Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Biden voor het eerst sinds 15 maart weer in het openbaar

Biden voor het eerst sinds 15 maart weer in het openbaar

NEW CASTLE (ANP/AFP) - De Democratische presidentskandidaat Joe Biden is maandag voor het eerst sinds 15 maart weer in het openbaar gezien tijdens een herdenking in de stad New Castle in zijn thuisstaat Delaware. Hij was tot nu toe ruim twee maanden binnenshuis gebleven vanwege de maatregelen tegen het coronavirus.

Op foto's is te zien dat hij samen met zijn vrouw een krans legde in het Veteranenherdenkingspark op Memorial Day. Biden en zijn vrouw droegen allebei een zwart mondkapje.

De voormalige vicepresident van de Verenigde Staten bedankte een aanwezige veteraan voor zijn dienst in het leger.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Buitenland

Meer dan 70.000 coronadoden in Brazilië

BRASILIA (ANP) - Het aantal mensen dat in Brazilië is overleden aan de gevolgen van het coronavirus is vrijdag de 70.000 gepasseerd. Dat heeft het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid bekendgemaakt.

1 uur geleden
'Politie begint zoektocht naar lichaam Maddie McCann'

LISSABON (ANP) - De Portugese politie is naar verluidt op zoek gegaan naar het lichaam van het vermiste Britse meisje Maddie McCann. Dat meldt The Daily Mail. Er zouden zoektochten zijn uitgevoerd in putten in Vila do Bispo, 20 minuten rijden ten westen van Praia da Luz waar het kind in mei 2007 verdween.

1 uur geleden
Frankrijk stopt met corona-noodtoestand

PARIJS (ANP) - De noodtoestand die wegens het nieuwe coronavirus 24 maart is uitgeroepen in Frankrijk, geldt zaterdag voor het eerst niet meer. De regering had dankzij de noodtoestand uitgebreide bevoegdheden om maatregelen af te kondigen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Daar viel onder meer een zeer strenge lockdown onder, waardoor Fransen op straffe van hoge boetes de deur niet uit mochten zonder eerst op schrift te zetten waarom ze op pad gaan.

1 uur geleden
'Californië laat 8000 gevangenen vrij wegens coronacrisis'

SAN FRANCISCO (ANP) - In de Amerikaanse staat Californië komen ongeveer 8000 gedetineerden uiterlijk in augustus vervroegd op vrije voeten in verband met de coronacrisis. Dat heeft de San Francisco Chronicle vrijdag bekendgemaakt. Gouverneur Gavin Newsom reageert daarmee op het verontrustende aantal besmettingen in verscheidene gevangenissen en op aandringen van parlementariërs en advocaten.

2 uur geleden
Vlak voor heropening Disney World 11.433 nieuwe corona-gevallen

MIAMI (ANP) - Aan de vooravond van de heropening van Disney World heeft de Amerikaanse staat Florida vrijdag 11.433 nieuwe corona-gevallen gemeld. Tot dusver kwamen er maar één keer eerder in 24 uur zoveel mensen bij die besmet waren geraakt. De gezondheidsautoriteiten gaven toe dat de jongste cijfers erop duiden dat het gevreesde virus zich nog ongecontroleerd verspreid in delen van de zuidelijke staat.

4 uur geleden
Laatste stappen invoering euro in Bulgarije en Kroatië

BRUSSEL (ANP) - Bulgarije en Kroatië hebben groen licht gekregen voor de laatste fase om hun nationale munten, de Bulgaarse lev en de Kroatische kuna, te kunnen vervangen door de euro. De Europese Commissie maakte dat vrijdag bekend. Het duurt nog wel minstens twee jaar voor in die landen daadwerkelijk met een euro kan worden betaald.

6 uur geleden
'Trump ziet wegens storm af van rally in New Hampshire'

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse president Trump ziet ervan af zaterdag naar New Hampshire te gaan voor een verkiezingsbijeenkomst in Portsmouth. Reden is volgens CNN de verwachte overlast in dat deel van de VS door de naderende tropische storm Fay.

7 uur geleden