Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Basketballers Suns verslaan Warriors in NBA-topper

Basketballers Suns verslaan Warriors in NBA-topper

PHOENIX (ANP) - Phoenix Suns heeft zich naast Golden State Warriors genesteld aan kop van de westelijke divisie van de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA. De Suns wonnen in Phoenix met 104-96 van de Warriors. Het was de zeventiende zege op rij waarmee de ploeg net als de concurrent op 18 overwinningen tegen 3 nederlagen uitkwam.

Phoenix zag al in het tweede kwart guard Devin Booker uitvallen met een bovenbeenblessure, maar liet zich door die tegenslag niet van de wijs brengen. Met name verdedigend maakte de thuisploeg indruk, terwijl bij de Warriors Stephen Curry zijn dag niet had. De sterspeler scoorde slechts vier keer van afstand uit 21 pogingen, resulterend in slechts 12 punten. Topschutter bij de Suns was DeAndre Ayton met 24 punten. Bij de Warriors kwamen de meeste punten op naam van Jordan Poole: 28.

Vrijdag treffen beide ploegen elkaar opnieuw.

Meer uit Sport

Verstappen pakt in China voor de vijfde keer dit jaar de pole

SHANGHAI (ANP) - Max Verstappen heeft voor de vijfde keer dit jaar poleposition veroverd in de Formule 1. De drievoudig wereldkampioen van Red Bull was evenals in de vier voorgaande grands prix de snelste in de kwalificatie voor de Grote Prijs van China.

47 minuten geleden
Alonso opnieuw bestraft voor gevaarlijk rijden in Formule 1

SHANGHAI (ANP) - Fernando Alonso is voor de tweede keer dit seizoen in de Formule 1 bestraft voor een roekeloze actie. De Spanjaard van Aston Martin kreeg na de sprintrace bij de Grote Prijs van China tien seconden tijdstraf voor het veroorzaken van een aanrijding met zijn landgenoot Carlos Sainz van Ferrari.

2 uur geleden
Hamilton was vergeten hoe het voelt om aan de leiding te rijden

SHANGHAI (ANP) - Lewis Hamilton was vergeten hoe het voelde om aan de leiding te rijden in een Formule 1-race, zei de zevenvoudig wereldkampioen na zijn tweede plaats in de sprintrace bij de Grote Prijs van China. "Het voelde goed en ik ben dankbaar voor het moment. Het is ook mijn beste resultaat in tijden", meldde de coureur van Mercedes op de website van de Formule 1.

2 uur geleden
Boos AS Roma voelt zich benadeeld door Serie A

ROME (ANP/RTR) - AS Roma verzet zich tegen het besluit van de Serie A om de resterende achttien minuten van de gestaakte wedstrijd tegen Udinese op 25 april uit te spelen. De Italiaanse club spreekt in een verklaring van een 'oneerlijk' besluit, omdat het nadelig is voor Roma in de voorbereiding op de halve finales van de Europa League tegen Bayer Leverkusen.

3 uur geleden
Dominante zege Verstappen in sprintrace China

SHANGHAI (ANP) - Max Verstappen heeft in de Grote Prijs van China met groot machtsvertoon de eerste sprintrace van dit jaar in de Formule 1 gewonnen. De drievoudig wereldkampioen startte als vierde op het circuit van Shanghai, maar eindigde na drie inhaalacties als eerste in de race over 100 kilometer. De coureur van Red Bull verstevigde met de verdiende 8 punten zijn leidende positie in het wereldkampioenschap.

4 uur geleden
Van Rijthoven maakt half mei rentree en speelt Roland Garros

PARIJS (ANP) - Tennisser Tim van Rijthoven maakt half mei zijn rentree in het tenniscircuit. Hij wil eind volgende maand gaan deelnemen aan de kwalificaties van Roland Garros.

14 uur geleden
Schaatser Verbij vertrekt bij Jumbo-Visma

HEERENVEEN (ANP) - Schaatser Kai Verbij vertrekt bij Jumbo-Visma. De ploeg zegt in een persbericht dat dit "in goed overleg" is besloten. Het is nog onduidelijk naar welke ploeg Verbij nu gaat.

14 uur geleden