Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Basketballers Lakers rekenen af met Mavericks

Basketballers Lakers rekenen af met Mavericks

LOS ANGELES (ANP/RTR) - De basketballers van Los Angeles Lakers hebben hun koppositie in de westelijke divisie van de Amerikaanse NBA verstevigd met een zege van 108-95 op Dallas Mavericks. Anthony Davis was topschutter met 23 punten. Vedette LeBron James noteerde 13 punten, maar ook 13 assists. Een van die assists was de negenduizendste in zijn carrière. Bij de Mavericks was Luka Doncic weer de beste schutter. Hij maakte er 19.

Houston Rockets verloor van New Orleans Hornets: 112-127. De club uit Texas was wel gemankeerd door de afwezigheid van de geblesseerde topspelers James Harden en Russell Westbrook. Voor de Hornets waren Brandon Ingram en Lonzo Ball op dreef, met ieder 27 punten.

Meer uit Sport

Turner Schmidt wint eerste olympische kwalificatiewedstrijd

HEERENVEEN (ANP) - Turner Casimir Schmidt heeft in Heerenveen de eerste kwalificatiewedstrijd voor de Olympische Spelen gewonnen. Hij kwam na een rondgang zonder grote fouten tot 83,234 punten. Daarmee bleef hij Amine Abaidi (80,084) ruim voor. Jermain Grünberg (78,850) en Martijn de Veer (78,116) eindigden op plek drie en vier.

3 minuten geleden
Wielrenner Kristoff klopt Van Uden in massasprint van Heistse Pijl

HEIST (ANP) - Wielrenner Alexander Kristoff heeft zaterdag de Heistse Pijl op zijn naam geschreven. De 36-jarige Noor klopte Casper van Uden in een massasprint. De Belg Amaury Capiot finishte als derde na een rit over ruim 196 kilometer van Vosselaar naar Heist-op-den-Berg.

1 uur geleden
Extra veiligheidsmaatregelen rond finale Champions League

LONDEN (ANP/DPA) - De Engelse voetbalbond heeft extra veiligheidsmaatregelen genomen in aanloop naar de finale van de Champions League tussen Real Madrid en Borussia Dortmund op Wembley. "We hebben onze lessen geleerd" zei directeur toernooien Chris Bryant van de Engelse voetbalbond.

2 uur geleden
Bagnaia wint sprintrace van GP Italië, WK-leider Martín crasht

FLORENCE (ANP) - Motorcoureur Francesco Bagnaia heeft de sprintrace van de Grote Prijs van Italië in de MotoGP gewonnen. De Italiaanse Ducati-coureur bleef op het circuit van Mugello de Spanjaarden Marc Márquez en Pedro Acosta voor.

3 uur geleden
Sabalenka zonder setverlies naar vierde ronde in Parijs

PARIJS (ANP) - Tennisster Aryna Sabalenka heeft zich verzekerd van een plek in de vierde ronde van Roland Garros. De nummer 2 van de wereld bereikte de tweede week van het grandslamtoernooi in Parijs door de Spaanse Paula Badosa, haar beste vriendin op de tour, met 7-5 6-1 te verslaan. De wedstrijd werd door de regen opnieuw onder een gesloten dak gespeeld.

4 uur geleden
Vingegaard niet in olympische selectie Denemarken

KOPENHAGEN (ANP) - Wielrenner Jonas Vingegaard maakt geen deel uit van de olympische selectie van Denemarken. De Denen treden met Mikkel Norsgaard Bjerg, Mads Pedersen, Mattias Skjelmose en Michael Mørkøv aan op de Olympische Spelen van Parijs.

5 uur geleden
Regen teistert Roland Garros ook op zevende dag

PARIJS (ANP) - Roland Garros wordt ook op de zevende dag geteisterd door de regenval. Zaterdagmiddag werden op alle bijbanen voor de zoveelste keer deze week de zeilen over de banen getrokken.

5 uur geleden