Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bayern München met De Ligt tegen Arsenal

Bayern München met De Ligt tegen Arsenal

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München begint met Matthijs de Ligt aan de tweede wedstrijd tegen Arsenal in de kwartfinales van de Champions League. De 24-jarige verdediger staat centraal achterin met Eric Dier. Joshua Kimmich en voormalig Ajacied Noussair Mazraoui zijn de andere verdedigers van de Duitse ploeg van trainer Thomas Tuchel. Manuel Neuer verdedigt het doel van Bayern.

De eerste wedstrijd tussen Arsenal en Bayern München in Londen eindigde in 2-2. De aftrap in München is om 21.00 uur.

Meer uit Voetbal

Speelsters Twente moeten in nieuw kampioensduel 'geduldiger zijn'

ENSCHEDE (ANP) - De voetbalsters van FC Twente moeten woensdag in een nieuwe poging om de landstitel binnen te halen "geduldiger zijn". Dat zei trainer Joran Pot in zijn vooruitblik op het duel.

8 minuten geleden
Malen keert terug bij Dortmund voor halve finale CL tegen PSG

DORTMUND (ANP) - Oranje-international Donyell Malen is net op tijd fit voor de eerste halve finale van de Champions League van Borussia Dortmund tegen Paris Saint-Germain. De aanvaller liep eind vorige maand bij het Nederlands elftal een bovenbeenblessure op en miste daardoor onder meer de kwartfinales tegen Atlético Madrid. De oud-PSV'er heeft de training weer hervat en lijkt volgens trainer Edin Terzic beschikbaar woensdag.

26 minuten geleden
Oud-trainer Del Bosque gaat toezicht houden op Spaanse bond

MADRID (ANP) - Oud-bondscoach Vicente del Bosque wordt verantwoordelijk voor het overheidstoezicht op de Spaanse voetbalbond. Het ministerie van Sport heeft vorige week een commissie opgericht om de bond te controleren, nadat de RFEF beslissingen zou hebben genomen die buiten zijn bevoegdheid lagen. De 73-jarige Del Bosque wordt voorzitter van de commissie.

1 uur geleden
Hélène Hendriks en Noa Vahle aan de slag bij Ziggo Sport

HILVERSUM (ANP) - Presentatrices Hélène Hendriks en Noa Vahle gaan vanaf augustus aan de slag bij Ziggo Sport. Dat heeft de sportzender dinsdag bekendgemaakt bij de presentatie van de plannen over de uitzendingen rondom het Europees voetbal van volgend seizoen.

2 uur geleden
Van Breukelen deelt schaal uit bij kampioenschap PSV

EINDHOVEN (ANP) - Wanneer PSV zondag op eigen veld de landstitel verovert zal de bijbehorende trofee, de zogenoemde schaal, worden uitgereikt door Hans van Breukelen. De voormalig doelman en 73-voudig international noemt het op de site van de Eindhovense club "een eer" dat hij een rol speelt bij de festiviteiten.

3 uur geleden
Keeperstrainer Boschker stopt, praat met Twente over andere rol

ENSCHEDE (ANP) - Sander Boschker stopt na dit seizoen na zes jaar als keeperstrainer bij het eerste elftal van FC Twente. Omdat de club volgend seizoen Europees voetbal gaat spelen, heeft de oud-doelman voor die functie een diploma nodig, maar hij is gestopt met de opleiding daarvoor. De 53-jarige Boschker en de club zijn nu in overleg over een andere functie binnen de technische staf.

3 uur geleden
Duizenden fans bij open training aanstaand kampioen PSV

EINDHOVEN (ANP) - Duizenden PSV-supporters zijn dinsdagochtend op de open training van hun club in het Philips-stadion afgekomen. Op die manier willen ze hun ploeg aanmoedigen richting de kampioenswedstrijd van zondag in eigen huis tegen Sparta Rotterdam. Op beelden op sociale media is te zien dat een groot deel van de onderste ring is gevuld met supporters.

4 uur geleden