Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Berichtendienst Twitter gaat aanbieden podcasts testen

Berichtendienst Twitter gaat aanbieden podcasts testen

SAN FRANCISCO (ANP/RTR) - Berichtendienst Twitter gaat het aanbieden van podcasts testen. Daarmee gaat de onderneming de strijd aan met bijvoorbeeld streamingdienst Spotify en techconcern Apple. De populariteit van podcasts heeft geleid tot veel aandacht daarvoor. Techbedrijven kunnen reclames koppelen aan de podcasts en de aandacht van gebruikers langer vasthouden.

Twitter gaat de podcasts aanbieden via zijn dienst Spaces, een soort audiochatroom waarmee het bedrijf de strijd aan wilde gaan met Clubhouse. Die app maakte furore aan het begin van de coronapandemie. De nieuwe functie van Twitter wordt in eerste instantie aan een selecte groep gebruikers getoond.

Meer uit Financieel

GroenLinks-PvdA: vergroening industrie vraagt afstemming in EU

DEN HAAG (ANP) - Verduurzaming van de industrie moet geen zaak zijn waar nationale overheden alleen over beslissen, maar een gemeenschappelijk Europees project. Dat schrijft Bas Eickhout, lijsttrekker van GroenLinks-PvdA bij de komende verkiezingen voor het Europees Parlement, in een actieplan voor wat hij "een echt Europese groene industriepolitiek" noemt.

3 minuten geleden
Verduurzamen van kantoorgebouwen gaat miljarden kosten

UTRECHT (ANP) - Om alle kantoorgebouwen in Nederland tegen 2030 van het juiste energielabel te voorzien is er zeker 1,5 miljard euro nodig. Dat berekent vastgoedadviseur Envalue.

53 minuten geleden
Honderden Spaanse bedrijven dienen klacht tegen Microsoft in

MADRID (ANP/BLOOMBERG) - Zevenhonderd Spaanse bedrijven dienen een klacht tegen Microsoft in bij de Spaanse mededingingswaakhond omdat het technologieconcern te veel macht zou hebben in de markt voor clouddiensten. Doordat veel bedrijven afhankelijk zijn van de software van Microsoft, zou het bedrijf oneerlijke voorwaarden stellen en te hoge prijzen vragen aan Spaanse start-ups omdat ze niet snel een alternatieve aanbieder kunnen vinden.

1 uur geleden
CNV mogelijk naar rechter na uitzondering Picnic op supermarkt-cao

DEN HAAG (ANP) - Vakbond CNV overweegt juridische stappen als minister Karien van Gennip van Sociale Zaken het besluit niet intrekt om voor onlinesupermarkt Picnic en flitsbezorgers een uitzondering te maken op de supermarkt-cao. Dat zegt vakbondsbestuurder Jacqueline Twerda na berichtgeving van Het Financieele Dagblad.

1 uur geleden
Nintendo komt met opvolger Switch

KYOTO (ANP/BLOOMBERG) - De Japanse spelcomputerfabrikant Nintendo komt binnenkort met een opvolger van de Switch. Het is voor het eerst in negen jaar dat Nintendo met een nieuwe spelcomputer komt.

2 uur geleden
Hoge inflatie in 2023 kwam volgens DNB vooral door gestegen lonen

AMSTERDAM (ANP) - De hoge inflatie van vorig jaar kwam vooral door de gestegen lonen van Nederlandse werknemers. Ook de winsten van bedrijven droegen bij aan het oplopen van de prijzen, maar dat effect nam gaandeweg het jaar wel af. Dit komt naar voren uit onderzoek door De Nederlandsche Bank (DNB).

2 uur geleden
AEX gaat verder omhoog en nadert 900 puntengrens

AMSTERDAM (ANP) - De AEX-index op de aandelenbeurs in Amsterdam is dinsdag verder gestegen en nadert de 900 puntengrens. De hoofdgraadmeter op het Damrak eindigde maandag al op een nieuw slotrecord van 891,13 punten.

3 uur geleden