Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Basketballer LeBron James na serie coronatesten weer terug in NBA

Basketballer LeBron James na serie coronatesten weer terug in NBA

LOS ANGELES (ANP) - Basketballer LeBron James mag na een positieve coronatest in het begin van de week weer spelen in de NBA. De superster van Los Angeles Lakers testte maandag positief, maar daarna leverden twee aanvullende tests steeds een negatieve uitslag op. In lijn met de coronaregels in de Amerikaanse competitie mag James daarom per direct weer trainen en spelen.

Zonder de 36-jarige James, viervoudig kampioen in de NBA, won LA Lakers dinsdag van Sacramento Kings (117-92). Vrijdagavond neemt de kampioen van vorig jaar het op tegen stadgenoot Los Angeles Clippers, mét James weer in de gelederen.

De Amerikaan miste onlangs vanwege een schorsing al een wedstrijd. James moest tegen New York Knicks voor straf aan de kant blijven, vanwege zijn aanvaring met Isaiah Stewart van Detroit Pistons. Hij had Stewart al dan niet bewust in het gezicht geslagen en kreeg voor het eerst in zijn NBA-carrière een schorsing.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Sport

Groot deel Nederlandse olympische ploeg vertrekt naar Beijing

AMSTERDAM (ANP) - Een groot deel van de Nederlandse olympische ploeg vertrekt woensdag naar Beijing. Ongeveer negentig sporters, begeleiders en andere stafleden van TeamNL stappen op Schiphol in het vliegtuig, dat om 16.50 uur richting China vertrekt.

2 uur geleden
Tennisster Collins voor tweede keer in halve finale Melbourne

MELBOURNE (ANP) - Tennisster Danielle Collins heeft voor de tweede keer de halve finales van de Australian Open bereikt. De 28-jarige Amerikaanse versloeg in Melbourne Alizé Cornet uit Frankrijk in twee sets: 7-5 6-1.

3 uur geleden
Sportkoepel NOC*NSF: mooie volgende stap voor de sport

ARNHEM (ANP) - Algemeen directeur Marc van den Tweel van NOC*NSF noemt het hervatten van alle sportcompetities "een mooie volgende stap voor de sport". Vanaf woensdag kunnen de amateurcompetities weer beginnen. Publiek is ook toegestaan op de sportlocaties, zij het onder voorwaarden.

9 uur geleden
Toch publiek bij tennistoernooi Rotterdam

ROTTERDAM (ANP) - Bij het ATP-tennistoernooi van Rotterdam is volgende maand toch publiek welkom. Nu het kabinet het verbod op publiek bij sportwedstrijden heeft opgeheven, gaat de organisatie alsnog toeschouwers toelaten in Ahoy. Een kleine twee weken geleden maakten de organisatoren van het ABN AMRO World Tennis Tournament nog bekend dat Ahoy tussen 5 en 13 februari net als vorig jaar leeg zou blijven, ook als er tegen die tijd weer publiek zou zijn toegestaan.

9 uur geleden
EK zaalvoetbal in Nederland vanaf vrijdag met publiek

AMSTERDAM (ANP) - Bij het EK zaalvoetbal in Nederland zitten vanaf vrijdag toeschouwers op de tribunes in Amsterdam en Groningen. In de Ziggo Dome zijn bij iedere wedstrijd 1250 bezoekers welkom, het maximale aantal op binnensportlocaties. In MartiniPlaza, de sporthal in Groningen, mogen ongeveer 650 voetbalfans naar binnen. Vanwege de verplichting om 1,5 meter afstand te houden, kan daar niet het maximale aantal toeschouwers worden toegelaten.

9 uur geleden
Alle sportcompetities kunnen met publiek hervat worden

DEN HAAG (ANP) - Alle sportcompetities in Nederland kunnen met publiek hervat worden. Het kabinet heeft daar toestemming voor gegeven. De afgelopen weken konden amateursporters alleen op hun eigen club trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Dat was een tijdje zelfs slechts tot 17.00 uur mogelijk; iedereen van 18 jaar en ouder mocht alleen in groepjes van twee personen sporten op 1,5 meter afstand.

11 uur geleden
Schaker Giri blijft winnen in Wijk aan Zee

WIJK AAN ZEE (ANP) - Anish Giri heeft bij het schaaktoernooi in Wijk aan Zee zijn vierde overwinning op rij behaald. De Nederlandse grootmeester, zevende op de wereldranglijst, versloeg in de negende ronde de Amerikaan Sam Shankland met de witte stukken.

12 uur geleden