Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Belgische voetbalclub Westerlo stelt De Mil aan als nieuwe trainer

Belgische voetbalclub Westerlo stelt De Mil aan als nieuwe trainer

WESTERLO (ANP) - De Belgische voetbalclub Westerlo heeft een opvolger gevonden voor de begin december ontslagen trainer Jonas De Roeck. Rik De Mil (42) verruilt zijn baan als assistent-coach van Club Brugge voor het hoofdtrainerschap bij Westerlo, zo bevestigen beide clubs op hun sociale media.

De Mil, die sinds 2015 bij Club Brugge werkte en nog even interim-hoofdtrainer was, ondertekent een contract voor 2,5 jaar. "Ik kijk terug op negen fantastische jaren", zegt hij op de website van de club die hij verlaat. "Maar de kans om hoofdtrainer te worden bij een mooie ploeg als Westerlo kan ik niet laten liggen. Ik ga met veel enthousiasme de uitdaging aan."

Westerlo boekte afgelopen vrijdag, nog zonder nieuwe coach, een belangrijke 2-1-overwinning bij Kortrijk en staat veertiende in de hoogste klasse van het Belgische voetbal.

Meer uit Voetbal

Parry mag Vitesse ook na hoger beroep niet overnemen

ZEIST (ANP) - De beroepscommissie van de KNVB heeft het beroep van Vitesse over de aandelenoverdracht aan de Common Group ongegrond verklaard. Hierdoor blijft het besluit van de licentiecommissie staan dat de Amerikaanse investeerder Coley Parry de Arnhemse club niet mag overnemen, zo heeft de beroepscommissie aan Vitesse gemeld.

49 minuten geleden
Aanvaller Lens stopt na dit seizoen met voetballen

PARIJS (ANP) - Jeremain Lens sluit zijn profloopbaan binnenkort af bij FC Versailles, uitkomend op het derde niveau van Frankrijk. Dat vertelde de 36-jarige aanvaller vlak voor het duel tussen Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund bij RTL 7. "Ik leef er al een tijdje naartoe, en ik heb er vrede mee", zei Lens. "Ik heb bij mooie clubs mogen spelen, heb een WK gespeeld en ben in verschillende landen kampioen geworden."

1 uur geleden
Bayern München heeft geen deadline in zoektocht nieuwe trainer

MADRID (ANP/DPA) - Bayern München heeft geen deadline in de zoektocht naar een nieuwe trainer. Sportief directeur Christoph Freund van de recordkampioen uit München benadrukt dat ze het vooral goed willen doen. "Een deadline hebben we onszelf niet gesteld. Nu wordt er veel gespeculeerd en wordt er veel geschreven, maar het gaat ons er vooral om dat we het goed doen."

1 uur geleden
FC Twente bevestigt nieuw contract voor trainer Oosting

ENSCHEDE (ANP) - Trainer Joseph Oosting heeft zijn handtekening onder een nieuw contract bij FC Twente gezet. De 52-jarige coach is nu tot medio 2027 aan de club uit Enschede verbonden.

1 uur geleden
De Ligt kan voor Bayern spelen tegen Real Madrid

PARIJS (ANP/DPA) - Matthijs de Ligt kan woensdagavond voor Bayern München uitkomen in de uitwedstrijd tegen Real Madrid in de halve finale van de Champions league. Dat vertelde zijn trainer Thomas Tuchel op een afsluitende persconferentie in Estadio Santiago Bernabéu.

2 uur geleden
Linksback Maatsen begint met Dortmund aan halve finale tegen PSG

PARIJS (ANP) - Ian Maatsen begint om 21.00 uur aan de uitwedstrijd van Borussia Dortmund tegen Paris Saint-Germain in de halve finale van de Champions League. De Nederlandse linksback, verhuurd door Chelsea, heeft opnieuw een basisplaats gekregen van zijn trainer Edin Terzic.

2 uur geleden
Chery keert na seizoen niet terug naar Maccabi Haifa

NIJMEGEN (ANP) - Tjaronn Chery keert na dit seizoen niet meer terug naar Maccabi Haifa. Dat heeft de aan NEC verhuurde speler via Instagram bekendgemaakt.

5 uur geleden