Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Basketballers Pelicans lijden dertiende nederlaag op rij

Basketballers Pelicans lijden dertiende nederlaag op rij

NEW ORLEANS (ANP/RTR) - De basketballers van Brooklyn Nets hebben New Orleans Pelicans de dertiende nederlaag op rij bezorgd. Het is de slechtste reeks in de historie van de Pelicans. De Nets wonnen pas in overtime in New Orleans: 108-101.

Spencer Dinwiddie nam 31 punten voor zijn rekening, waarvan zes in overtime. Dinwiddie scoorde voor de vijfde achtereenvolgende keer meer dan twintig punten.

De thuisploeg begon het laatste kwart met een voorsprong van drie punten en kreeg in de slotfase de mogelijkheid de reeks nederlagen te beëindigen. Zover kwam het niet en in de overtime maakte Dinwiddie de eerste vier punten, waarna de Nets de voorsprong niet meer weggaven.

Utah Jazz won met 109-102 van Orlando Magic. Donovan Mitchell en Bojan Bogdanovic waren samen verantwoordelijk voor meer dan de helft van de productie van Jazz: beiden waren goed voor 30 punten.

Meer uit Sport

Griekspoor bereikt voor het eerst derde ronde Roland Garros

PARIJS (ANP) - Tallon Griekspoor heeft voor het eerst in zijn loopbaan de derde ronde op Roland Garros bereikt. De beste tennisser van Nederland rekende overtuigend af met de Italiaan Luciano Darderi, de nummer 40 van de wereld: 7-6 (2) 6-3 6-3. Griekspoor staat in de volgende ronde tegenover de als vierde geplaatste Duitser Alexander Zverev.

1 uur geleden
Djokovic snelt op Roland Garros langs Carballés Baena

PARIJS (ANP) - Novak Djokovic heeft zich probleemloos geplaatst voor de derde ronde van Roland Garros. De als eerste geplaatste Serviër ondervond alleen de eerste set weerstand van de Spanjaard Roberto Carballés Baena. Na twee uur zat de partij er al op: 6-4 6-1 6-2. Djokovic had het daarmee een stuk makkelijker dan tijdens zijn openingspartij tegen de Fransman Pierre-Hugues Herbert.

1 uur geleden
Moerenhout vier jaar langer door als bondscoach wielrenners

ARNHEM (ANP) - Koos Moerenhout blijft langer bondscoach van de Nederlandse wielrenners. Wielerbond KNWU verlengt het contract met de 50-jarige oud-wielrenner tot en met 2028. Moerenhout is sinds eind 2018 bondscoach. Hij volgde toen Thorwald Veneberg op.

3 uur geleden
Tennisster Rus ziet 'andere sfeer' op Roland Garros

PARIJS (ANP) - Arantxa Rus heeft ondervonden dat de sfeer op Roland Garros is veranderd. Vijftien jaar geleden deed ze al voor het eerst mee in Parijs, toen het publiek nog beduidend minder luidruchtig was.

3 uur geleden
Volleybalsters in Nations League ook onderuit tegen Brazilië

MACAU (ANP) - De Nederlandse volleybalvrouwen hebben ook het tweede duel in het tweede speelblok van de Nations League in Macau verloren. Brazilië, de huidige nummer 2 van de wereld en finalist tijdens de vorige Olympische Spelen in Tokio, was in vier sets te sterk. Het werd 25-17 20-25 25-20 25-18.

4 uur geleden
Roland Garros verbiedt het nuttigen van alcohol op de tribunes

PARIJS (ANP) - Roland Garros heeft besloten het nuttigen van alcohol op de tribunes te verbieden. Dat besluit is genomen na een aantal klachten over wangedrag van het publiek in Parijs.

4 uur geleden
Rus verliest op Roland Garros in twee sets van outsider Rybakina

PARIJS (ANP) - Arantxa Rus is er op Roland Garros niet in geslaagd Elena Rybakina te verrassen. De nummer 4 van de wereld was op het Court Suzanne Lenglen, het tweede stadion in Parijs, met 6-3 6-4 te sterk voor de beste tennisster van Nederland, die vijftigste staat op de mondiale ranglijst.

5 uur geleden