Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bayern-directeur Kahn verzekert dat Lewandowski nog jaar blijft

Bayern-directeur Kahn verzekert dat Lewandowski nog jaar blijft

MÜNCHEN (ANP/AFP) - Bayern München-directeur Oliver Kahn heeft verzekerd dat topscorer Robert Lewandowski ook volgend seizoen nog bij de Duitse koploper speelt. Berichten over een transfer naar FC Barcelona van de 33-jarige spits, wiens contract volgende zomer afloopt, noemt de oud-doelman "onzin". Gesprekken over het verlengen van het contract zijn volgens Kahn "gaande" en Bayern zit daar "ontspannen" in.

Toen Lewandowski vorige maand werd geconfronteerd met uitspraken van sportief directeur Hasan Salihamidzic, die had gezegd dat Bayern graag zijn contract wilde verlengen, zei de Poolse voetballer dit voor het eerst te horen. Sindsdien wordt in de media een zomerse transfer van de spits veelvuldig besproken. "Blijkbaar is er een wedstrijd: wie kan het grootste onzinverhaal over Robert Lewandowski vertellen?", zegt Kahn daarover.

Lewandowski scoorde dinsdag tegen Villarreal zijn 47e doelpunt van het seizoen, wat voor de Duitsers niet genoeg was om door te gaan in de Champions League. Het 1-1-gelijkspel in München betekende na de 1-0-nederlaag in Spanje de uitschakeling in de kwartfinale.

Meer uit Voetbal

Nederlands elftal start Nations League in Eindhoven

ZEIST (ANP) - Het Nederlands elftal begint de vierde editie van de Nations League op zaterdag 7 september tegen Bosnië en Herzegovina in Eindhoven. Het Philips Stadion kreeg bij de vorige groepsfase van het landentoernooi, die Nederland afsloot als groepswinnaar, geen wedstrijd toegewezen.

3 uur geleden
Dortmund verwacht hogere winst na halen finale Champions League

DORTMUND (ANP/BLOOMBERG) - De beursgenoteerde voetbalclub Borussia Dortmund heeft zijn winstverwachting verhoogd na het bereiken van de finale van de Champions League. De Duitsers versloegen Paris Saint Germain woensdagavond in Parijs met 1-0, na de eerdere zege op eigen veld (1-0). Dortmund stond in 2013 voor het laatst in de finale van het belangrijkste Europese voetbaltoernooi voor clubs.

4 uur geleden
Doelman Barkas langer bij FC Utrecht

UTRECHT (ANP) - De Griekse keeper Vasilis Barkas staat ook volgend seizoen onder de lat bij FC Utrecht. De club uit de Domstad heeft de optie in zijn aflopende contract gelicht. De 29-jarige doelman is bezig aan zijn tweede seizoen bij de huidige nummer 7 van de Eredivisie.

4 uur geleden
FIFA geeft Braziliaans WK 2027-bid hogere score dan Nederlandse

ZÜRICH (ANP) - Brazilië lijkt favoriet om in 2027 het WK voetbal voor vrouwen te organiseren in plaats van Nederland, België en Duitsland. Beide overgebleven bids zijn volgens een evaluatiecommissie van de FIFA geschikt om het toernooi te organiseren, maar Brazilië krijgt met 4 van de 5 punten een hogere score dan het bid van onder meer Nederland (3,7). Vooral op het gebied van stadions en juridische kwesties is Brazilië favoriet.

6 uur geleden
Mbappé schuldbewust na mislopen CL-finale met PSG

PARIJS (ANP/RTR) - Kylian Mbappé toonde zich schuldbewust na het opnieuw mislopen van de Champions League-finale met Paris Saint-Germain. "Ik had als eerste moeten scoren. Ik probeerde mijn team zo goed mogelijk te helpen, maar ik heb niet genoeg gedaan", zei de 25-jarige vedette na de tweede 1-0-nederlaag tegen Borussia Dortmund in de halve finales.

8 uur geleden
Dortmund-coach hoopt laatste wedstrijd van seizoen nu te winnen

PARIJS(ANP) - Coach Edin Terzic van Borussia Dortmund hoopt wat terug te kunnen doen voor de fans in de laatste wedstrijd van het seizoen op 1 juni. De Duitsers bereikten de finale van de Champions League op Wembley door Paris Saint-Germain in de halve finales twee keer met 1-0 te verslaan.

15 uur geleden
PSG-coach Luis Enrique trots ondanks uitschakeling

PARIJS (ANP/RTR) - Coach Luis Enrique van Paris Saint-Germain was ondanks de uitschakeling in de halve finale van de Champions League trots op al zijn spelers. "We waren niet minder in beide wedstrijden, maar voetbal beloont diegenen die scoren en niet degenen die de paal en de lat raken", zei de Spaanse oefenmeester na de 1-0-nederlaag tegen Borussia Dortmund, dat de eerste halve finale ook al had gewonnen (1-0).

15 uur geleden