Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Biden: geen wapens meer voor Israël als aanval Rafah doorgaat

Biden: geen wapens meer voor Israël als aanval Rafah doorgaat

WASHINGTON (ANP/RTR) - De Verenigde Staten leveren Israël geen wapens meer als het doorgaat met de belegering van de stad Rafah in de Gazastrook. Dat zegt president Joe Biden woensdagavond (plaatselijke tijd) in een interview met CNN.

Meer uit Buitenland

Biden: maar één manier om Trump uit Witte Huis te houden

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse president Joe Biden heeft op X gezegd dat kiezers Donald Trump alleen uit het Witte Huis kunnen houden door te gaan stemmen. Hij plaatste dat bericht nadat zijn rivaal schuldig was bevonden in New York.

1 uur geleden
Trump reageert woedend: ik ben onschuldig

NEW YORK (ANP) - Oud-president Donald Trump heeft woedend gereageerd nadat hij schuldig was bevonden in de zwijggeldzaak in New York. Hij noemde de uitspraak een schande en zei onschuldig te zijn. De "echte uitspraak" wordt volgens Trump op 5 november geveld, als de Amerikaanse presidentsverkiezingen worden gehouden.

1 uur geleden
Trump schuldig bevonden in historische zwijggeldzaak New York

NEW YORK (ANP) - Donald Trump is schuldig bevonden in de historische eerste strafzaak tegen een voormalige Amerikaanse president. Hij staat in New York terecht om vermeende strafbare feiten na een zwijggeldbetaling aan pornoster Stormy Daniels.

1 uur geleden
Jury bereikt oordeel in zwijggeldzaak Trump in New York

NEW YORK (ANP) - De jury in de zwijggeldzaak tegen oud-president Donald Trump heeft een oordeel bereikt over de schuldvraag. Dat wordt op zeer korte termijn voorgelezen in de rechtszaal, berichten Amerikaanse media.

2 uur geleden
Media: Slowaakse premier Fico weer thuis na aanslag

BRATISLAVA (ANP/RTR/AFP) - De Slowaakse premier Robert Fico is ontslagen uit het ziekenhuis en overgebracht naar zijn appartement in Bratislava, berichten Slowaakse media. De regering heeft dat nog niet bevestigd.

3 uur geleden
Politico: Oekraïne mag wapens VS gebruiken tegen doelen in Rusland

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse regering heeft Oekraïne in het geheim toestemming gegeven om door de VS geleverde wapens te gebruiken bij aanvallen op doelen op Russisch grondgebied. Dat bericht nieuwssite Politico op basis van anonieme bronnen. De wapens mogen volgens die ingewijden alleen worden gebruikt in de omgeving van Charkiv, de tweede stad van Oekraïne. Rusland voert daar een offensief uit.

3 uur geleden
Neergeschoten premier Fico overgebracht naar hoofdstad

BRATISLAVA (ANP/AFP) - De neergeschoten Slowaakse premier Robert Fico is overgebracht naar hoofdstad Bratislava. Hij gaat daar verder herstellen, zegt een woordvoerster van het ziekenhuis in Banská Bystrica.

3 uur geleden