Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bewoner vast om brandstichting wooncomplex Breda

Bewoner vast om brandstichting wooncomplex Breda

BREDA (ANP) - In een appartementencomplex aan de St. Ignatiusstraat in Breda heeft korte tijd brand gewoed. De brand was snel onder controle maar bewoners op de vijfde etage moesten vanwege de rook naar buiten worden begeleid, meldt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. De politie heeft een bewoner aangehouden voor brandstichting. De man is meegenomen naar het bureau.

Niemand raakte gewond, wel werd een hond die veel rook had binnengekregen nagekeken door personeel van de Dierenambulance.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Grapperhaus roept Duitsers op niet naar Nederland te komen

DEN HAAG (ANP/DPA) - Minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) heeft de Duitsers nogmaals opgeroepen met Pasen niet naar Nederland te komen. Hij deed zijn oproep via het ministerie van Binnenlandse Zaken van Noordrijn-Westfalen. Zijn Duitse collega Herbert Reul van de Duitse deelstaat deed hetzelfde richting de Nederlanders. Die moeten het paasweekeinde evenmin een uitje maken naar Duitsland.

1 minuut geleden
Oproep aan artsen: alleen zorg verlenen met juiste bescherming

UTRECHT (ANP) - Artsen en andere hulpverleners moeten denken om hun eigen gezondheid en alleen met de juiste beschermingsmiddelen hun werk doen met (mogelijke) coronapatiƫnten. De risico's op besmetting met het coronavirus zijn op dit moment te groot voor hulpverleners, stelt artsenfederatie KNMG, die inhaakt op de huidige schaarste in bijvoorbeeld mondkapjes.

1 uur geleden
Matrasfabrikanten gaan oude matrassen inzamelen

DEN HAAG (ANP) - Fabrikanten van matrassen gaan vanaf volgend jaar oude matrassen inzamelen. Minister Stientje van Veldhoven (Milieu) heeft hierover een akkoord bereikt met de producenten.

2 uur geleden
Grapperhaus wil advertenties voor thuisseks offline halen

DEN HAAG (ANP) - Minister Ferd Grapperhaus (Justitie) is druk bezig om websites die adverteren voor thuisseks offline te halen. Dit doet hij samen met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Dat meldt het ministerie van Justitie en Veiligheid naar aanleiding van berichtgeving in De Telegaaf.

3 uur geleden
Netwerkoperators boos over brandstichting zendmasten

NAARDEN (ANP) - Vereniging Monet heeft afgelopen week aangifte gedaan van vier brandstichtingen in zendmasten voor de mobiele netwerken. Bij de antennes in Liessel, Beesd, Rotterdam en Nuenen is de bekabeling door het vuur zwaar beschadigd, zegt directeur Rob Bongelaar van Monet, dat namens de mobiele netwerkoperators KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo de plaatsing van antennes afstemt met overheden.

4 uur geleden
Veiligheidsregio: Duitsers blijven massaal thuis

VENLO (ANP) - Duitse kooptoeristen zijn vrijdag massaal thuis gebleven. Dat constateert de Veiligheidsregio Limburg Noord vrijdagmiddag. De Duitsers reageren volgens de veiligheidsregio goed op een oproep om thuis te blijven en niet over de grens inkopen te gaan doen.

4 uur geleden
Dichter Hans Verhagen op 81-jarige leeftijd overleden

AMSTERDAM (ANP) - Dichter Hans Verhagen is vrijdag in zijn woonplaats Amsterdam overleden. Dat meldt uitgeverij Nijgh & Van Ditmar. Verhagen was 81 jaar.

4 uur geleden