Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Berlusconi na coronabesmetting: ik vreesde voor mijn leven

Berlusconi na coronabesmetting: ik vreesde voor mijn leven

ROME (ANP) - De voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi vreesde dat hij zou overlijden aan het coronavirus. Ook leed hij veel pijn, zei de 83-jarige miljardair tegen de krant Corriere della Sera.

Berlusconi bracht vanwege een coronabesmetting meer dan een week door in het ziekenhuis. Hij liep een dubbele longontsteking op. "Ik had overal pijn. Ik kon dezelfde houding niet meer dan een paar minuten aanhouden", vertelde hij de krant. "In de eerste dagen van mijn ziekenhuisopname, vreesde ik voor mijn leven."

Ook familieleden van Berlusconi raakten besmet met het virus, maar zij ontwikkelden volgens de ex-premier geen ernstige klachten. De miljardair is zelf nog niet helemaal hersteld. "Ik voel me erg moe, uitgeput", zei Berlusconi, die andere patiënten adviseerde vooral vol te houden. "Covid kan verslagen worden."

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

V.v.C. 1 week geleden
Silvio Berlusconi u zit rond de gemiddelde leeftijd wat een man kan bereiken ook u is het eeuwige leven niet beschoren. Waar zat u meer mee in? met uw leven of met uw geld? er zijn al betere gegaan dan u.

Meer uit Buitenland

Agent neergeschoten bij demonstratie in Louisville

RACISMELOUISVILLE (ANP/RTR/AFP) - Een agent is neergeschoten en gewond geraakt bij een demonstratie in het Amerikaanse Louisville, melden lokale media. Demonstranten zijn in meerdere steden in de Verenigde Staten de straat opgegaan uit ongenoegen over het besluit om maar één van de drie politieagenten te vervolgen die betrokken waren bij de dood van Breonna Taylor (26).

1 uur geleden
Honderden bewijzen laatste eer aan hoge rechter Bader Ginsburg

GINSBURGWASHINGTON (ANP/RTR) - Honderden rouwende Amerikanen hebben woensdag een laatste eer bewezen aan de vrijdag overleden hoge rechter Ruth Bader Ginsburg. Zij trokken stilletjes langs de kist voor het witmarmeren gebouw van het Hooggerechtshof in Washington. Ginsburg, die in 1993 werd beëdigd, geldt als een liberaal en progressief boegbeeld en heeft onder meer veel betekend voor de rechten van vrouwen en lhbt'ers in de Verenigde Staten.

2 uur geleden
Trump: geen Cubaanse rum, sigaren en hotels meer voor Amerikanen

VERKIEZINGEN VSWASHINGTON (ANP/RTR) - De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn burgers woensdag verboden om nog langer Cubaanse rum of sigaren te importeren of om in Cubaanse hotels die in staatshanden zijn te verblijven. Met de nieuwe maatregelen tegen Cuba hoopt Trump de fel anticommunistische Cubaans-Amerikaanse gemeenschap in Florida, een cruciale staat bij de komende verkiezingen, voor zich te winnen. Sinds Trump aan de macht is, is er een ommekeer gekomen in de toenadering die de Verenigde Staten onder president Barack Obama zochten met voormalige koudeoorlogsvijand Cuba.

3 uur geleden
Trump: verkiezingen worden waarschijnlijk zaak Hooggerechtshof

GINSBURG - VERKIEZINGEN VSWASHINGTON (ANP/RTR) - De Amerikaanse president Donald Trump denkt dat de presidentsverkiezingen in november waarschijnlijk eindigen in een rechtszaak voor het Hooggerechtshof. Om die reden is het volgens hem belangrijk dat alle negen zetels van het hof weer snel gevuld zijn. Momenteel is een zetel vacant nadat de progressieve opperrechter Ruth Bader Ginsburg vrijdag overleed. Over de benoeming van haar opvolger is veel discussie. De hoogste gerechtelijke instantie van het land boog zich in 2000 eerder over de presidentsverkiezingen.

3 uur geleden
Israël vanaf vrijdag twee weken in 'complete lockdown'

TEL AVIV (ANP/DPA) - Israël gaat vanaf komende vrijdag voor twee weken in een "complete lockdown", maakte premier Benjamin Netanyahu woensdagavond bekend in een videoboodschap. De opschaling van de reeds aangescherpte lockdown die sinds vrijdag van kracht is, komt nadat in Israël recordaantallen aan coronabesmettingen zijn vastgesteld.

5 uur geleden
Zoon Trump moet voor verkiezingen voor rechtbank getuigen

NEW YORK (ANP/RTR) - Eric Trump, zoon van de Amerikaanse president Donald Trump, moet nog voor de presidentsverkiezingen getuigen in een onderzoek naar de financiële handel en wandel van het Trump-familiebedrijf. Een rechter in New York beval dat hij begin oktober beschikbaar moet zijn om onder ede te worden ondervraagd.

6 uur geleden
Amerikaanse agent wordt vervolgd na doodschieten zwarte vrouw

LOUISVILLE (ANP) - Een Amerikaanse agent wordt vervolgd na de dood van een zwarte vrouw door politiekogels. Hij en twee collega's waren bij de schietpartij in haar woning betrokken. De agent zou de buren van de gedode Breonna Taylor moedwillig in gevaar hebben gebracht, aldus de aanklager. De twee collega's worden niet vervolgd, melden Amerikaanse media.

8 uur geleden