Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Beyoncé en Adidas beëindigen samenwerking

Beyoncé en Adidas beëindigen samenwerking

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse zangeres, songwriter, actrice en modeontwerpster Beyoncé en het Duitse Adidas, de op één na grootste fabrikant van sportkleding en -schoenen ter wereld, hebben met wederzijdse instemming de samenwerking beëindigd. Het einde zou komen door creatieve meningsverschillen, schrijft The Hollywood Reporter. De verkoop valt ook tegen, volgens Amerikaanse media.

Beyoncé begon de kledinglijn Ivy Park in 2016 als een samenwerking met Sir Philip Green van Topshop. In 2018 ging Beyoncé samenwerken met Adidas om Ivy Park activewear nieuw leven in te blazen en nieuw schoeisel en kleding voor het merk te ontwikkelen. In januari van dit jaar presenteerde ze haar nieuwste Adidas x Ivy Park samenwerking.

Wall Street Journal wist in februari te melden dat haar kledinglijn slecht verkocht, waardoor het een gat van ruim 200 miljoen dollar in de begroting van het bedrijf sloeg. De inkomsten uit haar kledinglijn daalden in 2022 met 50 procent tot een bedrag van 40 miljoen, terwijl het bedrijf voor dat jaar uitging van 250 miljoen aan inkomsten.

Jaarlijks krijgt Beyoncé een vergoeding van 20 miljoen dollar. Het contract zou dit jaar aflopen, meldt The Wall Street Journal.

Meer uit Financieel

Noodlijdend IT-bedrijf Atos stelt deadline reddingsplan uit

PARIJS (ANP/BLOOMBERG) - Het noodlijdende Franse IT-bedrijf Atos heeft de deadline van zijn reddingsplan uitgesteld tot 3 mei. Atos, dat ook in Nederland diensten levert aan overheidsinstellingen en bedrijven, diende eerder deze maand een herstructureringsplan in bij banken en andere schuldeisers. Het bedrijf stelde daarin 1,2 miljard euro aan nieuw kapitaal nodig te hebben om zijn activiteiten voort te zetten en de schulden met ongeveer de helft te verminderen. Ook wil het bedrijf de looptijd van andere schulden met vijf jaar verlengen.

15 minuten geleden
Modebedrijf Hermès verkoopt meer, met name in Azië

PARIJS (ANP) - Het Franse modebedrijf Hermès, vooral bekend van de Birkin- en Kelly-handtassen, heeft in het eerste kwartaal de verkoop verhoogd, geholpen door sterke groei op de grote Aziatische markt. Maar ook in de andere regio's verkocht het concern meer dure handtassen en zijden sjaals.

15 minuten geleden
Privacywaakhond bezorgd over gebruik bodycam in supermarkt

DEN HAAG (ANP) - De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) vindt het "zorgelijk" dat supermarktketen Dirk van den Broek personeel gaat voorzien van bodycams. De privacywaakhond gaat het bedrijf daarom snel om opheldering vragen.

22 minuten geleden
Blokker werkt aan laatste details herfinanciering, zegt topman

AMSTERDAM (ANP) - De herfinanciering van Blokker is nog steeds niet rond, meldt topman Ynse Stapert van moederbedrijf Mirage Retail Group. Stapert zei twee weken geleden al dat de herfinanciering bijna rond was en dat hij naar verwachting deze week meer kan vertellen over de toekomst van de winkelketen. "We zijn er nog steeds heel druk mee bezig en zetten nu de laatste puntjes", zegt hij donderdag.

43 minuten geleden
Duits consumentenvertrouwen op hoogste niveau in twee jaar

NEURENBERG (ANP/AFP) - Het vertrouwen van Duitse consumenten is verder toegenomen tot het hoogste niveau in twee jaar, meldt marktonderzoeksbureau GfK. Hoewel het consumentenvertrouwen over het geheel genomen nog altijd op een laag niveau ligt, zijn consumenten de laatste tijd positiever geworden over hun inkomen, na een reeks van overeenkomsten over loonsverhogingen die onlangs door de vakbonden in heel Duitsland zijn gesloten.

53 minuten geleden
Accountantsorganisatie wil breder onderzoek naar examenfraude

HOOFDDORP (ANP) - Veel meer accountantskantoren moeten onderzoeken of medewerkers en partners zich schuldig hebben gemaakt aan examenfraude, vindt de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). De brancheorganisatie heeft alle kantoren met minstens drie externe accountants een brief gestuurd met die oproep.

1 uur geleden
Investeerder KKR neemt Hans Anders-moederbedrijf nexeye over

GORINCHEM (ANP) - De grote Amerikaanse investeringsmaatschappij KKR neemt het moederbedrijf nexeye van optiek- en hoorzorgketen Hans Anders over van het Britse investeringsbedrijf 3i Group. De partijen hebben daarvoor een definitieve koopovereenkomst getekend.

1 uur geleden