbanden

DEN HAAG (ANP) - De nieuwe look van Oranjespeler Memphis Depay veroorzaakt een run op witte zweetbanden. Uit een rondgang langs winkels die zweetbanden verkopen, komt naar voren dat er de afgelopen dagen veel meer zijn verkocht dan normaal.

2 uur geleden
Koeman haalt Maatsen bij selectie als vervanger De Jong

ROTTERDAM (ANP) - Ian Maatsen gaat alsnog naar het EK in Duitsland. De 22-jarige linksback neemt in de selectie van bondscoach Ronald Koeman de plaats in van Frenkie de Jong, die door een enkelblessure nog weken aan de kant staat.

3 uur geleden
Oranje ziet na De Jong ook Koopmeiners EK door blessure missen

ROTTERDAM (ANP) - Het Nederlands elftal moet het op het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland naast Frenkie de Jong ook doen zonder Teun Koopmeiners. De middenvelder van Atalanta blesseerde zich maandag tijdens de warming-up voor het oefenduel met IJsland (4-0) aan zijn lies. Onderzoek heeft uitgewezen dat Koopmeiners voorlopig niet kan voetballen.

3 uur geleden