Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Barcelona-trainer Xavi wil horen wat Depay wil

Barcelona-trainer Xavi wil horen wat Depay wil

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona-trainer Xavi hoort liefst woensdag nog hoe aanvaller Memphis Depay zijn situatie ziet bij de Catalaanse topclub. De Oranje-international was tot het WK voetbal in Qatar in november geblesseerd en kwam na de hervatting van de Spaanse competitie slechts tweemaal als invaller in actie in La Liga. Wel kwam hij uit in het bekerduel met Intercity, maar bij de twee wedstrijden om de Spaanse Supercup bleef Depay afgelopen week op de bank.

"We gaan met Memphis praten om te begrijpen wat hij wil. Dat gaan we vandaag nog proberen", zei Xavi op de persconferentie, een dag voor het bekerduel met AD Ceuta FC. Depay zou in de belangstelling staan van Atlético Madrid. "Het is aan hem of hij wil vertrekken. Hij heeft niet veel meegedaan en het is geen makkelijke situatie voor hem. Ik begrijp het als hij wil vertrekken. Maar we gaan met hem praten", aldus Xavi.

Meer uit Voetbal

Paris Saint-Germain legt talent Zaïre-Emery vast tot 2029

PARIJS (ANP/AFP) - Paris Saint-Germain heeft het contract van Warren Zaïre-Emery verlengd tot aan de zomer van 2029. De Parijse club beschouwt de 18-jarige middenvelder als een van de toekomstige sterren van het Franse voetbal. Zaïre-Emery debuteerde afgelopen najaar al op 17-jarige leeftijd in de nationale ploeg van Frankrijk.

28 minuten geleden
Everton veilig in Premier League na zege op Brentford

LIVERPOOL (ANP/RTR) - Everton voetbalt ook komend seizoen in de Premier League. De tweede ploeg uit Liverpool won met 1-0 van Brentford en werd daarmee onbereikbaar voor Luton Town en Burnley, die samen met Nottingham Forest nog strijden tegen degradatie naar het Championship. Sheffield United kan na de 5-1-nederlaag bij Newcastle United degradatie niet meer ontlopen.

48 minuten geleden
Voetbalsters FC Barcelona weer naar finale Champions League

LONDEN (ANP) - De voetbalsters van FC Barcelona hebben voor de vierde keer op rij de finale van de Champions League bereikt door in Londen met 2-0 van Chelsea te winnen. Met die uitslag maakte de Catalaanse club de 1-0-nederlaag uit de eerste wedstrijd van de halve finales ongedaan.

2 uur geleden
Bayer Leverkusen behoudt in blessuretijd ongeslagen status

LEVERKUSEN (ANP) - VfB Stuttgart is er net niet in geslaagd een einde te maken aan een bijzondere reeks van de Duitse landskampioen Bayer Leverkusen. De bezoekers leidden diep in blessuretijd met 2-1, maar een doelpunt van Robert Andrich zorgde ervoor dat de ploeg van coach Xabi Alonso ook voor de 46e keer een nederlaag wist te voorkomen.

2 uur geleden
Kane aast op doelpuntenrecord van Lewandowski in Bundesliga

MÜNCHEN (ANP/AFP) - Harry Kane heeft zijn zinnen gezet op het doelpuntenrecord in de Bundesliga. De Engelse spits van Bayern München scoorde tegen Eintracht Frankfurt (2-1) twee keer en staat nu op 35 competitietreffers. Het record staat op naam van Robert Lewandowski met 41 goals in het seizoen 2020/21.

2 uur geleden
Juventus en AC Milan scoren niet in strijd om tweede plaats

TURIJN (ANP) - Juventus en AC Milan zijn in de strijd om de tweede plaats achter kampioen Internazionale in de Italiaanse Serie A op 0-0 blijven steken. Daarmee hielden de bezoekers uit Milaan hun voordelige marge op 5 punten.

2 uur geleden
Zorgen bij Bayern om De Ligt voor duel met Real

MÜNCHEN (ANP/DPA) - Bayern München moet het dinsdag in de halve finales van de Champions League tegen Real Madrid mogelijk doen zonder Matthijs de Ligt. De Nederlandse verdediger bleef in het duel met Eintracht Frankfurt (2-1) na de rust achter in de kleedkamer nadat hij eerder op het veld was behandeld aan een knie. Ook het meespelen van Konrad Laimer, Jamal Musiala en Leroy Sané in het eerste van twee duels met de Spanjaarden is onzeker.

3 uur geleden