Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bill Clinton schrijft opnieuw boek met thrillerauteur Patterson

Bill Clinton schrijft opnieuw boek met thrillerauteur Patterson

NEW YORK (ANP) - Bill Clinton gaat een tweede boek schrijven met de gerenommeerde thrillerauteur James Patterson, ditmaal over een ontvoeringszaak in de staat New Hampshire waar een voormalig Amerikaans president is neergestreken. De titel wordt 'The President’s Daughter'. Het boek wordt uitgegeven door Hachette en ligt volgens de media in juni 2021 in de winkels.

Het nu 73-jarige duo bundelde in 2018 al eens de krachten, wat resulteerde in 'The president is missing'. Er gingen ruimen 3,2 miljoen exemplaren over de toonbank, onder meer in een Nederlandse vertaling. Volgens Clinton zullen de lezers aan deze tweede thriller evenveel plezier beleven als aan hun debuut.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Buitenland

Gouverneur Minnesota schakelt Nationale Garde in vanwege rellen

MINNEAPOLIS (ANP) - De gouverneur van de Amerikaanse staat Minnesota heeft de Nationale Garde ingeschakeld om de protesten in de stad Minneapolis niet nog een keer uit de hand te laten lopen. In de stad gaan donderdag (lokale tijd) voor de derde dag op rij boze mensen de straat op vanwege de dood van George Floyd. Hij kwam om het leven door politiegeweld.

1 uur geleden
Trump wil social media aansprakelijk maken voor inhoud

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag een decreet ondertekend waarmee hij social media als Twitter en Facebook aansprakelijk wil maken voor de inhoud op hun sites. Trump vindt de social media vooringenomen en neemt daarom stappen.

4 uur geleden
VN-klimaattop verschoven naar november volgend jaar

LONDEN (ANP) - Groot-Brittannië en de Verenigde Naties zijn nieuwe data overeengekomen voor de vanwege de coronacrisis uitgestelde klimaattop COP26. De top wordt nu gehouden van 1 tot en met 12 november volgend jaar in het Schotse Glasgow.

5 uur geleden
President Bouterse wil hertelling stemmen Suriname

PARAMARIBO (ANP) - Desi Bouterse, voorzitter van de NDP en president van Suriname, wil een hertelling van de maandag uitgebrachte stemmen bij de parlementsverkiezingen, die iedereen kan volgen. Bouterse stevent in de tellingen tot nu toe af op een grote nederlaag.

5 uur geleden
Frankrijk komt met nieuwe versoepelingen

PARIJS (ANP) - De Franse regering heeft een tweede fase van versoepelingen van de coronamaatregelen aangekondigd. Zo mogen vanaf 2 juni vrijwel overal onder voorwaarden restaurants, bars en cafés weer open. In de regio Parijs zijn dat voorlopig nog alleen terrassen.

8 uur geleden
Duitse boeren protesteren tegen huidige landbouwbeleid

BERLIJN (ANP) - In Duitsland hebben honderden boeren donderdag geprotesteerd tegen het huidige landbouwbeleid van de regering. De agrariërs trokken met hun tractoren naar verschillende steden. Ze eisen onder meer het vertrek van Svenja Schulze, de huidige milieuminister.

8 uur geleden
Oppositie Suriname verontrust over verloop stembusgang

PARAMARIBO (ANP) - De oppositiepartijen in Suriname maken zich grote zorgen over het verloop van het tellen van de stemmen. VHP, ABOP, NPS en PL uitten op een persconferentie hun zorgen over wat volgens hen in de nacht van woensdag op donderdag is gebeurd in de Anthony Nesty Sporthal. Daar is het hoofdstembureau van Paramaribo gevestigd.

9 uur geleden