Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bertens niet naar tennistoernooi van Stuttgart

Bertens niet naar tennistoernooi van Stuttgart

DEN BOSCH (ANP) - Tennisster Kiki Bertens heeft zich afgemeld voor het graveltoernooi van Stuttgart van komende week, zo bevestigde de organisatie. De nummer 11 van de wereld moest zaterdag in de landenwedstrijd tegen China in de Billie Jean King Cup afhaken omdat ze last had gekregen van haar achillespees. Dat gebeurde nadat ze een dag eerder met haar eerste zege van dit jaar Nederland op voorsprong had gezet. Zonder Bertens, die vervangen werd door Lesley Pattinama-Kerkhove, won Oranje zaterdag met 3-2.

Bertens maakte eind februari haar rentree nadat ze er maanden uit had gelegen na een achillespeesoperatie. De terugkeer op de baan bezorgde haar nog weinig succes. In de drie toernooien waarin ze uitkwam strandde ze steeds na één optreden. Uit voorzorg sloeg ze daarna het toernooi van Charleston over. Na haar zege vrijdag op Xinyu Wang gaf ze toe de revalidatie te hebben onderschat.

Meer uit Sport

Thailand praat met Formule 1 over straatrace in Bangkok

BANGKOK (ANP/AFP) - Thailand wil een Formule 1-race organiseren in de straten van Bangkok. Premier Srettha Thavisin heeft daarover gesproken met Formule 1-baas Stefano Domenicali.

1 uur geleden
Basketballers Knicks winnen na sterk slot ook tweede duel

NEW YORK (ANP) - De basketballers van de New York Knicks hebben ook de tweede wedstrijd tegen Philadelphia 76ers in de play-offs van de Eastern Conference van de NBA gewonnen. Dat was vooral te danken aan een sterk slot. In de laatste 27,4 seconden maakten de Knicks 8 punten, waardoor ze met een zege van 104-101 van het veld stapten.

2 uur geleden
Djokovic troeft Verstappen af in uitreiking Oscars van de sport

MADRID (ANP) - Max Verstappen heeft naast zijn tweede Oscar van de sport gegrepen. De drievoudig wereldkampioen in de Formule 1 zag tijdens de uitreiking van de prestigieuze Laureus Awards in Madrid het begeerde zilveren beeldje naar tennisser Novak Djokovic gaan.

12 uur geleden
Rolstoeltennisster De Groot wint prestigieuze Oscar van de sport

MADRID (ANP) - Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de Oscar gewonnen voor sporter van het jaar met een beperking. De 27-jarige Woerdense kreeg het bijbehorende zilveren beeldje bij de uitreiking van de prestigieuze Laureus Awards in Madrid.

12 uur geleden
Wielrenster Wiebes verlengt contract bij SD Worx - Protime

ANTWERPEN (ANP) - Wielrenster Lorena Wiebes heeft haar contract bij SD Worx - Protime verlengd tot en met 2028. De 25-jarige sprintster had nog een verbintenis tot en met 2025.

14 uur geleden
Discuswerpster Van Daalen geplaatst voor Olympische Spelen

RAMONA (ANP) - Atlete Alida van Daalen heeft voldaan aan de olympische limiet bij het discuswerpen. De 22-jarige Rotterdamse kwam afgelopen weekeinde bij werpwedstrijden in het Amerikaanse Ramona tot 66,31 meter, ruim boven de vereiste 64,50 meter.

14 uur geleden
Schaatsster Leerdam bevestigt vertrek bij Schaatsteam Jumbo

HEERENVEEN (ANP) - Jutta Leerdam heeft haar vertrek bij Schaatsteam Jumbo bevestigd. "Ik wil jullie laten weten dat ik komend seizoen niet meer in het geel zal schaatsen. Ik heb iets anders nodig op dit moment in mijn carrière", schreef de 25-jarige meervoudig wereldkampioene op Instagram.

15 uur geleden